24 nov 05, 12:24:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 736 737 [738] 739 740 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1743565 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #11055 Dátum: 12 márc 08, 19:55:18 »

Hát kezdenek beindulni a dolgok, de most kiváncsi vagyok hogy a fritzek mik is tulajdon képpen.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11056 Dátum: 12 márc 08, 22:28:26 »

Kivételesen most nekem nem jött be annyira a fejezet. A jégpalotán meg a Főnök szerepeltetésén kívül nem volt benne semmi. De a következő biztos jobb lesz, mert most Yama riadót fúj, Ichigo meg kifaggatja Ishidát, aki azt se tudja, hogy mi van. ikszdé Szóval, akkor az ellenség valami Quincy-Shinigami-Hollow(?) keverékek. És azzal, hogy minimum egy tag képes elfojtani a Bankait, így kicsit érthetőbb, hogy, hogy jönnek majd  a képbe Nel-ék.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #11057 Dátum: 12 márc 09, 07:00:45 »

Lehet Kubo Trollkodott és kiderült, hogy köze sincs Ivannak a Quincíkhez, csak szerzett magának egy trófeát a megnyert háborúból. X'DDD
Komolyra fordítva a szót, láthattuk a helyszínt, ahol a végső csata lesz. Fuck Yea...
Naplózva
Logan911
Gennin
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #11058 Dátum: 12 márc 11, 21:06:24 »

az a "trófea" szerintem saját cucc...tuti, hogy van Quincy ereje Ivannak...elvégre idézett valami ágyúféle cuccot vele...vagy mi...am ezzel a Shinigami-Hollow-Quincy elmélettel egyet tudok érteni
Naplózva

Logan911, másnéven Hizashi Hyuuga, Iwagakure no sato egykori Shodaime Tsuchikage-ja
nb940612
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11059 Dátum: 12 márc 11, 21:51:39 »

Mondjuk igen eléggé meglepte Kubo ezzel a rajongókat egyszer csak valami jött ment Bleach turmix-os (Shinigami-Hollow-Quincy) gyerek tapossa Ichigo ágyát Nevet Félre ne értsétek szeretem a változatosságot úgyhogy szerintem érdekesnek ígérkezik a történet.

Nem hiszem hogy csak úgy el lehetne törölni valaki shinigami erejét. Ginjou is hasonlóval próbálkozott az előző részekben hogy hogyan tudna megfosztani egy Shinigamit az erejétől és ő elbukott ezzel. Mondjuk az biztos hogy elég problémás egy képesség. Tudom hogy még a tálovi jövő de azért kíváncsi lennék hogy ha ilyen képességeik és erejük van mit tudhat a vezetőjük? Nevet
Naplózva
csabby
Újonc
*

« Válasz #11060 Dátum: 12 márc 14, 10:41:10 »

Csak gondoltam szólok, hogy a héten nincs Bleach manga!
Naplózva
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Főkapitâny

« Válasz #11061 Dátum: 12 márc 14, 11:11:44 »

Milyen forrás szerint? Én nem találtam erre utaló nyomot.
Naplózva

Gino
Chuunin
*

« Válasz #11062 Dátum: 12 márc 14, 11:14:12 »

Gondolom ez a forrás szerint:
http://mangastream.com/read/jpreview/39497683/2

Bleach & Toriko Are on a Break
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 14, 11:14:44 írta Gino » Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #11063 Dátum: 12 márc 14, 13:44:25 »

Istenem... eddig sem történt semmi érdemleges, és még szünet is lesz... Lesütöttszemek
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #11064 Dátum: 12 márc 15, 14:37:12 »

A székelő tag a Lelkek királya, a többi tag a 0. osztag.

Én se hiszem el, de ez magyarázná a bankait és a holló maszkot (Eperke és a Miértzardok) a Queencsi kellékek meg olyan akkor ár az is legyen nekik.
Vagy pedig kipurcant qeencsikből lett shinigamik akik holló erőhöz jutottak.

kíváncsi vagyok a Vandenreich mit jelent, azt könnyen megtaláltam, hogy a reich az gazdagot jelent németül, a vanden esetében viszont azt találtam, hogy az egy szanszkrit név (Vanden, Vandan) aminek a jelentése felszabadító.

Szóval ők valamiféle forradalmárok akarnak lenni?
Valószínűleg így ennek semmi értelme, de ki tudja, hogy az igazságnak mennyire lesz.
Naplózva

Landmine
Gennin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #11065 Dátum: 12 márc 15, 15:06:48 »

A reich még birodalmat is jelent németül.Talán így összetéve  azzal amit találtál a vandenről több értelmet nyer.Mondjuk aztán lehet csak azért ez a nevük mert ez Kubo szerint jól hangzik Nevet
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #11066 Dátum: 12 márc 15, 15:25:06 »

Szerintem az biztosra vehető, hogy quinchy vér folyik az ereikben. Pont amiatt, hogy az eltűnések helyszínén azt vették észere a shinigamik, hogy semmilyen nyom nem maradt hátra. A lelkek teljesen eltűntek, erre pedig csak a quinchyk képesek. Pont emiatt volt régen a háború, hogy miattuk a nem tudom milyen egyensúly felborul az élők világa és SS között. Ezzel is kezdődött az új arc.
AZ pedig, hogy bankait használnának, szerintem hülyeség. Sasakibe mondata helyesen lett kiemelve, hogy hiányos volt. Mivel Ichigo elleni harcban Ivan kijelentette, hogy el akarja zárni a bankai-ját, így feltételezhetjük, hogy ez volt a mondandója Sasakibe-nek is Yamamoto számára. Ha majd előrántanak egy zanpaktuo-t és elkiáltják magukat, hogy ban-kai, akkor elhiszem, hogy képesek rá. Addig ne találjunk ki ilyen dolgokat please.
Az ellenség vezére pedig igen laza volt. Meg se mozdult és mégis letépte a karját a csávónak. Érdekes harcra lesz kilátás. Ishida pedig szerintem nem tud róluk semmit, de talán hallott már az ellenség által használni kíván technikáról. Szerintem az apja viszont tud ezekről az idegenekről és pont előlük akart elbújni a halandók világába. Ez persze csak feltételezés, de valami azt súgja, hogy nem állok olyan messze az igazságtól. Meglátjuk! Nevet 
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Logan911
Gennin
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #11067 Dátum: 12 márc 16, 01:48:43 »

hááát...abban nem vagyok 100% biztos, hogy shinigamikat is ugyanúgy el tudnak tüntetni a Quincyk mint Hollow-kat...pl Ishida vs Jirubou, vagy Ishida vs Mayuri...ott fizikai sérülések voltak, nem pedig eltüntetés...pedig közel halálos sérüléseket okozott a mi kis íjászunk...
Naplózva

Logan911, másnéven Hizashi Hyuuga, Iwagakure no sato egykori Shodaime Tsuchikage-ja
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Főkapitâny

« Válasz #11068 Dátum: 12 márc 16, 08:53:50 »

Mivel még nem láttunk quincy-t shinigamit yilkolni nem tudhatjuk. Viszont a hollowok CSAK akkor tisztulnak meg ha zanpakutoval vágják le őket. Ha bármi más történik velük Hueco Mundoba kerülnek lélekrésecske formájában. Ha quincy öli meg őket meghalnak. A shinigamik állítólag mindig visszakerülnek a körforgásba.
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #11069 Dátum: 12 márc 17, 13:25:55 »

nekem is van egy elméletem... mivan ha ezek az akárkik egy vmiféle közös ősfajhoz tartoznak? Ha a shinigamik és a quincy-knek közös ősük van amiből később különfejlődtek?
Naplózva

Oldalak: 1 ... 736 737 [738] 739 740 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins