24 nov 05, 06:02:38 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 725 726 [727] 728 729 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1742569 alkalommal)
0 Felhasználó és 154 vendég van a témában
Sidea
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10890 Dátum: 12 feb 23, 21:57:54 »

Imádom amikor egy elhintett morzsából mindenki megtudja mondani, hogy a kifli sós volt-e vagy sajtos... Én rövid távon dobnám a kukába az arrancar keverékes cuccot. Kicsit konspiráltam magamban, és arra jutottam, hogy itt bizony a Quincyk lehet, hogy egy háború keretein belül két legyet akarnak ütni egy csapással. Mosolyog Az meg nem titok annak aki olvassa a Bleachet, hogy kik a legyek...

Legyek? Tousen már meghalt szóval, biztos nem rá gondolsz....  >.<#
Amúgy a quincik nem tudnak égen-járni, Ivan meg ott röpköd szóval kell legyen benne egy kis plusz.
Naplózva
saruto95
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D

« Válasz #10891 Dátum: 12 feb 23, 22:03:19 »

már nem azéé de ishida is tud...
nekik ez a tükörtánc
Naplózva
Papirtigriske
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Milyen Ottó? O.o

« Válasz #10892 Dátum: 12 feb 23, 22:09:42 »

Vagy csak egyszerűen nem quincy, bár ezen megszólalásom már két oldalról is támadható, mégpedig az egyik a karkötő, a másik meg az íj. És ezzel tulajdonképpen értelmetlenné is tettem a hsz. ezen részét. smirksweat Ishida nem tud az égen röpködni? Gondolkozik Van egy gyanúm, hogy ebben az egészben a Kutatási és Fejlesztési irodának csúnyán benne van a keze. Beteg felvetés, de mi van, ha az eltünt lelkek is ezekhez a rucihuszárokhoz kerültek?

Tükörtánc? Oo A magyarosítás a halálom >.<
Naplózva

A stressz akkor jön létre, amikor az agy megtiltja a testnek, hogy seggbe rúgjon valakit, aki amúgy megérdemelné.
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #10893 Dátum: 12 feb 23, 22:17:53 »

A kutátási irdában lehet van valami. Ugye elvileg Mayurinak nagy szerepe lesz itt, meg róla tudjuk, hogy régebben volt dolga Quincykkel. Meg elvileg a hollow-os eltűnéses dolgoban is az ő keze van.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
saruto95
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10894 Dátum: 12 feb 23, 22:30:39 »

jóvanna nem jut eszembe a japán neve... Nevet
esetleg vki el tudná mondani?
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10895 Dátum: 12 feb 23, 22:37:27 »

Én nem hiszem, hogy itt pont Mayuri lesz a ludas abban, hogy ezek a személyek előkerültek. Óvatoskodom quincynek hívni őket amíg bizonyos nem lesz a dolog.  ikszdé Az minden bizonnyal igaz, hogy fontos feladata lesz Mayurinak a történetben de szerintem nem ilyen értelemben hanem valami megfejtés fogja ővezni őt. Ha belegondolunk Ishida apjának Ryuukennek is lehet ehhez köze. Elég titokzatos fazon és bizonyos kutatásokat végez. Lehet, hogy pont velük kapcsolatos vagy összeköttetésben állt velük. lehet, hogy ezért is próbálta Ishidát távol tartani annyira Ichigotól és a shinigamiktól mert számított rá, hogy eljön ez az idő.

A quincyk gyors mozgását ha jól emlékszem Hirenkyakunak nevezik (Flaying Screen) de a levegőben mozgást is ennek egy változata alkotja, ahol a szellemi részecskékből készít magának utat a levegőben. Ezt akkor mondja el amikor Ichigoval mennek Hueco Mundoba és erősen kritizálja Ichigo által készített utat.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 23, 23:21:24 írta rini67 » Naplózva
Sidea
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10896 Dátum: 12 feb 24, 07:20:06 »

A quincyk gyors mozgását ha jól emlékszem Hirenkyakunak nevezik (Flaying Screen) de a levegőben mozgást is ennek egy változata alkotja, ahol a szellemi részecskékből készít magának utat a levegőben. Ezt akkor mondja el amikor Ichigoval mennek Hueco Mundoba és erősen kritizálja Ichigo által készített utat.

Nah már azt hittem lemaradtam valahol, hogy a quincik repkednek... De az, hogy Légi Gördeszkát csinál magának az más mint Ivánnál, mert az Orosz alatt nincsen semmi. Ugyan úgy repked mint Ichigo.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #10897 Dátum: 12 feb 24, 13:37:12 »

Bataitól elnézést kell kérnem, véletlen töröltem a hszből az egész mondatot pedig csak egy szót akartamXD
A filmes oldalnak nevét. Bocs a kellemetlenségért, most vettem észre, hogy töröltem az egész mondatot. Beírhatod nyugodtan újra.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
BlackPoet
Chuunin
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #10898 Dátum: 12 feb 24, 14:47:05 »

Egyébként engem tényleg érdekelne, hogy Kubo vajh honnan szerezheti az ihletet... Gondolkozik Gondolkozik Lehet, hogy néha összedugja a fejét italozás közben a haverjaival és úgy álmodja meg a fejezeteket. Egy kis szaké, egy kis borocska és miután már az asztal alá ittuk magunkat, úgy hogy lábra se tudunk állni irány a rajzasztal. Mert bár a Narutoban is voltak gyenge fejezetek, de még ennyire gyengét ott se találtam. Jumicsika itt már tényleg úgy néz ki mint egy rossz homo. Orohimének meg lassan nagyobb a melle, mint a feje.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 24, 14:47:54 írta BlackPoet » Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #10899 Dátum: 12 feb 24, 19:02:32 »

Hát ezen a tousenes poénon én kiakadtam Mosolyog

Mayuri-t már nem érdekelték a quincyk és azt mondta h 1 olyannal sem találkozott aki olyan vagány lett volna mint ishida Mosolyog Abban a helyzetben nem volt oka hazudni, bár tény h kubo akkor még erre nem gondolhatott.

Mayuri előtt viszont nem volt kutatási és fejlesztési részleg, szóval ha ők csináltak vmit, és a részlegükön az irodában van a megfejtés, akk neki is benne kellett volna lennie kétlem h olyan dolgok lennének amiről ő ne tudna.

A quincyk standard íjja az ami akkor volt ishidának mikor először mutatták. A nagyapjának is olyan volt. Ezen kívül tény h neki volt más kinézetű is, de az ami akkor volt mikor a rukia mentőakció, az nem 1 sima íjj volt, a kesztyűje adta neki azt a forát és erőt. A pókháló szerű íjja hasonló az elsőhöz csak más a formája, de amúgy azt is csak sima lélekenergia alkotja.
Ivané viszont ugyan olyan fizikai állapotúnak tűnik mint az az íjj ami akkor volt ishidának mikor azt a kesztyűt hordta.
De szerintem az, h ekkora nagy vagány íjja van csak azért van h megmutassák, h ők aztán nem azon a szinten vannak mint ishida, hanem sokkal erősebbek, mert ha a főgonoszt stricigo 1 ütéssel leütné az nem lenne túl értelmes.
Legalább lehet ishida is kap 1 kis szerepet, h a fehér quincy büszkesége miatt őket neki kell elintéznie. xD
Lehet olyan mint a zanpakotou a hordozója lélekerejét mutatja, de a quincyk a környezet erejét használják, ezért is mondom, h ők nem csak egyszerű quincyk valójában.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
saruto95
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10900 Dátum: 12 feb 24, 20:08:23 »

amúgymeg még arról sem volt szó a mangában h ők quincyk... ikszdé(ha jól emlékszem)
javítsatok ki ha tévedek
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #10901 Dátum: 12 feb 24, 20:54:23 »

Igaz, nem mondta senki, és az egy dolog, hogy van keresztje Ivannak, lehet, hogy a quincy erőt is meg lehet szerezni, mint a shinigami erőt. Ez alapján az is lehet, hogy Ivan arrancar létére szerzett quincy erőt (?) ki tudja...
Naplózva
ChroN
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Portgas D. Ace

« Válasz #10902 Dátum: 12 feb 24, 23:29:50 »

Hát ezen a tousenes poénon én kiakadtam Mosolyog

Mayuri-t már nem érdekelték a quincyk és azt mondta h 1 olyannal sem találkozott aki olyan vagány lett volna mint ishida Mosolyog Abban a helyzetben nem volt oka hazudni, bár tény h kubo akkor még erre nem gondolhatott.

Mayuri előtt viszont nem volt kutatási és fejlesztési részleg, szóval ha ők csináltak vmit, és a részlegükön az irodában van a megfejtés, akk neki is benne kellett volna lennie kétlem h olyan dolgok lennének amiről ő ne tudna.

Volt előtte is kutatási részleg, ezt nem egyszer hangoztatták. Urahara vezetésével. Mosolyog Ott hozták létre a lélekbontót. *Hogyoku bocsánat csak azokat a részeket még magyarul néztem. Utána kezdtem el japánul
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 25, 12:28:33 írta ChroN » Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #10903 Dátum: 12 feb 24, 23:42:06 »

Mi az a lélekbontó? Elég sokszor láttam a pendulumot meg a bleach első felét, de semmi ilyenre nem emlékszem:O Hol említik?
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Gery0704
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #10904 Dátum: 12 feb 24, 23:46:53 »

a Hougyoku (remélem jól irom) csak lélekbontónak fordították magyarra
Naplózva
Oldalak: 1 ... 725 726 [727] 728 729 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins