Mondjuk nem lenne hülyeség a Lelkek Királyát behozni a történetbe már, mert elég régóta ideje lenne valamit "csinálni" vele meg a 0. osztaggal is, bár én kubo helyébe a lelkek királya arc-ot a bleach végén raktam volna be, és ott tért volna vissza aizen is (
) , azaz az lenne az utolsó arc a bleach-be és azzal lenne vége.
Én így képzeltem el az aizen arc lezárása után a történet felépítését;
Fullbring arc (persze jóval hosszabbnak gondoltam, de hát eléggé rövid lett a bleach többi arcához képest)
Isshin arc (azaz az jött volna most, [és az én elképzelés szerint az se lett volna rövid, mert isshin is egy eléggé nagy ellenség miatt veszthette el az erejét, ergo egy szépen felépített és kibontott hosszú arcnak kéne lennie] reménykedtem is, de erre behoz valami mást)
És végül a Lelkek királya arc (ami szintén nem lenne rövid, tekintve hogy még 10 évig tervezi a mangát [mert azt mondta!] )
és ez a arc hosszúság mindegyik elképzelésembe szerepel, szóval jó hosszú~ak lennének, hogy az a ígért 10 év meglegyen.
De hát látjuk hogy Kubo alakít, de hogy mit nem tudjuk, csak tippelgetünk, de annyi biztos, hogy majd meglátjuk mi lesz belőle!