|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10576 Dátum: 12 jan 18, 23:36:55 » |
|
Az általad linkelt Kubo interjúból kiszedtem a lényeget. Legalábbis akit érdekel. Yama félkezes maradt és nem is tervezi lecserélni aki több mint 2000 éves. Soi Fong kezét meggyógyították. A vaizardok körül 3. osztag kapitánya – Otoribashi Rojuro, a helyettes marad Kira (náluk szintén várható megjelenés különbség, különösen a ruha téren), Shinji visszatért az 5. osztagba, Kensei pedig a 9.-be. A 4. Unohana Retsu Yama után a legidősebb shinigami, de hozzá kapcsolódik egy fontos kijelentés, miszerint fontos szerepe lesz az új arc-ban. Beszáll a harcba, ahol megmutatja az igazi reatsuját valamint a kardja igazi képességeit is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 19, 00:22:28 írta rini67 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Markuskuska
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #10577 Dátum: 12 jan 19, 07:03:57 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10578 Dátum: 12 jan 19, 14:41:06 » |
|
Akkor ez is eldőlt. Unohana lesz az új Fő Boss! Kubo Yoruichivel bajban van, mert nem mer változtatni a külsején. Ezek szerint ő is el van valahol. Soi Fon is vissza kapta a karját.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10579 Dátum: 12 jan 19, 15:33:40 » |
|
Nem gondolnám, hogy Unohana lenne ez a személy. Jobban eltudom képzelni, hogy valami régebbi, még kapitányi korszaka előtti ügy fog realizálódni és megjelenni a mostani időkben. Például mint az első movie esetében is. Erről az Unohanás dologról már korábban is irt valamit Kubo, hogy megakarja csinálni. Valami olyasmit, hogy nem egyszerűen került ő ide. Nagyon kalandos és változatos élete volt a kapitányi poszt előtt. Talán a Masked 2-ben szerepelt a végén lévő kérdéseknél. Ha jól emlékszem ott bővebben/tágabb értelemben is beszélt róla de nem mondott konkrétumot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #10580 Dátum: 12 jan 19, 18:36:53 » |
|
Na végigolvastam az interjút, és a végén az volt, hogy Kubo jövőhéten az 5-9 osztag kapitányairól fog beszélni. És örülök, hogy Soifonnak meglett a karja és más lett a haja. Kubo sztem fog Yoruichin is változtatni, bár azt mondta nehéz lesz. Yama meg nem kérte a karját... Rose és Kira elvileg jól megvannak, nem lesz ott gond:) Unohana meg harcolni fog, és megmutatja a kardja igazi erejét. Izgalommal várom
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 19, 18:57:59 írta Domynyk »
|
Naplózva
|
|
|
|
Logan911
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #10581 Dátum: 12 jan 23, 02:42:27 » |
|
bakker...mekkora mocskosul nagy epic fight lesz, ha Unohana belendül... attól a nőtől talán Yama-jii az egyetlen aki nem retteg...mekkora páva lehet benne, ha még a kapitányok is lef...ák a bokájukat, ha csúnyábban néz rájuk?
Kensei-ék szerintem is jó helyen vannak...azok után, hogy bevédték a shinigamikat, amikor beütött az Aizen-féle gebasz, ez volt a minimum...plusz egyszerűbb és gyorsabb behozni ismert és szeretett karaktereket, mint kreálni és megszerettetni újakat...
Szerintetek Kubo végre valahára ejt némi komolyabb infómorzsát Isshinről? azt eddig vágjuk, h shinigami volt, valszeg kapitány, az ő zanpakutoja is Zangetsu, erejét feltételezhetően elvesztette, mikor használta a végső gt-t, aztán visszakapta valahonnan, Urahara haverja, de ennek egy része ködös feltételezés, más részei pedig hiányosak...asszem én is tudnék örülni egy ilyen "apa kilép a testéből és szanaszét ütlegeli minden mocskos ... arcszerkezetét, miközben halálmacsós beugatások váltakoznak a múltidézéssel"- arcnak
|
|
|
Naplózva
|
Logan911, másnéven Hizashi Hyuuga, Iwagakure no sato egykori Shodaime Tsuchikage-ja
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #10582 Dátum: 12 jan 23, 05:06:02 » |
|
Ishhin kardja , engetsu nem zangetsu,csak pontosítani akarok.Mondjuk nem tudom hogy egy eleve gyógyító alapú zampakuto, mitől lehet olyan durva, de majd meglátjuk..Viszont egy ishin arcot jó lenne végre megnézni.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Markuskuska
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10583 Dátum: 12 jan 23, 11:08:36 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #10584 Dátum: 12 jan 23, 15:06:55 » |
|
Ha már a kívánságlistánál vagyunk, én a 0. osztagot szeretném látni. Na meg egy Ryuuken - Isshin részre.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10585 Dátum: 12 jan 23, 15:07:48 » |
|
Én Unohana ellenfelére is nagyon kíváncsi vagyok, mert biztos bika lesz, ha Unohanának is komolyan kell vennie a harcot. Főleg ha ki is lesz engedve a haja. A Vaizardokat illetően nem rég jutott eszembe, hogy Hirako is a régi helyét kapta vissza, szóval a Number 1# Aizen-fan Hinamori a hadnagya. Biztos jól kijönnek egymással.^^ Az Isshin-Arcot Kubo meg már 2 éve ígérgeti, meg Grimmjow fontos szerepét is. A következő fejezet meghatározó lesz, mert valamilyen fontos/nagy eseménynek biztos kell történnie. Szóval várom, hogy Kubo mit húz elő a tarsolyból.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #10586 Dátum: 12 jan 23, 15:26:01 » |
|
Szerintem előbb flasback-ek jönnek, egyből nem fog beledobni NAGY eseménybe Kubo. Remélem valami ésszerűen felépített sztori jön, amivel előrébb halad a fő-fő-fő sztori, tehát SS létezése. Ha megint egy sablonos főgonosz jön aki el akarja pusztítani SS-t én kilépek BF-ről és beállok Teletabikat fordítani
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10587 Dátum: 12 jan 23, 15:49:39 » |
|
De a flashbackeket is bele kell építeni a sztoriba, ha csak nem olyan lesz mint a Vaizardok. Meg azt se hiszem, hogy reggeli közben odaszólna Isshin Ichigohoz, hogy "Képeld Ichigo, amikor még kapitány voltam..." Viszont a flashback könnyedén megmagyarázná Unohana arcát. Gondoltam is rá, hogy abban lesz. Csak a teletabikat ne! Alig láttam belőle pár részt, amikor még ment, de bele éget a tudatomba a hülye nevük.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 23, 15:50:12 írta Tilon »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gino
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10588 Dátum: 12 jan 23, 16:07:37 » |
|
de bele éget a tudatomba a hülye nevük. Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa, Po.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #10589 Dátum: 12 jan 23, 18:05:56 » |
|
Igen ha Unohana már kiengedett hajjal küzd, akkor ott lesz fight elég erősen de én mostmár tényleg kíváncsi vagyok a zanpakutojára, mert annak nem sok értelmét látom, hogy egy ilyen erős kapitánynak ne lehessen a kiengedett kardjával támadni. Csak gyógyít, meg legfeljebb kilapítja az ellenfelet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|