24 nov 05, 06:04:40 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 698 699 [700] 701 702 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1742593 alkalommal)
0 Felhasználó és 175 vendég van a témában
rini67
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #10485 Dátum: 11 dec 02, 20:38:51 »

Viszont ha nem tudja Ginjou, hogy nem szabad végignéznie a szabadon engedést akkor megint ugyan ott vagyunk. Röviden, azonnal a hatása alá kerül.  Nevet
Naplózva
Mardhug
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #10486 Dátum: 11 dec 04, 10:26:48 »

Én azért azt hozzá tenném, hogy Ichigo szerintem elég jól megtanulta kontrollálni a szellemi erejét.  Pl.: Mikor elkezdődött az Aizen elleni végső harc és megérkezett Ishint a hátán hozva utánnanézett a hugainak is. Szerintem ahhoz is szellemi erő kontroll kell azért.
S ha most a bankainál csak egy kicsit próbálta meg kontrollálni az erejét, akkor Ginjou szerintem elég nagy veszélyben van. Mindenesetre elég kiegyenlített lesz a küzdelem, mert úgy izgalmas. ^^ Legalábbis szerintem. Am 15-öske Bankai kinézetei közül nekem ez tettszik legjobban. ^^
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10487 Dátum: 11 dec 07, 14:49:22 »

Nah Kubo kitett magáért , az örökszkeptikusok kedvéért még hátteret is rajzolt itt-ott és a megszokott fejezet végi vágás nem maradhatott el. Lehet szidni , de nekem tetszett. Nevet
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10488 Dátum: 11 dec 07, 15:24:28 »

Off: Kurosaki mióta vagy skizofrén? Vagy hobbid az , hogy egy oldalra 2-3 accal benézel? o.O
On: Az első 3 pontodnál lehetséges egy olyan dolog is , hogy Ginjou egy negatív utópiája Ichigonak. Mosolyog
Lássuk a mi kellene rovatot :
1. Kreativitás. Ez egy shounen fight , aminek az a lényege , hogy egy klisé köré felvázolnak egy közhelyes storyt.
2. *macskaköröm xD*
3. Írjon mindent Oba Tsugumi...
4. Én nem szeretem a túl rövid történet vezetéseket és a hirtelen befejeződő eseményeket.
5. Én is várom már hosszú hónapok óta az Isshin múltjáról szóló vonalat !
Hogy mitől lenne jobb a Bleach? Ehhez semmit nem írtál.
Szerintem a Bleach akkor lenne jobb , ha Kubo több rajzot készítene el. Ezek az oldalanként egy-két kép egy fejezet felét kiteszi kb. Ha a "hatásvadász" módszerről leszokna , akkor tartalmasabbak lehetnének a fejezetek. Kicsit több háttérrajz  vagy helyenként kidolgozottabb háttérrajzok sokat dobnának számomra a mangán. Ezek objektív vélemények , a történet vezetés pedig szubjektív vélemény.

Ha ez volt az "átvezető" arc , akkor egy hosszú Isshin arcra számítok.
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10489 Dátum: 11 dec 07, 16:23:58 »

Lopott ötlet és a plagizált ötlet között nagy a különbség. Lásd Shakespeare avagy Babits Mihály esetét. Plagizáltak , mások filozófiájából alkottak , mégse tolvajoknak nevezzük őket , hanem drámaírónak illetve költő-írónak. Egy ilyen műfajban , mint a Shounnen nehéz egyedid alkotni , mert az elmúlt 20 évben rengeteg ötlet megvalósult már. A Seinenben szinte határtalan , hogy mit tudsz alkotni , ott sokkal több egyedi alkotás is készült. A másik meg , a shounen célközönsége még mindig a kölykök. Mellesleg mi magyarok mindent jobban tudunk. Nevet
Béna rajzok? Inkább hiányosnak tartom , mint leírtam a hátterek hiánya miatt. Karakter designok egész szépek lettek az évek során , még az orr rajzolásával akadnak gondok Kubonál.

Naplózva
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #10490 Dátum: 11 dec 07, 18:01:29 »

Hmmm ennyi lett volna a harc ? csak nem ...száj karate azt bankai és ichigo kézzel kivédi a cerot .
1 millió éve van ss ...wtf ???
Naplózva
mateee-kun
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #10491 Dátum: 11 dec 07, 18:22:13 »

Kubo rajzolási techinikájával a legnagyobb gond az az, hogy hiába 19 oldalas a rész, 1-1 oldalra sokszor csak egy robbanást vagy egy vágást rajzol, ezáltal hamar lemegy a heti 1 manga.A többi Shounenhez visszonyítva ez kevés.
Pl:  most is 1 oldal abból állt hogy Ichigo suhintott a kardjával....Néha azt érzem hogy Kubo pocsélkolja a papírt >.<#

A karakterek rajzolásával viszont szerintem semmi gond nincs, mind az mimikájuk, mind a mozgásuk ábrázolás szépen néz ki.
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 07, 18:23:22 írta mateee-kun » Naplózva
Zafyr
Gennin
*

-

« Válasz #10492 Dátum: 11 dec 07, 19:38:22 »

Szépnek szépek, de a háttér akkor is hiányzik :/ Amúgy Kubo 10 éve készíti a mangát és ezalatt a 10 év alatt annyi volt a történet, hogy shinigami lett, elment ss-be. Aztán felkészültek Aizenre és legyőzték. És szerintem nem hagytam ki semmit. Azért ez tényleg egy kicsit lappazarlás. Nah, de olvasom az eheti mangát mert még nem is volt rá időm Nevet
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10493 Dátum: 11 dec 07, 20:35:36 »

Nem gondolom, hogy olyan nagy probléma lenne a háttér kiemelése. Ennek is megvan a maga előnye és hátránya. A hátrányként jelenik meg, hogy a környezett kevésbé lesz kidolgozva.  Előnye viszont, hogy így mindig a cselekedet van előtérben, másrészt nagyobb kidolgozási szabadságot kap a személyek megjelenítésében. Ezért pedig szerintem sokkal szebb és jobb arcmegjelenítést kapunk mint sok másik mangában. Másrészt sokkal több szabadságot kapnak az anime készítői, hiszen a háttereket saját ízléseik szerint alakíthatják.

Számomra ez egy közepes szintű résznek felel meg. Egy meglepő dologgal találkoztam viszont. Az pedig az, hogy SS hogyan áll a shinigami helyettesekhez és hogyan oldotta meg a Ginjo kérdést. Az rendben van, hogy Ichigot csalinak tekintik mert nem találták meg Ginjot, de az azért meglehetősen zavar velük kapcsolatban, hogy amikor előkerült akkor miért nem végeztek vele maguk.
Naplózva
echoCHANNEL
Chuunin
*

« Válasz #10494 Dátum: 11 dec 07, 20:46:57 »

Én meg azon gondolkoztam, hogy vajon Isshin és Urahara valójában miről beszéltek, amikor arról volt szó, hogy Ichigo így is úgy is hamarosan megtudta volna az igazat.
Mert szerintem nem erről az Ukaitakés-csalis dologról...legalábbis remélem, hisz Ichigo(aki sokszor nem egy nagy agymenő) magától kitalálta. Ráadásul Isshin eléggé tart attól, hogy Ichigo megtudja azt a valamit. Márpedig a csalis dolog nem akkora tragédia szerintem, sőt..mint apa ismerheti annyira a fiát, hogy bízzon abban, hogy ez nem fogja felforgatni a kicsi világát. Ha Rukiának ment, a faternak is kéne.
Szval remélem van itt vmi érdekes a titokzsebben.. Mosolyog
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10495 Dátum: 11 dec 08, 09:48:41 »

Zafyr: Csak a Vaizardokat hagytad ki, Ichigo kis afférját Grimmjowal, a teljes Orihime megmentése fejezeteket, Az FK-ás harcokat, tovább is van mondjam még. Nevet

Igen háttér nem nagyon van, de Rininek igaza van, a karakterek nagyon szépen vannak kidolgozva. Régebben volt egy kép, amin a híres manga rajzolók lerajzolták ugyan azt a karaktert a saját stílusukban, és szerintem Kuboé lett a legszebb. Kis érdekesség. Mosolyog Régi, de sokat mondó kép.
Kubo rajztechnikjának fejlődése.

Visszatérve erre a fejezetre, Ginjou most megingott kissé. hogy Ichigo mit is gondol róla, de még nem vesztett. A Bankaiának még nem mutatta meg a képességét (már ha nem csak a sebességét nyomja fel) + akkor gondolom van még maszkja is, ha komolyan gondolja.
Végre megtudtuk, hogy mi volt Rukia befejezetlen mondata, amit Ichigo hallott a jelvényből. Már csak az a kérdés, hogy, hogy hallhatta.^^ Meg persze, hogy mi lett Rirukával.  Szerintem valahogy bele ment a testébe, mint ahogy Ichigo ment be a babaházba.
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 08, 10:19:22 írta Tilon » Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Revan
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #10496 Dátum: 11 dec 08, 16:19:02 »

Sziasztok! Remélem egyet értetek velem abban, hogy ez a mostani fejezet Kubo mester mély repülési gyakorlatának újabb terméke. Történet alig haladt valamit. Megint várhatunk egy hetet, hogy megtudjuk most már tényleg vége-e  a harcnak. És bennem emiatt egy kis kettősség van. Egyrészt örülnék ha végre lezárhatnánk ezt a fullbring ügyet. Más részt csalódott leszek ha ebből a hiper szuper  Ban Kaiból csak a kinézetet mutatja meg. Mert hát tényleg reális az eddigi nyűglődés után most egyetlen csapás elég lenne a győzelemhez. A kérdések meg csak sokasodnak pl:ha most vége a harcnak, akkor hogyan tovább? Ichigo továbbra is megfigyelés alatt áll?  És miről beszélt Urahara és Isshin?
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10497 Dátum: 11 dec 08, 17:01:42 »

Ha azt nézzük, hogy ez a fejezet tiszta harc volt, akkor elég sokat haladt a sztori. Megtudtuk a Gotei 13 álláspontját és a felmentő csapat küldetését. Ginjounak tényleg az volt a szándéka, hogy Ichigoval együtt vegyen elégtételt Ukitakén a hazugságok miatt. 

A Bleach nem arról híres, hogy az emberek egy csapásból meghalnak. Grimmjow is hasonló vágást kapott Eperkétől és mégis egy kicsi pihi után ment tovább a harc.
Ichigo hű maradt a Gotei 13-hoz ezért a megfigyelése fölösleges. Gondolom azért lesz egy kis beszélgetés Ukitakéval.
Az Urahara, Isshin projekt meg úgy is kiderül, amint oda ér a kalapos. Nevet
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
rougon
Akadémiai tanár
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #10498 Dátum: 11 dec 09, 09:44:18 »

Kubo rajztechnikáját kritizálni... kb olyan mint Kishire azt mondani, hogy ötlettelen (most ne vagyük ide a shinobi háborús fejezeteket...), az igaz hogy kevés képet rajzol 1 mangafejezetben, de ő sokkal inkább kidolgozza őket, mint más mangaka, nagyon életszerűre is sikerednek szerintem

a mostani fejezethez: nem volt benne semmi forradalmi, de nem nevezném egyáltalán "mélypontnak", sőt... elég sok minden történt benne, több mint ami egy átlagos bleach fejezetben szokott Nevet
Ginjou nem valószínű hogy ennyitől beadná a kulcsot, a bankai-áról még semmi sem derült ki, + ott van még a hollow ereje is, így egy gyors regeneráció is várható a köv. fejezetben, és kiderül még pár dolog a múltról is
Naplózva
balint002
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #10499 Dátum: 11 dec 09, 16:56:17 »

Ez a rész egy átlagos rész volt. 7/10-et adok neki, annak ellenére hogy elég sok minden kiderült benne. De azért abban mindenki egyet érthet hogy biztos hogy ezzel nem lesz vége a dolgoknak, szerintem is lesz egy maszk felvevés + egy kis regeneráció. De most még kiemelném azt amit még senki sem jegyzett meg, hogy Ichigonak, még mindig megvan a házi Hollowja, mert amikor Ginjou mondta hogy neki is van hollowja pont úgy mint Ichigonak erre eperke csak anyit mondott "na és?" tehát még mindig meg van neki. Kérdés hogy hogy néz ki. Mert az biztos, hogy kicsit megváltozott, és hogy menyire hasonlít a Vasto lordos formára. Bár mondjuk, én nagyon szeretném, hogy Ichigo amikor átmegy maszkos betörőbe akkor megnőjön a halya mint ha lidérc lenne úgy nagyon faintossan néz ki Nevet
Egyébként bekapcsolódva a rajzos témához, megjegyezném, hogy tényleg Kubo rajzol a legjobban szerintem, vagyis az ővéi a leg emberibbek. A háttér engem nem zavar, szerintem ha a levegőben vannak akkor anyira nem vágyom plusz egy bárány felhőre a háttérbe, de az néhe  nekem is szemet szúr hogy nagyon gyorsan vége tér egy manga mert tényleg egy mozdulat kitesz egy teljes oldalt. Most nem tudom, lehet hogy én vagyok hülye, de ez a vágás nekem nem tunt olyan fontosnak csak erőfitoktatás volt. Egyébként most hogy így belemerültünk a dolgokba, akkor kérdeznék valamit. Ha Isshin elvesztette az erejét, akkor ezt nyilván úgy tette ha használta a Saigon'o Getsuga Tenshot (mivel tudta hogy Zangetsu nem akarja majd megtanítani Ichigonak) és ezt csak úgy lehet elérni ha elfogadjuk, hogy nem csak shinigami erőnk van, hanem hollow is és ez a kettő a mi erőnk. Tehát elméletileg Isshinnek is van maskja nem? és ha van maszkja akkor van Fulbringje is, mivel megkellet, hogy támadja kiskorában egy hollow... ugye? vagy ez így nem igaz?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 698 699 [700] 701 702 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins