24 nov 05, 08:56:44 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 671 672 [673] 674 675 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1743267 alkalommal)
0 Felhasználó és 91 vendég van a témában
TheNineTails
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #10080 Dátum: 11 aug 18, 23:09:51 »

Azért nem semmi hogy régen mikor használta a Getsuga Tenshout akkor az ilyen lejárt lemez filling volt,most meg egy kis vágásal elöidézte ugyanazt a eröt azért nem semmi,azt várom már hogy a többieknek is változott-e az ereje vagy csak szimplán maradtak önmaguk és Kubo csak Ichigo gyurta fel az egekbe  Nevet
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #10081 Dátum: 11 aug 19, 09:54:51 »

Kenpachi és Byakuyaát nem úgy ismerjük mint akik elégedettek a szintjükkel. Shiro-chant láttuk, hogy gyúr. Ikkaku és Renji szintén igaz a két kapitányra írt dolog. Szóval biztosan fejlődtek. A kérdés milyen irányba és mennyit:D.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
saruto95
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D

« Válasz #10082 Dátum: 11 aug 19, 10:35:46 »

hát nyílván előlre, és nem vissza... Nevet
de remélhetőleg ki fog derülni, h mi van velük
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10083 Dátum: 11 aug 19, 10:45:45 »

Azért azon meglepődtem, hogy még Ikkaku is adott a közösbe, de Yoruichi nem. Mert azért Yoruichi is baráti viszonyban volt Ichigoval. Gondolkozik Urahara a kardot csinálta szóval ő kivette belőle a részét. De Yoruichit nem is láttuk azóta, hogy Aizen padlóra küldte. Amúgy szerintem SS-ben van és magát meg Soifont edzi. Így nekik is meglenne a fejlődés. Nevet
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #10084 Dátum: 11 aug 19, 10:54:56 »

hát nyílván előlre, és nem vissza... Nevet
de remélhetőleg ki fog derülni, h mi van velük

Én speciel kard technikára, Kidora és Bakudora gondoltam..., de igen így is lehet értelmezni.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10085 Dátum: 11 aug 19, 11:10:35 »

Hát szerintem Kenpachi soha nem fog Kidokat használni. Hogy nézne már ki, ha a 11-edik osztag kapitánya egy Bakudoval bénítaná le az ellenfelét és aztán lecsapja. Nevet Viszont Byakuya biztosan elfog lőni pár még sosem látott technikát.
Az mekkora lenne már, ha Kenpachi félre lökné Ginjot, hogy majd ő harcol Ichigoval, mert le akarja tesztelni, milyen erős lett. Még ki is nézem belőle.^^
Naplózva

hali
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10086 Dátum: 11 aug 19, 12:52:47 »

Akkor most ichigo hollow ereje is visszatért?Vagy az az énje eltűnt?
Naplózva
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #10087 Dátum: 11 aug 19, 13:02:05 »

Zangetsu és a hollow én egyek voltak, míg ki nem derül, hogy a mostani erő zangetsu vagy egy teljesen új személy, addig nem lehet tudni.
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10088 Dátum: 11 aug 19, 13:17:14 »

De akkor a Hollowjának is búcsút inthet. Byebög
Naplózva

rougon
Akadémiai tanár
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #10089 Dátum: 11 aug 19, 13:49:52 »

A hollow énje még anno egyesült a shinigami énjével, így ha most visszatér a régi ereje (vagy egy része), akkor az a korábban egyesült erő lesz az.
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/411/8
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #10090 Dátum: 11 aug 19, 18:10:33 »

Szerintem most kb mindenki ilyen szinten van, mint Ichigo. Kenpachi biztos.

Ezzel vitatkoznék, Biakuya és Kenpachi kb olyan erős volt már akkor amikor Ichigo Aizennel kezdett harcolni, mint amikor Ichigo megtanúlta használni a végső Getsuga Tenshou-t, talán valamivel gyengébb. Ha emlékeztek Yammi kb péppé verte Ichigo-t Kenpachi meg Biakuya meg kb szórakozott vele, de annyira nem hiszem, hogy erősek voltak, hogy Aizent le tudták volna verni. De azóta eltelt 1.5 év ami alatt Ichigo csak punnyadt ellenben az a kettő valószínűleg edzett ezidő alatt, szóval a jelenlegi Kenpachi és Biakuya szerintem jóval erősebb mint Ichigo most. A többieket nem tudom.
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10091 Dátum: 11 aug 19, 18:29:17 »

Ott egy kicsit félre érthetően írtam. Én úgy gondoltam, hogy Ichigo most erősebb, mint mielőtt megvolt az edzése a Dangaiban. Én ahhoz a szintjéhez viszonyítottam, amikor megjött HM-ből a hamis Karakurába. Mert az a próba vágás elég hatásosnak tűnt, erősebbnek mint Ichigo akkori szintje. Ezzel csak dicsérni akartam a többieket, de ezek szerint rossz emberhez hasonlítottam az erejüket. ikszdé
Ha jól emlékszek Kenpachi még mondta is Nnoitrának, hogy régen gyakorolt már, és az izmai össze zsugorodtak. És azon a szintjén leverte Nnoitrát akit Ichigo képtelen lett volna, még akkor se, ha nem harcolt volna előtte Grimmjowal. Akkor neked van igazad és jelen pillanatban sokkal erősebbek, mint Ichigo. Egy kicsit túlbecsültem ezek szerint Ichi mostani erejét. Mosolyog
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10092 Dátum: 11 aug 19, 18:41:13 »

Akkor viszont ne felejtsük el azt sem, hogy amit egész idő alatt Ichigo bankaiának tartottunk az egy fél bankai volt. Az igazi ereje és formája is akkor mutatkozott meg amikor kijött a Dangaiból majd Aizennel elkezdett harcolni egészen addig ez volt a valódi bankai, amíg nem ő maga vált a Getsugává. Röviden amit eddig annak gondoltunk az nem a teljes erejű volt. Én most is ugyan azt a bizonytalan embert látom Ichigoban az eddigi manga alapján. Sehol nincs az a határozottság ami akkor jellemezte amikor kijött a Dangaiból. Márpedig éppen a határozottság hiánya az ami legjobban legyengíti őt és ezzel erősen befolyásolja az erejét.
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 19, 18:49:28 írta rini67 » Naplózva
stan322
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10093 Dátum: 11 aug 21, 08:38:06 »

jó most mondhatjátok hogy milyen erősek a kapitányok de mondjuk azt az ichigot aki kilépett a dangaiból azt 1 kapitány se tudta volna megölni
valaki írt yammival kapcsolatban hogy byakuya meg kenpachi hogy elbántak vele míg ichigo semmit nem tudott csinálni
1. ők ketten voltak 1 ellen,ichigo 1 vs 1 ben harcolt yammyval
2.ichigo az előtt harcolt ulquiorraval nagyon fáradt volt(kenpachiék is harcoltak de azért nem volt akkora küzdelmük)
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10094 Dátum: 11 aug 21, 09:09:51 »

Ichigot senki nem ölheti meg mert ő a főhős. Bár Ulquiorrának már kétszer sikerült. ikszdé
Ez a Dangai edzés is csak egy időleges powerup volt, ami nem végleges erő növelés. Mert Urahara is mondta, hogy nem azért szenvedett Ichigo, mert elvesztette a Shinigami erejét, hanem mert (ez a rész nekem is zavaros egy kicsit smirksweat) vissza fordul benne a Dangaiban eltöltött idő. Azért is lett újra rövidebb haja és azért nem maradt olyan magas mint amikor kijött. És nem azért ment össze mert elvesztette az erejét. ikszdé Ez is csak olyan időleges powerup, mint Choujinak a tablettái, vagy Natsunak az Aetherion evés. Mosolyog Hatalmas erőt ad, de kockázatos és csak egyszeri alkalomra.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 671 672 [673] 674 675 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins