kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #10065 Dátum: 11 aug 18, 16:14:16 » |
|
én arra lennék kiváncsi ikkaku kapitány lett e .... mert ő azt mondta neki az az álma hogy kepachi alatt szolgáljon...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pöcök
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Elsőszámú csokikajáló törpicsekk x)
|
|
« Válasz #10066 Dátum: 11 aug 18, 16:16:41 » |
|
Erősen kétlem, hogy az Matsumoto sálja lenne, mert annak ha jól emlékszem, akkor olyan rózsaszínes... az pedig kissé furán nézne ki. Byakuya meg biztos kapott egy kis ösztönzést Rukiáról és Renjitől. Szóban is, meg olyan kis defektes kis izékben. Az a nem is tudom, hogy hogyan nevezték, valami Hínár izé Ikkakut ha jobban megnézed, akkor láthatod, hogy nincs haorija, ezért valószínű, hogy nem lett kapitány.
|
|
|
Naplózva
|
Whenever you are lonely, remember this truth: someone, somewhere is thinking of you ... The situation is hopeless but not serious. If life gives you lemons, make lemonade!
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10067 Dátum: 11 aug 18, 16:37:13 » |
|
Én meg elképzelem azt, hogy Rukia milyen nyomást gyakorolhatott Byakuyára Ichigo érdekében. Minden nap elkészíthette a kis rajzait és azt tologatta Byakuya orra alá, amelyben igyekezett elmondani és meggyőzni Byakuyát az igazáról. Rukia zseniális rajzolási stilusára visszaemlékezve ez hamar sikerülhetett is neki, így az hamar beadta a derekát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10068 Dátum: 11 aug 18, 16:54:13 » |
|
Hát igen azok a nyuszis rajzok tényleg oltáriak, viszont csak ők adtak bele vagy talán még mások is? Másrészről van egy gépelési hiba: " amikor átadtad naki", utolsó képkocka.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10069 Dátum: 11 aug 18, 16:56:35 » |
|
Hát Rukia arra veszi rá Byakuyát amire csak akarja. De ezt megtudja csinálni bárkivel. De a legjobban Ichigón és Byakuyán műkszik. Ikkakunak ha itt nem olvasom, akkor észre se vettem volna, hogy gyúrt. Pedig előtte kétszer olvastam el a fejezettet. Ja és Ikkaku maradt szerintem 3-dik tiszt. Mert kapitány nem akart lenni, és a hadnagyi rangot Yachiru át nem adja golyófejnek. Ja ha már Yachiru, biztos ott van Kenpachi hátán, mert mindig vele van és biztos nem hagyná ki a lehetőséget, hogy újra lássa Ichit. Őt egy kicsit hosszabb hajjal és kicsit magasabban képzelem el. De most Renjivel mi van ? Otthon hagyta a hadnyagyi jelvényét, vagy mi ?
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10070 Dátum: 11 aug 18, 17:07:48 » |
|
Én nem gondolom, hogy olyan nagyon kigyúrt lenne Ikkaku. Szerintem ez csak a rajzolás miatt látszik ennyire ilyennek. Nem gondolom, hogy mindig hordanák azt a jelvényt. Ha visszaemlékszünk régebben is nagyon ritkán használták. Volt is erről a jelvény használatról szó. Gondolom Rukia az aki hivatalos feladatot teljesít és így viseli. A többiek csak eljöttek meglátogatni Ichigot. Én is szeretném látni Yachirut és gondolom nem lennénk egyedül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stan322
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10071 Dátum: 11 aug 18, 17:10:36 » |
|
jah jönne a becenevekkel:D még az kéne nah most márcsak 6 nap és manga:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
saruto95
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D
|
|
« Válasz #10072 Dátum: 11 aug 18, 20:13:31 » |
|
amúgy én emlékszem rosszul, vagy még tényleg nem láttuk Yachirut harcolni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10073 Dátum: 11 aug 18, 20:22:06 » |
|
Yachirunak nem kell harcolni. Neki ott van Zaraki , harcol ő helyette is! X'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
saruto95
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D
|
|
« Válasz #10074 Dátum: 11 aug 18, 20:52:26 » |
|
de biztos h nem lehet gyenge, merthogy hadnagy...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10075 Dátum: 11 aug 18, 21:52:16 » |
|
Mi van, ha Yachiru valójában Kenpachi kardja?
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10076 Dátum: 11 aug 18, 22:06:41 » |
|
Hát ez érdekes feltevés. De nem hiszem, mert Kenpachi "mentette meg" őt, amikor legyilkolta azokat a barbárokat és ő nevezte el. És a Shinigamik nem nevezik el a kardjukat hanem az árulja el a nevét. És akkor olyan reatsuja lenne mint neki, de amint láttuk neki valamilyen rózsaszín vadmacska Ken-channak meg sárga koponya. Ja meg a kard lelke nem öregszik. De azért Yachiru elég erős lehet. Gond nélkül elviseli a hatalmas Reatsut ami Kenpachinak meg Nnoitrának van. Nagyon gyors és erős, ha Ken-channal a hátán ugrál fel erőfeszítés nélkül az épületekre. Na meg olyan reatuja van neki is amivel gond nélkül megfélemlíti a titkos alakulat tagját. És csak tőle meg Kenpachitól látunk megformált reatsut, ahogy azt írtam a koponya, meg a vadmacska.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
-Kai-
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10077 Dátum: 11 aug 18, 22:07:50 » |
|
A kard szellemét csak a használója látja , ha jól emlékszem (lehet hogy hülyeség) amúgy meg szerintem Ichigo túl tápos lesz így xD még ehhez hozzájön egy bankai + a lidérc maszk ... Már alig várom , hogy Toshirou használja a maxra fejlesztett bankai-át + ha van akkor Rukiáét látnám még ^^ Kenpachi hajából eltűntek a csengők , hogy akar így izgi harcot
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 18, 22:08:38 írta -Kai- »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #10078 Dátum: 11 aug 18, 22:21:36 » |
|
Off szag van... érzitek?
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10079 Dátum: 11 aug 18, 22:31:40 » |
|
Ha Rukia még a Bankait nem is tanulta meg, de azért 2-3 táncal biztos gazdagabb lett. Szerintem most kb mindenki ilyen szinten van, mint Ichigo. Kenpachi biztos. De Ginjoéknak biztos reszeltek. 3 kapitány, 2 hadnagy 1 harmadik tiszt, Urahara, (Isshin?) és Ichigo van 7 Fullbringer ellen. Chad meg Orihime meg biztos Ichigóék mellé állnak. De Ichigo egyedül elver most mindenkit, miután Rukia így feltüzelte.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|