24 nov 05, 09:28:25 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 669 670 [671] 672 673 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1743354 alkalommal)
0 Felhasználó és 43 vendég van a témában
Pöcök
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Elsőszámú csokikajáló törpicsekk x)

« Válasz #10050 Dátum: 11 aug 17, 20:57:17 »

Nem, eddig nem viselt olyat. De, jól láttam, hogy felemás acuccosának ujjrésze? A hadnagyi jelvény alatt rövidebb, a másikon meg hosszú. ikszdé De jó, hogy észre veszem! Amúgy ez annyira, nem is tudom... várható volt, hogy legalább egyszer behúz neki, de egy ilyen Hiyoriszerű pofánrúgásra nem számítottam... bár amilyen szerencsétlen fejet vágott... megérdemelte, na! ikszdé

Ichigo megnyitja a saját különbejáratú és ráadásul egyszemélyes lakberendezői vállalatát. ikszdé

Amúgy meg Ikkaku szerintem vérszemet kapott attól a vereségtől az arrancar arc végén. Nem akart Bankait használni, ezért jól megszívta, most meg gyúrt egy kicsit, hogy anélkül is menjen neki. Kenpachi meg biztos lusta volt felrakni a csengőit. ikszdé
Naplózva

Whenever you are lonely, remember this truth: someone, somewhere is thinking of you ...
The situation is hopeless but not serious.
If life gives you lemons, make lemonade!
naturo-sensei
Újonc
*

« Válasz #10051 Dátum: 11 aug 17, 20:58:05 »

Idézet
a legnagyobb kérdés számomra, hogyan vették rá Byakuyát h. beleadja az erejét a kardba...  

Idézet
nem javította ki Ichit, hogy Hitsuyaga kapitány

Hát szerintem egyértelmű. Mivel Ichi győzte le Aizent azér' csak kijár neki egy kis tisztelet és támogatás^^...Legalábbis szerintem ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 17, 21:44:08 írta naturo-sensei » Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #10052 Dátum: 11 aug 17, 21:06:31 »

Tényleg amúgy Ginjou-n mi ez a balettcipő? Eddig is ezt hordta? Nevet

http://mangastream.com/read/bleach/87574993/10 (2. panel)
http://mangastream.com/read/bleach/87574993/16 (3. panel)

Akárhonnan nézem az egy balettcipő Nevet
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10053 Dátum: 11 aug 17, 21:40:22 »

Csak Kubo lustasága. Eddig nem rajzolt háttereket, most már a cipőket is leredukálja.
Naplózva

stan322
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10054 Dátum: 11 aug 17, 21:40:43 »

a második képen szerintem az ichigo-jé de mindegy amúgy ginjo tuti hogy nem balett cipőben járt
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #10055 Dátum: 11 aug 18, 00:05:08 »

Minden viccet félretéve.... (bár Ginjou-n tényleg balettcipő van Nevet, legalább is úgy néz ki)
Ezen a héten is megkérdezem, kinek tűnt fel, hogy Kubo megint belecsempészett egy kis szimbolizmust a címbe? A "Deathberry returns" annak a fejezetnek a címe volt aminek az elején Rukiát már épp kivégeznék de Ichigo betoppan, hogy megmentse a napot Nevet. Kicsit vicces, hogy a "Deathberry retirns 2"-ben (ez a fejezet) ez pont fordítva van :3, Rukia betoppan, hogy megmentse Ichigo-t.

Kifejezetten jó érzés, hogy Kubo megint komolyan veszi a Blech-et és nem csak úgy olvasom a fejezeteket, aztán amikor befejeztem nyugtázom, hogy "Oké most se történt semmi....."

Szerintem behozom magam a Blaech animével Aizen vereségéig aztán ha újraindul a canon eseménysor akkor fogom nézni megint, mert érdekel ez a fullbringes rész milyen lesz animálva.
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 18, 00:06:13 írta Exkirion » Naplózva

Revan
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #10056 Dátum: 11 aug 18, 12:21:40 »

Sziasztok! Érdekes fejezet volt. Most megválaszolásra került miféle kard volt az amit Ichigoba szúrt Rukia. De ez után csak a kérdések száma növekedett számomra. Még is osztanák veletek néhányat.

1. Még mindig Kapitány hiányban szenvedne SS ennyi idő után?

2. Ha ilyen egyszerűen vissza állították Ichigo Shinigami erejét, akkor miért csak most tették? Mi tartott ennyi ideig?

3. Miért ad a szellemi erejéből 3 kapitány 2 hadnagy és 1 3. tiszt? Rukiát és Renji-t még megértem. De a többiek?

4. Hogy vették rá Byakuyát? Mert hát nem egy adakozó típus.

5. Urahara és Isshin szellemi ereje is a kardban volt?

Egyenlőre ennyi elég a kérdésekből. Bízom benne, hogy hamar választ kapunk. Szerintetek?
Naplózva
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #10057 Dátum: 11 aug 18, 12:26:02 »

Icsigo győzte le Aizent, ennyit igazan megérdemel.
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #10058 Dátum: 11 aug 18, 13:53:46 »

Sziasztok! Érdekes fejezet volt. Most megválaszolásra került miféle kard volt az amit Ichigoba szúrt Rukia. De ez után csak a kérdések száma növekedett számomra. Még is osztanák veletek néhányat.

1. Még mindig Kapitány hiányban szenvedne SS ennyi idő után?

2. Ha ilyen egyszerűen vissza állították Ichigo Shinigami erejét, akkor miért csak most tették? Mi tartott ennyi ideig?

3. Miért ad a szellemi erejéből 3 kapitány 2 hadnagy és 1 3. tiszt? Rukiát és Renji-t még megértem. De a többiek?

4. Hogy vették rá Byakuyát? Mert hát nem egy adakozó típus.

5. Urahara és Isshin szellemi ereje is a kardban volt?

Egyenlőre ennyi elég a kérdésekből. Bízom benne, hogy hamar választ kapunk. Szerintetek?

Hát személy szerint nekem ezek a tippjeim a kérdéseidre:

1. Nem, viszont az új kapitányok meglepik és Kubo még nem akarja megmutatni őket nekünk
2. A kard maga szellemi erőből készültnek tűnik, és még ha Uraharáról is van szó, lehet, hogy időbe tellett mire elkészült, illetve valószínűleg szüksége volt Isshin beleegyezésére is aki nem biztos, hogy örült az ötletnek. Az egyik korábbi fejezetben Urahara még rá is kérdez, hogy "biztos, hogy ezt akarod akkor?"
3. Na ezeket külön külön
Kenpachi: Mert teljes erejében akarja legyőzni amiért régen egyszer vesztett ellene
Biakuya: Mert Ichigo tulajdonképpen a rossz barátja és mert Rukia rávette
Toshiro: Őt nehéz szavakkal leírni, valószínűleg jóban van annyira Ichigoval, hogy az Aizenes eset miatt ennyit megtegyen érte. Matsumoto után ő volt aki a legtöbbett vesztett azért, hogy lenyomják Aizent.
Ikkaku: Mert Ichigo a barátja és mert szerinte szánalmas ilyen gyengének Nevet
4. Lásd feljebb
5. Uraharáé nem hiszem de Isshinét nem tartom kizártnak
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 18, 13:56:30 írta Exkirion » Naplózva

naturo-sensei
Újonc
*

« Válasz #10059 Dátum: 11 aug 18, 14:07:29 »

Valaki kérdezte, hogy Ichigonak milyen a Zanpakutoujának a hegye. Itt a válasz: http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/460/14
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #10060 Dátum: 11 aug 18, 14:13:07 »

Huh... ez a fejezet megéri a pénzét, nekem nagyon tetszett! Revan a kérdéseid nagy részét hogy mért adtak neki ilyen sokan szellemi erőt... egyszerű valószínűleg hálásak hogy egy ember aki nem oda tartozik feláldozta értük az erejét és nem csak az embereket mentette meg hanem a 13 védelmi osztagot is egyaránt!

A részre vissza térve, feltűnt egy apró dolog... Nyelvesít ha levágnák byakuya haját esküszöm úgy nézne ki mint aizen! Nevet
Meg tetszett ahogy vágott egyet Ichigo... Ginjo meg azt hitte ez a getsuga tenshou... az meg lehülyézte és megmutatta neki mi a getsuga tenshou! Nevet Ezt nevezem "powerupnak".
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10061 Dátum: 11 aug 18, 14:20:52 »

Én ezt kicsit másképp látom.
1 - Nem terem egyik pillanatról a másikra kapitányi szintű shinigami SS-ben, főleg nem olyan aki meg is felel erre a posztra, úgy hogy megfeleljen a feltételeknek.
2 - Szerintem ehhez szükség volt Ichigo azon álmához amit elmesélt a faterjának. Ez azt mutatta Isshinnek, hogy valóban hallotta Rukiát és nem csak álmodta. Ez viszont azt jelentette Isshin számára, hogy elkezdődött Ichigo szellemi erejének visszatérte tehát idővel ha akarja ha nem, vissza fog térni. Eddig reménykedhetett Isshin, hogy nem így lesz itt viszont már nem maradt választása és ezért inkább úgy döntött, hogy inkább előbb mint utóbb. Akkor nem jár úgy mint ő aki képtelen volt erő hiányában megmenteni Mashakit.
3 - Egyszerűen azért mert tisztelik azért amit tett. Lemondott a teljes szellemi erejéről azért, hogy megmentsen mindenkit.
4 - Szerintem nem kellett nagyon győzködni. Byakuya büszke és arrogáns de mellett jószívű is. Ugyanolyan hálás, hogy Ichigo védelmezi Rukiát nem beszélve arról, hogy ha nem teszi akkor örökké hallgathatta volna Rukiától a zsörtölődését emiatt. Örökké szégyellte volna magát. Kenpachinak hiányozna a versenytárs akivel jól érzi magát. Ikkaku elismeri az erőt és bátorságot. Toushiro pedig azért mert jószívű és igyekszik segíteni másoknak. Renji és Rukia pedig azért mert igazi barát.
5 - Isshiné valószínű de Uraharáéban kételkedek. Az ő szellemi ereje arra kelhetett, hogy ezekből a szellemi erőkből megalkothassa a kardot.

Szerintem erre nem egyhamar kapsz választ mert ezekre nemigen kell válaszolni. Ichigotónak sem kellene ezt soha megkérdezni. Tudnia kell magától is a választ. Mellékesen úgy gondolom, hogy most ezek a személyek kaptak engedélyt, hogy ezt megtegyék. Az viszont már egy fontosabb kérdés lesz, hogy hogyan fogja kezelni Ichigo ez a sok és eltérő szellemi energiát. Milyen változásokat okoz Ichigo képességeiben és erejében hiszen azt tudjuk, hogy mindegyik szellemi erő más illetve eltér másétól. Szerintem ezért változott a kardja is noha az alaptulajdonsága megmaradt ugyan az. Hogyan kezelik ezt a fullbring ügyet illetve az ezt használó személyeket?
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 18, 14:33:56 írta rini67 » Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10062 Dátum: 11 aug 18, 15:27:41 »

Én megvártam szépen magyarul, igaz elég nehéz volt

Kubo ki tett magáért ebben a fejezetben is. Azért nem számítottam arra, hogy ennyi régi ismerős megjelenik. Mostmár a többiekre is kíváncsi vagyok, hogy mennyit változtak meg a megmaradt Espadákra is.
Ichigo most ugyan úgy menőzött, mint Kenpachi az elején, ketté vág egy egész házat. Az már mindegy, hogy Chad és Orihime azon emeleten voltak. smirksweat Mindegy, úgy is átalltak a sötét oldalra. Ördögi
Csak nekem tűnik úgy, hogy Kenpachinak megjavult a pengéje ? Már mint nem ilyen töredezett. Ezek szerint megtudta a kardja nevét ? Ohh My God Toshirón véletlenül nem Matsumotó sálja volt ? Nekem nagyon úgy tűnik. És hova tűnt Tsukishima ? Lelépet vagy épp hátulról akar támadni ?
Nekem gyanús Isshin. Miért az emberi testében jött ? Vagy csak azért, hogy Ichigo lássa őt ? Vagy az is lehet, hogy Ichigo javára lemondott az erejéről.  Rukia nagyon jó hatással van Ichigóra. Mindig fel tudja tüzelni őt. Byakuya nyilván azért adott bele a közösbe mert van egy húga aki tudd rá hatni. Mosolyog És talán érez valami hálát vagy tiszteletet Ichigo irányába. Most nézem, hogy a boritón látszik, hogy Ichigo kézfején vannak ilyen fullbring szalagok vagy nem is tudom, hogy mik azok.^^ Olyan mint Farkasnak a pengéi az X-menből. Vagy ilyen medvemancs féleség
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
saruto95
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D

« Válasz #10063 Dátum: 11 aug 18, 15:38:33 »

jeeee
na erre vártam már mióta  Nevet Nevet
az on nagyon feküdtem amikor ichi suhintott egyet a kardjával, és ginjo leszólta, aztán meg jött az idióta...és az eredeti getsuga tensho ikszdé
ezaz kubó csak így tovább
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #10064 Dátum: 11 aug 18, 15:53:08 »

Azért addták a szellemi erejüket, mert Yama apó kiadta parancsba. Azért ők  mert nekik lehet a legtöbb. Azért tartott eddig mert a vénség nem bízott Uraharában és mert nem igazi shinigami. STB STB...
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Oldalak: 1 ... 669 670 [671] 672 673 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins