25 júl 20, 21:15:51 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 656 657 [658] 659 660 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 2200309 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Nikkie
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #9855 Dátum: 11 aug 03, 15:40:18 »

Rukiából végre valahára fuku-taichou lett. *.* De nem tetszik ez a haj. :S Úgy néz ki, mint egy fiú, sőt, egészen pontosan úgy, mint az a gyógyító srác a 4. osztagból. Nevet (Nem emlékszem a nevére.) A bal karján pedig az a kézvédő csak nem olyan, mint Byakuyáé? Nyelvesít
Ichigo pedig nagyon vagesz volt. Kúl Bár egy pillanatra megijedtem, hogy apuci és Urahara szövetkeztek Ichigo ellen... Nevet
Naplózva
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Főkapitâny

« Válasz #9856 Dátum: 11 aug 03, 16:04:33 »

Szerintem a karpánton a 13. osztag jele van...az meg az eredeti osztaga, nem?  Gondolkozik
Ja, és Hanatarou-ra gondolsz Nikkie Nevet
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #9857 Dátum: 11 aug 03, 16:07:54 »

Nagyon jó fejezet volt, de srácok nekem ez csak most esett le, emlékeztek régebbi beszélgetésre Isshin meg Ishida faterja közt mikor elszöktek Hueco Mondoba Ichigoék?
Akkor kérdezte az Ishida faterja hogy: "az erőd visszatért?" LINK
Na szerintem ez a helyzet a shinigami erejével Ichigonak is mivel gondolom mikor edzette Isshin Ichigot a végső Getsuga Tenshou-ra annó -  neki is ettől veszhetett el az ereje - , tehát ha neki vissza tért Ichigonak is lazán volt alkalma hogy vissza szerezze, gondolom emiatt szervezkedtek Rukiával hogy minnél gyorsabban sikerüljön! Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 03, 16:24:20 írta Morause » Naplózva
rougon
Akadémiai tanár
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #9858 Dátum: 11 aug 03, 16:46:00 »

off1: nah végre, megtörtént amire mindenki várt....nem kell tovább mindenhol azt olvasnom hogy "vajon ichi mikor lesz shinigami?"  Ördögi

off2: Morause, a linked nem azt mutatja amire gondolsz, de köszi a spoilert Nevet

on: valami ilyesmire számítottam én is, de azt hittem kicsit tovább fog tartani a fullbring-fullbring harc... nah mindegy,  Ichigo kardja is elég faszán néz ki, már csak arra vagyok kíváncsi hogy a teljes ereje tért e vissza, vagy csak egy része
Naplózva
Chob
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

日本のファン

« Válasz #9859 Dátum: 11 aug 03, 16:50:46 »

Woah, szerintem az van most, hogy Ichigo apja erejéből kapott amit egy tárolóban helyeztek el, ami az a  kard amivel Rukia átszúrta. És azért kellett hozzá Rukia mert az első részben ő adta át Ichigonak a shinigami erőt. Na engem innentől érdekel igazán a  a manga megint Nevet .
Naplózva

Spyro-sama
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #9860 Dátum: 11 aug 03, 17:12:30 »

Végre. Már csak azt nem értem, hogy mi a célja Ginjo és a "sírásó" társaságának. Urahara papa megint feltalált valamit, amiben a fater reiatsu - ja vagy közreműködése bizonyosan benne van. De Rukia viszont csak érzelmi okokból van ott. Ő változtatta először Shinigami - vá, most is ő fogja.
Jól látom, hogy Ichigo Shinigami erejére hatással volt a fullbring cucc? Mivel a fullbring öltözékének 1-2 eleme megtalálható rajta.
Naplózva
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

heisenberg

« Válasz #9861 Dátum: 11 aug 03, 17:17:49 »

a legviccesebb az hogy az ez előtti rész után gondoltam rá hogy ha 1 halálisten áttszúrná a kardjával akkor elszívhatná a erejét és újra halálisten lenne ...  smirksweat
Naplózva

Bontakun
Akadémiai tanár
*

Bonta

« Válasz #9862 Dátum: 11 aug 03, 17:37:07 »

Am mi van akkor, ha Isshin papa adta át az erejét neki? Urahara meg segített a kardba varázsolni, a papesz erejét. Rukia meg nekem így jobban tetszik, viszont a kard nem volt bejövös:S:D
Naplózva

RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #9863 Dátum: 11 aug 03, 17:45:45 »

Újra. Végre...most kezdődik csak az új arc! Ördögi
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #9864 Dátum: 11 aug 03, 17:48:56 »

Bontakun! szívemből szóltál! jó a kard, de nem tudom, mert ishin akkor shinigamiként jelenne meg nem? amugy nem tudom, de urahara mindíg shinigami formában van vagy én nem értem, mert soha nem látni h kilép a testből, de viszont a kard nála van mindíg ..
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Zayala20
Gennin
*

« Válasz #9865 Dátum: 11 aug 03, 18:15:40 »

Most akkor egy kicsit össze vagyok zavarodva. Pedig már megkedveltem Ginjout Szomorú Viszont arra még kíváncsi vagyok, hogy akkor most a többiek is gonoszak e, vagy sem?
És persze ami a legfontosabb:Rukia visszatért! :)Végre ismét izgalom a Bleach-ben.
Naplózva
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Főkapitâny

« Válasz #9866 Dátum: 11 aug 03, 18:20:36 »

Annyi viszont biztos, hogy Rukia a 13. osztag hadnagyává lépett elő, tehát több, mint valószínű hogy Ukitake Osztagában maradt.
Naplózva

Nikkie
VIP

« Válasz #9867 Dátum: 11 aug 03, 18:23:55 »

Szanisz kedves, szerintem rajtad kívül ezt mindenki automatikusnak gondolta már rögtön. Nyelvesít
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9868 Dátum: 11 aug 03, 18:27:47 »

Na most elolvastam végre jó minőségben, mert korán még csak kínai rawot láttam. Így azért egy kicsit más. Most már én is Ukitake hadnagyának látom Rukiát. Nemrégen éppen azon elmélkedtem, hogy most Ki a rossz és ki a jó? Azt is beleszőttem, hogy akár mindegyik rossz is lehet, de jó is akár. Úgy látszik a "mindenki rossz" jött be az elmélkedésemből bár ebből még nem feltételezem, hogy a többi fullbring is gonosz lenne rajtuk kívül. Őket is megvezethették.
Naplózva
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #9869 Dátum: 11 aug 03, 18:31:01 »

Bennem csak az fogalmazódott meg, hogy Rukia kardja nem lehet mert az ott lóg az oldalán, vagyis amivel ichigo testét átszúrta az miből állhat? Ichigo teljes ereje nem lehet mivel máshogy néz kishinigamiként mint eddig. Nem lehetséges, hogy a faterja erejével megpótolták az összeszedett részeket, amit az Aizen harc után szedtek össze? ez magyarázná a régi és az új forma közti eltéréseket. Viszont Rukia új "feje" valahogy nem tetszik, Eddig sem volt valami nőies mostmár végképpen nem az. A másik Rukiával kapcsolatban. Eddig ha jól rémlik Kaien volt a 13.dik osztag hadnagya utána ki vette át a helyét? Mert ezek szerint belőle most kapitány lett ha már Rukia lett a hadnagy.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 656 657 [658] 659 660 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins