24 nov 16, 20:25:14 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 655 656 [657] 658 659 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1754224 alkalommal)
0 Felhasználó és 63 vendég van a témában
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Főkapitâny

« Válasz #9840 Dátum: 11 júl 28, 21:30:38 »

Elvileg kivágta Ginjo a szemét, de edzés után Orihime gondolom meggyógyította. Azért volt ott.
Naplózva

marioV
Kezdő Jounin
*

« Válasz #9841 Dátum: 11 júl 28, 23:58:50 »

Most azon gondolkodok , hogy ez az egész cirkusz azért van , hogy Ichigo visszakapja az erejét . Technikai KO
Mondjuk már nem tudom ki kivel van .  Technikai KO
Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9842 Dátum: 11 júl 29, 00:37:57 »

Nem vagy vele egyedül. Ezt most tényleg csak Kubo és esetleg azok tudják akik vele dolgoznak, illetve azok akik átnézik a mangát leadáskor és nyomtatáskor. Persze valamilyen szinten ki lehetne bogozni ebben az állapotban is de elég nehéz lenne megállapítani, hogy ki kivel van jelenleg. Ki mit sütöget éppen a tűzhelyén. Persze a végét sejthetjük, hogy mi lesz de ez minden mangára nagyjából igaz. Hogy ki a rossz és ki a jó? Jelen állás szerint lehet, hogy mindegyikük jó és lehet rossz is. Lehet csak egyikük rossz! De melyik? Tsukishima vagy Ginjo? Annyit sejtek, hogy Ichigo az utolsó utáni pillanatban kap valamilyen erőt Isshintől és Urahara által létrehozott fénylő kard által, még ha ők személyesen nem is lesznek jelen. lehet, hogy összeszedték a szétszóródott szellemi erejét amely elhagyta a testét? Túl sok a kérdés ami megválaszolásra szorul egyenlőre.

Nem gondoltam volna az újrakezdésből, hogy számomra az első néhány rész kivételével tetszeni fog a történet ilyetén alakulása. Arra persze számítottam, hogy nehéz lesz a kezdés és sokan húzni fogják a szájukat, de ettől függetlenül nekem bejött néhány rész kivételével. Nekem például most nem jön be a mostani Naruto háborúja, SS háborúja, One Piece HQ háború vagy éppen Fairy sziget csatája. Persze, voltak benne jó fejezetek de összességében nem nyűgöztek le. Remélem, sőt biztos vagyok benne, hogy animében jobbak lesznek ezek a részek. Persze ez az animátorokon és rendezőkön is múlik, nem is kicsit. Ebből a szempontból a Bleach SS harca jól vizsgázott de nála az animátorok munkájával nem is volt nagyon bajunk. Persze lehetett volna jobb is mert hát miért ne? Átlagban viszont nagyon jó volt.
Naplózva
t.felix
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #9843 Dátum: 11 júl 30, 11:05:31 »

ja,én is remélem,hogy ichi már shinigami lesz.már itt az ideje.uncsi,hogy ichi nem shinigami.persze a fullbring ereje erös volt,de jobb ha shinigami.
Naplózva
t.felix
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #9844 Dátum: 11 júl 30, 11:21:34 »

vajon ichi mikor lesz shinigami?állitólag ezután az arc után már csak egy arc lesz és az lesz a leghosszabb arc.vajon ichinek hollow dolgai is lesznek?az baro lenne.rukia lehetne majd a manga végén ichi felesége.lehet,hogy ichi a legvégén kapitány lesz a gotei 13-ban.most akkor tsuki jó vagy rossz?ginjou gonosz.majd verje le ichi.ginjou ember vagy shinigami lehet?ichigonak ujra lesz maszkja,mert egy oldalon láttam egy rajzot ichigoról,ahol van egy kis hollow maszkja.biztos jó lesz a mostani fejezettöl a manga a végéig.azért 10 évig lesz,az kemény,de jó is.
Naplózva
rougon
Akadémiai tanár
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #9845 Dátum: 11 júl 30, 11:41:53 »

Nekem is kifejezetten tetszik ez a fullbringes rész Nevet jót tett a mangának ez a "vérfrissítés" mind azzal hogy egy új "kasztot" vont be, mind a mangaka történetvezetése is sokat javult
Az utóbbi időkben a shinigamis és hollowos részek amúgy sem igazán jöttek be számomra, legalábbis nem annyira mint a bleach legelején, ott a hollowok igaz hogy nem voltak még annyira hű de erősek, de valahogy azért" nyersebbek", félelmetesebbek voltak , mint az arrancaros részekben... ott kb a shinigamikra hasonlítottak... kb olyannak kellett volna lenniük, mint az ulqiuorras character book hollowjai
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_character_book_-_unmasked/Ulquiorra/7
Naplózva
t.felix
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #9846 Dátum: 11 júl 31, 16:48:25 »

vajon ichigo mikor lesz shinigami?én azt bazira várom már!
Naplózva
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

heisenberg

« Válasz #9847 Dátum: 11 júl 31, 19:42:46 »

Off:
t.felix nem tunt fel hogy az utolsó 3 hozzászólásód arról szól hogy ichi mikor lesz shinigami?...
on:
nekem ez a fejezet nagyon bejött föleg a vége... végre olyan rész ami után azt mondtam most milesz? :O
Naplózva

t.felix
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #9848 Dátum: 11 aug 01, 10:15:37 »

de feltünt,csak tudod ichigo akkor a legjobb,amikor shinigami.amúgy meg ha ginjou elveszi a fullbringét,akkor nem matrad semmi ereje.és ichigo már egy ideje megint erös volt.nekem ez a véleményem és kész.
Naplózva
Gery0704
Kezdő Jounin
*

« Válasz #9849 Dátum: 11 aug 01, 14:27:08 »

"akkor a legjobb amikor shinigami" ez érdekeskijelentés shinigamiként megölte őt Uluqiura utána hollow formában győzött akkor hogy isvan ez? Igaz utána lett a végső gatsuga amivel erős denem kel elfelejteni hogy ő elveszti tőle az erejét. Amúgy honan tudod hogy fulbringként nem lesz sokkal erőseb mint shinigamiként igaz hogynem valószinü de megeshet.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9850 Dátum: 11 aug 01, 15:12:07 »

Szerintem nem úgy értette, hogy a legerősebb hanem a viselkedése vagy a történet szerint. Amúgy az a legvalószínűbb, hogy megmarad a fullbringje is és egybeolvad a szellemi erejével. Ezt valahogy a most következő néhány fejezeten belül úgy is megtudjuk.
Naplózva
t.felix
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #9851 Dátum: 11 aug 01, 15:23:45 »

igaz ami igaz.de ha ginjou elveszi az fbjét,akkor nem lesz fb-s.
kiváncsi vagyok,hogy mikor lesz ichigo feketében.
szerintetek lesz újra hollow ereje?
Naplózva
janos0166
Chuunin
*

« Válasz #9852 Dátum: 11 aug 01, 15:58:35 »

Szerintem az elkővetkező 1-2 fejezetben 100% hogy teszünk egy kis utazást Ichigo lelkében Mosolyog Elvileg igy kéne lennie de ez csak tipp de az is lehet hogy Uruharáék kardjától lesz valami kitudja de szerintem két héten belül minden kiderül Nevet
Naplózva
stan322
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #9853 Dátum: 11 aug 03, 14:36:41 »

Off:  :fun:szanisz johny gold-os bevezető szövege után már alig várom mi lesz Pojén

ON:hát az igaz hogy most sok mindent megfogunk tudni:D
Naplózva
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #9854 Dátum: 11 aug 03, 15:23:19 »

Muhaáháhá ginjoék ezt megszívták .
Hol van szegény Kon  ? " Rukiáááá-csán "  Nyelvesít
Tetszik Ichi kardja , remélem aprítja a mocskot is .
Naplózva
Oldalak: 1 ... 655 656 [657] 658 659 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins