Nem fogok idézni , de mindenki felismeri szerintem a tartalomból , hogy kinek mi szól...
A One pieces részt nem nagyon értem, nem bleachet akartál írni?
Nem , oda szándékosan ment a One Piece , ugyanis ha valami érvem volt arra mindig Oda volt a válasz. ^^" Mivel nem voltál akkor még aktív , így nem értheted ezt annyira.
A tág világot pedig ne merje sok ember feldobni , mert Kubo most tágítani akarja a Bleach világát , de mindenki csak Shinigamikról óbégat. *tisztelet a kivételeknek*
Ginizmust sose értettem , de ezután se fogom.
Viszont Rini írt egy olyan dolgot , hogy Tousen volt az , aki megállíthatta volna Aizent , amivel mélységesen nem értek egyet , ugyanis bebizonyította Aizen , hogy nem csak illúziókkal tud harcolni , hanem ereje is van. Tousen nem volt egy szinten Aizennel se gyorsaságban , se kenjutsuban , se kidouban.
Gery :
A One Piece is 2-3 fejezetet evett meg amíg nem értek a Toeinél a Warhoz. Onnantól van a csodás 1/1es szisztéma. Habár volt a mostani flashekben olyan is , hogy 1 fejezet se volt egy epizód .
Csak egy-két szemelvényre fejtettem ki álláspontomat , mert nem akarok többet mélyebben belefolyni a bleachbe a fórumon.