24 nov 05, 13:32:01 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 631 632 [633] 634 635 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1743626 alkalommal)
0 Felhasználó és 37 vendég van a témában
Gery0704
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #9480 Dátum: 11 máj 01, 12:49:14 »

Ginjou egész erősnek néz ki Nevet és nagyon tetszet Ichigo tekintete amikor a végén nekiment  Tshukishimának. Komoly lenne ha Yukio lenne a csendes legerősebb tag a bandában xD
Naplózva
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Főkapitâny

« Válasz #9481 Dátum: 11 máj 01, 14:34:10 »

Van egy érzésem, hogy ő lesz. Mint láthattuk, valamilyen tér-idő manipulálásra képes, biztosan valami dimenzióváltáshoz is köze van. Ehhez hasonlót csak Rirukától láthattunk, de az ő "Babaháza" nem túl jó a harchoz.
Szerintem Yukio az ütőkártya.
Naplózva

Spyro-sama
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #9482 Dátum: 11 máj 03, 19:09:54 »

Gyerekek, én a fullbring részt még nem annyira vágom.
Ha jól tudom, úgy tettek ezekre a képességekre szert ezek az emberek, hogy valamilyen módon érintkeztek a túlvilággal.
A fullbringet használók Hollowokkal érintekeztek. Ichigo apja Shinigami, és az anyja meg ember. Azt nem értem, hogy akkor ichigo hogyan képes fullbring erőt használni?
Naplózva
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Főkapitâny

« Válasz #9483 Dátum: 11 máj 03, 19:54:10 »

Mert benne megvan a Shinigami, a Hollow, és az emberi létforma is.
Naplózva

Spyro-sama
Chuunin
*

« Válasz #9484 Dátum: 11 máj 03, 20:11:24 »

Akkor elő fogja hívni saját fullbring erejét, ahhoz hozzájön a csapat fullbring ereje, majd azután visszakapja a Shinigami/Hollow erejét. Pfúúú Nevet Epic >.<#
Naplózva
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Főkapitâny

« Válasz #9485 Dátum: 11 máj 03, 20:27:27 »

Úgy néz ki ez lesz az alapsztori.
Naplózva

titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #9486 Dátum: 11 máj 03, 21:26:20 »

Csodálatos tápoljuk a végtelenségig a főhőst ,aztán tudnám ki lesz a végén a főellenség.Igazából sajnálom hogy ez az egész Bleach story így alakult,ilyen ez ha egy remek ötlet egy "amatőr" kezébe kerül.
Ideje lenne már ,hogy Kubo vigyen egy kis színt és változatosságot a történetbe ,néhány részlet is napvilágot láthatna már.
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #9487 Dátum: 11 máj 03, 22:23:23 »

Ez azért vicces, hogy pont egy "sima" fórumfelhasználó amatőrözi le az egyik legnépszerűbb mangakát. Tény, voltak sablonos húzásai Kubonak, jó ideig a sztori se volt a legjobb (oké, olyan nagyon nem is volt sztori) de ettől függetlenül kijelenteni rá, hogy amatőr...Háát...Számomra kissé érdekes. Ráadásul a legviccesebb, hogy pont azután kapja ezt a kritikát, miután mostanában semmi baj nincs a mangával. Érdekes, izgalmas, véleményem szerint jobb mint a Naruto mostani fejezetei. Na nem mintha ehhez nagyon sokat kellene nyújtani, de ez nem tartozik ide. :D 

A legújabb fejezet ütött, az tetszik benne a legjobban, hogy Ichigonak esélye sincs. Nem tudom miért, de szeretem az ilyen részeket :D Pedig Eperkével különösebben semmi bajom nincs. Mindenesetre remélem minél hamarabb visszahozza a Shinigamikat Kubo, főleg Rukiát és Kenpachit várom már :D Kíváncsi vagyok ők milyen szintre fejlődhettek az eltelt idő alatt...Rukia bankai aranyos lenne :D Mondjuk Kenpától is jó lenne látni valami hasonlót.
Naplózva

titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #9488 Dátum: 11 máj 03, 22:31:15 »

Utálom ,ha valaki azzal jön ,hogy "ha nem tetszik csináld te jobban" vagy " oh mintha te jobban tudnád"
Nem nem erről van szó ,de igen is joga van mindenkinek véleményt nyilvánítani  és igen ,maga a bleach alap ötlete valóban jó ,viszont a kivitelezés nem ,erre értettem az idéző jelben lévő amatőrözést és ezt a véleményemet továbbra is fent tartom.

Azzal viszont egyet kell értenem ,hogy a mostani fejezetekben talán végre kezdenek beindulni a dolgok és Ichigo is vissza kapta az önbizalmát ,remélem kihoz valami értelemeset az egészből Kubo
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9489 Dátum: 11 máj 04, 06:06:56 »

Joga van az embernek , de ha valaki nem ért hozzá akkor hiteltelen a kritikája. Én például nem tudok lovagolni , ezért ha egy öttusázó leesik a nyeregből , nem fogom szétoltani , mert én se tudnám jobban csinálni. Persze ez egyéni dolog. 1milliárd ember így gonolkodik a másik 6 meg úgy ahogy te. Mellesleg közhelybe kötsz bele , mert minden Shounen lényege , hogy a főhőst tápolják.
Naplózva
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #9490 Dátum: 11 máj 04, 13:35:54 »

Én tudok úgy verset elemezni, hogy nem tudok verset írni. Ugyanígy érthetek a borokhoz is, nem kell hozzá bortermelőnek lennem.
Szerintem is röhejesen elszúrta Kubo az egész sztorit - annak ellenére, hogy most egy kicsit kezd érdekes lenni -, de mivel ezt már párszor eljátszotta, ezért tudjuk, hogy ezt is el fogja cseszni.
A vége viszont érdekel, ezért olvasom - nem mellesleg meg nem sajnálom azt a heti kb 4-5 percet, amíg végigfutom.
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #9491 Dátum: 11 máj 04, 14:54:08 »

loah és titius véleményével értek egyet és pont
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Spyro-sama
Chuunin
*

« Válasz #9492 Dátum: 11 máj 05, 15:37:27 »

Ishida-val értek egyet. Bár nem olvastam sok magát, és nem szoktam kritikus szemmel olvasni azt a párat amit olvasok, de a Bleach engem mindig leköt. Izgalmas, és amikor visszaolvasom még akkor is találok benne újjat. Amint az látható, gyakran nem is értem. Nevet Számomra ettől érdekes, rejtélyes. A főhős tápolásánál szerintem meg nincs is jobb a világon. Ha a mangában van egy olyan jelenet ahol a fél város elpusztul, alig várom hogy ezt láthassam animeben is.  Pojén
Naplózva
Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #9493 Dátum: 11 máj 05, 15:51:15 »

Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de szerintem ez a fullbring nem lesz valami hosszú. Hiszen ha Eperke visszanyeri az erejét, akkor már kutyának se fognak kelleni, nem?

Nekem annyi tetszik a mostani fejezetben, hogy nem Mario stílus van (remélem nem is lesz, bőven elég volt ez a két elrablás IS).
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
janos0166
Chuunin
*

« Válasz #9494 Dátum: 11 máj 05, 17:59:42 »

Én azt nem értem hogy akkor most eperke fullbringje lemásolja a shinigami képpeségeit? Pl. Először Shikai akkor most a legutóbbi fejezetben elméletileg a Bankai másolta le? Akkor most mi lesz a kővetkező Vasto Lorde forma?xD De ha hülyeséget írtam akkor javítsatok ki kérlek Mosolyog
Naplózva
Oldalak: 1 ... 631 632 [633] 634 635 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins