24 nov 05, 13:23:54 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 630 631 [632] 633 634 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1743594 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
Feketefold
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

A cél:határidős álom.

« Válasz #9465 Dátum: 11 ápr 17, 19:27:29 »

Igazad van arról elfelejtkeztem, de az is valószinűtlen hogy egy kapitányi szintű shinigami egy hollow ellen veszítse el az erejét még ha olyan speckó képességű hollow ellen is.
+
Ha ismerte a VGT-t márpedig ismerte akkor egyértelmű hogy attól veszítette el különben nem lenne szabad ismernie ezt a támadást.
Naplózva

"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...]
Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!
Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9466 Dátum: 11 ápr 17, 19:47:10 »

Szerintem ez csak a hollow erejétől és leleményességétől függ. Gondoljál csak bele ha valamelyik espada birtokolta volna ezt a képességet az ereje mellett vagy orvul támad meg egy hadnagyot vagy kapitányt. Lehet, hogy mire észbe kap már késő.

A második kérdésben teljesen egyetértek. Isshinek azért nem volt ereje mert használnia kellett ezt a támadást valamiért 20 évvel ezelőtt és pontosan ezért is nem tudta megvédeni a feleségét. Ezt mondta is, hogy csak ezt bánja. viszont most a történet pont abba az irányba halad, hogy talán ezt megtudjuk, hogy hogyan és miért történt mindez.

A francba! Valami történt a billentyűmmel.
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 17, 20:21:20 írta rini67 » Naplózva
gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #9467 Dátum: 11 ápr 17, 19:58:48 »

Feketehold, van egy harmadik út is egy shinigami erejének elvételére, ami elég akár egy kapitány teljes lenullázására. Ezt a TBTP alatt lett megemlítve. Nevezetesen a 46-ok tanácsa ítéletként el akarta venni Urahara összes szellemi erejét. Csak hát közben betoppant Yoruichi Mosolyog

Ennek ellenére én is úgy gondolom, hogy Isshin használta a VGT-t, és az is lehet, hogy az erejének visszaszerzésében fulbringerek is részt vettek. Feltehetőleg ő volt a sikeres kísérlet, mert mondták, hogy sikerült már egyszer ez az átvitel. Meg volt egy másik eset, melyet Tsukishima megölt. (melesleg az a shinigami is elveszítette valahogy a szellemi erejét)
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9468 Dátum: 11 ápr 18, 09:20:01 »

Ha jól emlékszem azért nem teljesen van így mert ott nem eltüntetik a teljes szellemi erejét hanem lepecsételik és ezért nem tudják használni. Ilyen volt például a Bounto filler részben is. Tehát igaz is és nem is az állítás. Igaz mert nem tudja többé használni ezt az erejét és nem mert véglegesen nem veszik el számára.
Naplózva
Victory1995
Gennin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #9469 Dátum: 11 ápr 18, 12:17:14 »

Király  Nevet ez a manga
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 18, 12:19:26 írta Victory1995 » Naplózva

Akkor is nekivágok, ha nincs reményem, s akkor is kitartok, ha nem kecsegtet siker.
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9470 Dátum: 11 ápr 20, 19:37:01 »

Megjött a legújabb rész. Jó kis rész lett

http://mangastream.com/read/bleach/89889984/1

« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 20, 19:38:27 írta rini67 » Naplózva
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Főkapitâny

« Válasz #9471 Dátum: 11 ápr 27, 14:38:26 »

A héten nincs Bleach (és semmilyen más JUMP) manga a a japán Arany Hét ünnep miatt!
Naplózva

Spyro-sama
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #9472 Dátum: 11 ápr 29, 18:19:05 »

Sziasztok!

Egy kérdésem lenne. Ichigo ugyebár az Aizen harcra elért egy olyan szintet, ami túltett az Aizen által elért szinten is.
Amikor a csata befejeződött természetesnek vettem hogy az ereje elkezdett eltűnni, megfogyatkozott, hasonlók...

De ha most visszanyeri majd az erejét, ugyanazt a szintet fogja majd birtokolni?
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9473 Dátum: 11 ápr 29, 18:21:38 »

Huhh ha jól értelmeztem , akkor azt az erőt amit Dangaiban szerzett elvesztette és a korát is visszanyerte . Így nem valószínű , h arra a szintre jut vissza , ha visszanyeri a shinigami erejét .
Naplózva
Spyro-sama
Chuunin
*

« Válasz #9474 Dátum: 11 ápr 29, 18:39:40 »

Igaz... Most olvasom, hogy amikor visszatértek a "szakadék világon" keresztül, az idő visszafelé telt. Akkor az tényleg elveszett, hm... :/
Még egy kérdés, Shinigamiként Ichigo elérte a bankai használat szintjét, a Hollow ereje pedig milyen szintre jutott? Espada szinten lehet? Mert Ichigo akkor tudta használni ereje egészét, amiután elfogadta h Hollow/Shinigami erői egsyzerre alkotják az ő igazi erejét.
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9475 Dátum: 11 ápr 29, 18:46:38 »

Találgatni lehet ezt illetően. Az biztos , h az "espada szintet" jóval meghaladta. Látatlanba Vasto Lorde szintre lehetne tenni , de mivel nincs viszonyítási alap , így ez csak egy logikus fikció.
Naplózva
Spyro-sama
Chuunin
*

« Válasz #9476 Dátum: 11 ápr 29, 20:21:32 »

Tehát ha ez igaz, akkor ez a fajta ereje megmarad. Én reménykedek benne, hogy Ichigo azért nem úgy tér vissza a Shinigami világba (ha visszatér) mint aki zöldfülű.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9477 Dátum: 11 ápr 29, 20:41:33 »

Szerintem valahol azon a szinten tér vissza az ereje ahol megküzdött Ulquiorával még normál alakban. Az apja is valahol itt állhat erőben jelenleg amit visszaszerzett lassan. Azonban az is biztos, hogy Ichigo erősebb lesz hiszen a kételyei eloszlottak Zangetsu elnyelése után. Sőt számára itt a további erősödés lehetősége a fullbringen keresztül. Azért gondolom, hogy ezen a szinten fog visszatérni az ereje mert akkor mindenki más túlságosan gyenge lenne hozzá képest. Már pedig ezzel kizárnánk az összes többi szereplőt a lehetőségekből. Másodszor az apja is használta és a jelenlegi erejét 20 év alatt kaparta össze és látható volt, hogy most körülbelül milyen erős. Ezért gondolom, hogy valahova ide tagozódik be Ichigo is, és ínét kezd újra fejlődni és önmagával hadakozni az új képességeinek megfelelően.
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 29, 20:48:11 írta rini67 » Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9478 Dátum: 11 máj 01, 08:52:37 »

Elég dinamikus fejezet volt ez , nekem tetszett. Úgy tűnik , most Yukio is beszáll a harcba. Nagyon kíváncsi leszek mire képes.  Úgy sejtem valami tér-idő manipulatív képessége lehet , de majd két hét múlva megtudjuk.
Naplózva
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Főkapitâny

« Válasz #9479 Dátum: 11 máj 01, 12:42:37 »

Bleach 446 a főoldalon magyarul! Olvassátok, nyáladzzatok, mert jókis rész Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 630 631 [632] 633 634 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins