24 nov 05, 11:55:15 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 629 630 [631] 632 633 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1743550 alkalommal)
0 Felhasználó és 48 vendég van a témában
Banzai
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #9450 Dátum: 11 ápr 13, 18:27:02 »

Na végre  Nevet Erre az Ichigora vártunk.  Pojén
Remélem elveri ezt a Tsukishimát , maszk nélkül lehetőleg.
Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #9451 Dátum: 11 ápr 13, 19:25:31 »

Vajon ha Riruka nem szedi ki, törpe marad? Na az lenne csak érdekes  Pojén
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Zafyr
Gennin
*

-

« Válasz #9452 Dátum: 11 ápr 13, 20:48:53 »

Nehezen, de azért elértünk ide is. Remélem most már nem lesz semmi bénázás azzal, hogy visszanyerje még  az erejét, mert, hogy nem teljes még. smirksweat
Naplózva
Ben
Akadémiai tanár
*

« Válasz #9453 Dátum: 11 ápr 13, 20:56:23 »

A testét nem hagyta el... amennyire én láttam a jelvény fullbringje borította be, szóval ez max imitálása a shinigami erejének.
Naplózva

"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
janos0166
Chuunin
*

« Válasz #9454 Dátum: 11 ápr 13, 21:12:37 »

Kicsit fura volt ez a dolog szerintem még ez is a Fullbring képességének a továbbfejlődése. Majd ha elhadja a fizikai testét és a szellemi testében lesz halálisten akkor majd visszatér Mosolyog. Szerintem azért nézz ki így mert a jelvénye elraktározta a harcok emlékeit és úgymond emlékszik arra hogy halálisten volt de nem tudhatjuk ez mennyi erőt ad neki. És ott a végén kardja lett volna a kezében?
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #9455 Dátum: 11 ápr 13, 23:48:16 »

Énis valami hasonlóra gondoltam, a végén pedig igen valami olyasmi de kevéssé tűnik materiálisnak, inkább valamiféle szellem energia, mintha csak Reiatsuból lenne és nem lenne rendes alakja.
Naplózva

Feketefold
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

A cél:határidős álom.

« Válasz #9456 Dátum: 11 ápr 14, 09:27:13 »

Eddig jó Nevet De attól tartok még messze nem szerezte vissza a teljes erejét.
A testét nem hagyta el... amennyire én láttam a jelvény fullbringje borította be, szóval ez max imitálása a shinigami erejének.
És sajnos valószinűleg igazad van.
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 14, 09:27:44 írta Feketefold » Naplózva

"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...]
Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!
Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #9457 Dátum: 11 ápr 16, 07:29:57 »

Azért ne hamarkodjuk ezt el, amit láttunk az még egy nagyon félúton lévő átváltozás, ezen kívül a fejezet címe feltámadás volt, ami nem lehet véletlen, Kubo esetében a fejezet címek nagyon árulkodóak tudnak lenni. Mosolyog
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9458 Dátum: 11 ápr 16, 10:38:16 »

Én is azt gondolom, hogy ne siessünk vele annyira. Ez még semmi. Talán csak most lépet az első lépcsőfokra a sokból. Talán inét elkezdi érezni a szellemi energiákat de semmi több. Azért arra kíváncsi lennék, hogy mi volt az ok amiért korábban Tsukishima meggondolta magát. Ki a rossz és ki a jó fiú? Mi az amit nem mondanak el Ichigonak?
Naplózva
gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #9459 Dátum: 11 ápr 16, 16:30:43 »

Valószínű nem lesz klasszikus jó és rosszfiú, hanem mindenkinek megvannak a saját céljai és ennek eléréséhez eszközei. AZ persze más kérdés, hogy Ichigo valószínűleg nem fogja megdícsérni Tsukishimát. Tsukishima képessége meg egyre rejtélyesebb, főleg, hogy képes mindent átvágni. Vajon egy zanpakotot is?
Naplózva
marioV
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #9460 Dátum: 11 ápr 16, 19:51:55 »

De ha képes mindent átvágni akkor mért nem sérült meg Orihime , Ishida meg majdnem meghalt . Ginjo nem mond el valamit . 
Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
Stark
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #9461 Dátum: 11 ápr 17, 17:41:41 »

Hy lenne 1 feltevésem Ichi faterjának 1 ideig nem volt ereje ez tény de mitől veszhetet el ezen gondolkodtam és ugrot be h Issin mondta hogy őmeg akarja tanitani Ichinek a végső Getsuga-t ha ő tudot róla ak lehet h ő már használta és azért ment el az ereje de lehet h akkor használta mikor Ichi muterja meghalt ??
Ez lenne a feltevés ha tudtok többet mint én irjátok mit tudtok  Mosolyog Mosolyog
 bye bye
Naplózva
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
*

heisenberg

« Válasz #9462 Dátum: 11 ápr 17, 17:49:53 »

lehet h ő már használta és azért ment el az ereje de lehet h akkor használta mikor Ichi muterja meghalt ??

WTF?  Hmm?
ez most olyan kérdés volt mintha azt kérdeznéd hogy lehet hogy te etted meg az almát de lehet hogy akkor etted meg az almát amikor éhes voltál?

hol itt a feltevés?
Naplózva

Feketefold
Akadémiai tanár
*

A cél:határidős álom.

« Válasz #9463 Dátum: 11 ápr 17, 17:55:37 »

Az egyértelmű hogy Isshin a Végső Getsuga Tenshou használatától vesztette el az erejét. Ez tény, hiszen egy shinigami mi mástól veszítené el az erejét? - legalábbis az erő elvesztésének más módjáról nem volt szó eddig.

Ichi anyját egy hollow ölte meg és nem hiszem hogy egy közönséges hollow ellen használni kellene VGT-t az szánalmas lenne. Faceg Valószinűleg egyszerűen csak nem ért oda időben azért halt meg a felesége, arról meg hogy mi vagy ki ellen használta Engetsu VGT-ét semmit sem tudunk, tehát még találgatni sincs értelme.
Naplózva

"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...]
Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!
Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9464 Dátum: 11 ápr 17, 18:33:37 »

Ha jól emlékszem volt már olyanról szó, hogy máshogy is elveszítheted az shinigami erőt. Például volt olyan hollow amely véglegesen elszívta a szellemi erőt és az nem is tért vissza. Ilyen volt az a hollow is akit Kaien hadnagy erejét szívta el.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 629 630 [631] 632 633 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins