24 nov 05, 11:23:46 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 628 629 [630] 631 632 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1743441 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
Ishida
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #9435 Dátum: 11 márc 31, 16:26:42 »

Banzai : Havi 40 képkocka mitől lenne jobb , mint heti 17-18? :O Te tudod... ^^"
Feketefold: Remélem én is , hogy 2-3 fejezetet kitesz majd a Jackie vs Ichigo . Számomra szimpi női kari Jackie így remélem , hogy komolyabb ízelítőt ad Kubo belőle.
Naplózva
Soul
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #9436 Dátum: 11 márc 31, 17:17:39 »

Nos igen, ebben a fejezetben is alig történt valami, de talán most már lassan beindulnak az események...
Jackie fullbringjében látszólag nincs sok különleges, eddig úgy tűnik csak a sebességén javít, bár azt nagy mértékben növeli. Remélhetőleg mást is tartogat még. Mosolyog

Én személy szerint a sapkás kölyök fullbringjére lennék kíváncsi, belőle még kihozhat valami érdekeset. ^^
Naplózva

"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #9437 Dátum: 11 ápr 01, 15:57:55 »

Egy kis észrevétel Jackievel kapcsolatban, bár lehet, hogy csak nekem, de nagyon Yoruichi pótléknak tűnik eddig.
Ez a kép meg már azért elég kísérteties is hozzá.
Kép
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #9438 Dátum: 11 ápr 01, 16:08:09 »

Az  munka HeoXDD Azt hittem a mostani mangából linkeltél:D. Kubonak már nincsenek egyedi ötletei:d. Újra dolgozza a karaktereket:D azokat amiket még ki se fejtettXDDD
Nekem nem tetszett ez a fejezet. Nem tom Ichigo meddig akar horogkereszttel a kezében bohóckodni^^
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #9439 Dátum: 11 ápr 01, 16:11:14 »

Biztos félreértettem valamit (de hátha nem).
A mostani mangából linkeltem.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #9440 Dátum: 11 ápr 01, 16:30:35 »

LOL! Én tényleg azt hittem Yoruichi van a képenxDDD Figyelmesebben kéne Blcset olvasnomxD az a baj már nem érdekel annyira:(.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #9441 Dátum: 11 ápr 07, 10:09:43 »

Igazából fogalmam sincs, ezt hova kéne írnom, de talán itt jobb helyen van mint anime topikban.
Pár napja nekiálltam behozni az anime részeket ahol abbahagytam és észrevettem valamit, amit nem tudok összerakni. Harribel flashbackjében az animében végig Vasto Lorde-nak hívják, viszont - emlékeim szerint - mangában még csak hasonlót se mondanak rá. Kérdés: én emlékszek rosszul, vagy a Vasto Lorde szint tényleg csak annyit ér, mint amennyit mutattak belőle animében?

A kérdéses epizód a 284.
Naplózva

Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9442 Dátum: 11 ápr 07, 17:55:42 »

Erről már beszéltünk és ahány csapat annyi fordítás. Olvastam már olyan angol subot , ami meggyőzően írta , hogy Halle Berry Vasto , de olvastam olyan subot , ami feltételes módban egy maybe szócskával volt megfűszerezve. Én utóbbiban hiszek , azaz , hogy csak hitték róla a későbbi Fracionjai , hogy ő Vasto . Wiki Vastot ír , de nem kell hinni 100%ig benne. Szerintem nagyon fejlett Adjuchas volt a szőke Ciklon és azt a mangában írják , hogy ritka eset , de Adjuchas is veheti fel részlegesen vagy teljesen egy ember külsejét. Lehet rosszul fogalmaztam , de szerintem érthető ha nem a nyelvhelyességbe kötünk bele. xD
Naplózva
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Főkapitâny

« Válasz #9443 Dátum: 11 ápr 07, 19:33:08 »

Ha visszaemlékeztek tudjátok, hogy Aizen seregében egyetlen Vasto Lorde sem volt.
Ichigo az Ulquiorra elleni átalakulásakor vett fel Vasto Lorde alakot. Az egy új dimenzió, ezért nem bírt vele Ulquiorra sem.
De az első megállapításra visszatérve: Haribo sem Vasto Lorde, ezért nincs is rá konkrét utalás.
Minden további a fansub csapat feltételezése.
Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #9444 Dátum: 11 ápr 07, 20:36:56 »

Igen? Akkor kérnék egy mangaoldalt ahol kijelentik, hogy amit Ichigo felvett forma Vasto Lorde volt. Haribo(ikszdé) Vasto Lorde-ságára pedig tényleg nincs konkrét utalás, csak az anime készítői egy teljes részen át annak nevezik. Viszont az tényleg lehet amit Ishida írt, hogy csak fejlett Adjuchas volt és a szellemi erejét hitték annak.

A fejezet viszont egész jó volt, a legvégén gondolom megint Rukia hangja volt...Bár mondjuk ennél a harcnál jobb érdekelne az a bizonyos Urahara-Isshin párbeszéd. 
Naplózva

Zafyr
Gennin
*

-

« Válasz #9445 Dátum: 11 ápr 07, 21:09:43 »

Igaz, hogy most nem a mostani mangákhoz szólok hozzá, de lenne egy kérdésem. Méghozzá az, hogy ha egy halálisten meghal, akkor mi lesz vele???
Naplózva
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Főkapitâny

« Válasz #9446 Dátum: 11 ápr 07, 21:18:06 »

Lélekrészecskékké alakul, és beépül Soul Societybe, elszóródik stb, de a tudata és lénye egy új, születő lélekbe költözik és visszatér a körforgásba Mosolyog
Naplózva

Feketefold
Akadémiai tanár
*

A cél:határidős álom.

« Válasz #9447 Dátum: 11 ápr 07, 21:52:11 »

Nem értem az aktuális részt.Ott a végén mondja h minden azért volt hogy valamelyik támadását előkészítse, de akkor mi is volt az konkrétan?, mert nem tudtam kivenni az elnagyolt rajzokból. Ettől függetlenül díjazom hogy Ichi 1v1-éről szólt az egész.
Naplózva

"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...]
Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!
Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #9448 Dátum: 11 ápr 07, 22:23:29 »

Erről már beszéltünk és ahány csapat annyi fordítás. Olvastam már olyan angol subot , ami meggyőzően írta , hogy Halle Berry Vasto , de olvastam olyan subot , ami feltételes módban egy maybe szócskával volt megfűszerezve. Én utóbbiban hiszek , azaz , hogy csak hitték róla a későbbi Fracionjai , hogy ő Vasto . Wiki Vastot ír , de nem kell hinni 100%ig benne. Szerintem nagyon fejlett Adjuchas volt a szőke Ciklon és azt a mangában írják , hogy ritka eset , de Adjuchas is veheti fel részlegesen vagy teljesen egy ember külsejét. Lehet rosszul fogalmaztam , de szerintem érthető ha nem a nyelvhelyességbe kötünk bele. xD

Javaslom mindenkinek, hogy figyelmesebben nézze meg azokat a részeket, amiben a Menos Grande 3 típusáról volt szó, ott részletesen el van magyarázva, hogy hogyan is néz ki egy Vasto Lorde és az alapján Halibel nem volt az és nem is lehetett, egyébként is tudjuk, hogy minden espada egy Adjucasból kifejlődött arrancar volt a 9. Espadat(Aaroniero) kivéve, mert ő egy Gilianból fejlődött ki. Mosolyog

A Vasto Lorde külsőre leginkább olyasmi, ahogy Ichigo kinézett, mikor Ulquiorra ellen harcolt, viszont igazival még nem találkoztunk eddig a történetben. Mosolyog
Naplózva

gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #9449 Dátum: 11 ápr 08, 10:39:45 »

Az a bizonyos rész, amiben szó van a Vasto Lordról a mangában itt van:
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach/197/17
Ez a rész az anime 115. részének vége felé található. Itt (egy feliratos verzióban) hitsugaya azt mondja, akkorák, mint az emberek, tehát emberszerűek. Természetesen mindegyiküknél a res.-t kell figyelembe venni, hisz az az eredeti alakjuk. Illetve ha ismert, akkor az arrancárrá változásuk előtti állapotot kell figyelembe venni szerintem. Grimjow párducszerű, Nnoitra sáskaszerű, Ulquiorra pedig denevérszerű (még res 2 után is). Tehát nem VL-ek. Hallibel az "állati" jegyét már csak a karján hordozza, tehát véleményem szerint közel állt a Vl szinthez, de még nem az. Barragan már érdekesebb kérdés. Mikor először találkozunk vele (tehát tuti az eredeti alakja), egy emberi csontváz.
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach/371/3
Tehát ő már lehet, hogy VL, de ebben sem vagyok 100%-osan biztos.
Viszont Stark, saját erejéből lett Arrancar:
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach/375/6 (itt találkozik először Aizennel), és a res-je is egész emberszerű http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach/361/19. Véleményem szerint ő VL volt. Mosolyog (Más kérdés, hogy a vége felé már úgy éreztem, direkt meg akar halni, hogy ne legyen egyedül)
És itt pedig Aaroniero arról beszél csak, hogy ő az egyedüli gillian az espádában.
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach/267/9
Viszont nem tudom hol van leírva az, hogy a többi meg Adjuchas.

Amúgy, hogy ne legyen teljesen off a mostani mangával kapcsolatban pont akkor tértek rá Ichigo harcára, mikor Chad megkérdezte azt, amire már nagyon kíváncsi vagyok, nevezetesen, hogy mi is Tsukishima képessége. Remélem hamarosan kiderülnek dolgok róla. A harcban pedig megint feltűnt a gondolkodó Ichigo, és remélem ezen a vonalon halad majd tovább. (Jobban tetszenek azok a harcai, amiben gondolkodik, megfigyel, mint ahol csak vagdalózik és "legyőzöm, mert le kell győznöm valahogy" típusúan áll hozzá.)
Naplózva
Oldalak: 1 ... 628 629 [630] 631 632 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins