24 nov 27, 21:38:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 622 623 [624] 625 626 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1774296 alkalommal)
0 Felhasználó és 128 vendég van a témában
Ishida
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #9345 Dátum: 11 feb 19, 20:29:02 »

*Headshot**Double Kill**Mmmmulti Kill*
Nahh ezt érzem kb. mindig amikor ilyen átgondolatlan bejegyzést olvasok. Csak pár oldalt kellene visszaolvasni.
Naplózva
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #9346 Dátum: 11 feb 19, 22:55:56 »

No elolvastam eme fejezetet. Számomra annyi pozitívum volt benne egyedül, hogy végre ezt a retardált transzformersz plüss állatot kiütötte eper gyerek. Azon kívül még mindig nem találtam benne olyat, ami számomra egy kicsit is színpatikus lenne.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #9347 Dátum: 11 feb 20, 09:46:59 »

am Rajtam kívül mást nem zavar h erőteljesen horogkereszt formája van a fullbringnek meg anno a végső getsuga tenshou formában a kard keresztvasának? - Zangetsut nagyon szerettem remélem ha visszaszerzi az erejét akkor ismét megjelenik...és továbbra is ő lesz a Zanpakutou-ja
Faceg
A horogkereszt a budhizmusban a béke jele.
Azt hittem, ezt mindenki tudja.
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #9348 Dátum: 11 feb 20, 11:14:54 »

Drága magyar honban vagyunk:) mégis mit vártok  h mindenki okos?  ikszdé
Amugy nem volt rosz rész Nevet h ne legyen off
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #9349 Dátum: 11 feb 20, 16:06:04 »

Ezt a hszt erősen kommentelni akarom, de mivel az durván szeméyleskedés lenne, beérem az előzővel:
Ha mindenki így tudná, mindenki rosszul tudná, de ajánlom az egész kérdéssel kapcsolatban a fullbring topicot, meg a zinternetet.

A plüssállat elfüstölésének én is örülök, d eremélem Kubo kimagyarázza most akkor, hogy hogy is van a kapcsolat a  shinigami és a fullbringer és a hollow ereje közt, mert picit kelelmetlen helyzetbe hozta magát ismét.
Naplózva
janos0166
Chuunin
*

« Válasz #9350 Dátum: 11 feb 22, 16:24:23 »

Hello! Az lenne a kérdésem hogy Ichigo az "új" bankai formát ha visszanyeri erejét egyszer biztosan:D előtudja hívni vagy csak a végső GT miatt volt?
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9351 Dátum: 11 feb 22, 16:44:57 »

Ichigonak nincs új bankai formája. Az maradt a régi. Ez az új forma abból született, hogy Ichigo maga vált Tensa Zangetsuvá, tehát egyesült a kardjával. Gondolom ha egyszer visszatér a shinigami ereje akkor újra megteheti ezt de akkor megint elveszíti a szellemi erejét.
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #9352 Dátum: 11 feb 22, 16:58:28 »

Szerintem ő az  uj bankai formályára gondolt, nem mugetsura.
hogy a kardja a kezébe olvadt, meg más lett kicsita  ruhája nem?
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
janos0166
Chuunin
*

« Válasz #9353 Dátum: 11 feb 22, 17:23:32 »

Nem a mugestura gondoltam hanem amikor a kard a jobb kezébe olvadt.Azért tettem zárójelbe hogy "új" de bocs ha félreérthető voltam xD
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9354 Dátum: 11 feb 22, 17:42:06 »

Már előtte ő maga lett Tensha Zangetsu amikor egyesült vele. De ez nem bankai forma hanem csak simán egyéválás a pengéjével. A Mugetsu már csak a támadás megnevezése.
Naplózva
Gery0704
Kezdő Jounin
*

« Válasz #9355 Dátum: 11 feb 22, 18:58:08 »

nem arra gondolsz amikor már a lánc a kezére van tekeredve és nagyobb a kereszt vas is?
Naplózva
Feketefold
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

A cél:határidős álom.

« Válasz #9356 Dátum: 11 feb 22, 19:43:39 »

Röviden : NINCS új bankai forma! Az ember bankai-a amíg él marad. Amire te gondolsz az csak a végső Getsuga Tenshou miatt volt és igen ha újra használja ezt a technikát ismét láthatod az "új" bankai-t am nem.
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 26, 22:39:52 írta Feketefold » Naplózva

"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...]
Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!
Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9357 Dátum: 11 feb 22, 19:45:46 »

Akkor válik eggyé a kardjával mikor mondja is Aizennek, hogy most megmutatja a végső Getsuga Tenshot. Eddig a pontig csak azért volt erős mert eltűntek belőle a kétségek amelyeket Shirosaki okozott neki. Valahol itt lehet a bankai erejének a vége. Ennek a kétségnek az eltűntével képes lett használni a teljes erejét de még nagyobb erőre tehet szert akkor ha maga válik Getsuga Tenshová. Az elején még visszakozhatott volna és akkor nem veszik el az ereje, de miután felvette ezt az alakot akkor már nincs vissza út.

Talán emlékeztek, hogy volt egy olyan OVA (Jump Festa címmel) aminek ez volt a története. Ott, miután egyé vált a kardjával a shinigami, többé nem tudott visszaváltozni normál állapotba. Azt próbálta minden áron elérni, hogy különváljon a kardjától de nem ment neki. Itt szerintem pont azért következett be a szétválás mert Ichigo elveszítette az összes szellemi erejét, így az összetartó erő is megszűnt.
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 22, 19:51:27 írta rini67 » Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #9358 Dátum: 11 feb 23, 21:46:56 »

Nehéz ezt a részt részletezni mert banolnom kéne magam. Egyszerűen ez már szánalmas volt. az odlalak többsége pazarlás volt. Ki az az Unoha utánzat?:O Remélem nem  akarja Kubo kitalálni, hogy Unohának vam egy gonosz tesókájaxD
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #9359 Dátum: 11 feb 23, 21:57:12 »

Fokozódik a nemzetközi helyzet, kérem. Alapvetően nem volt rossz rész (animéban kíváncsi leszek az összetaknyozott Ichire  ikszdé ), de az új pofa bénázása kissé túlzás volt. Viszont a másik tagról nem tudom eldönteni, hogy röhejes-e, vagy sem. Ha meg tudta lepni Ishidát, akkor valószínűleg tud valamit.

Az volna szép, ha a kövi részben betoppana Ryuuken és 2 képkocka alatt lenyomná őket, mint a bélyeget  ikszdé
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Oldalak: 1 ... 622 623 [624] 625 626 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins