24 nov 05, 06:39:24 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 621 622 [623] 624 625 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1742941 alkalommal)
0 Felhasználó és 203 vendég van a témában
rini67
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #9330 Dátum: 11 feb 18, 15:52:42 »

Számomra egy átlagos résznek tűnt bár egy kicsit vázlatosnak tartottam a rajzolást, de ez lehet azért mert fényt próbált ábrázolni a dobozban Kubo. Másrészt láttuk amikor leverték Ishidát és a beszélgetést az apjával. Ebből már akkor kikövetkeztették, hogy kikre les a veszély és, hogy valakik vadásznak rájuk. Gondolom valaki vigyáz Iniuera is. Másrészt összekapcsolnám ezt a fullbringerekkel is mert lehet, hogy ez a vadászat rájuk is kiterjed, csak nem bírnak az ellenfelekkel. Így megpróbálnak megszabadulni ettől a veszélyforrástól Ichigo személyében. Tehát ez lehet egy mögöttes szándék amit nem mondanak el Ichigonak, Ők viszont így lekerülhetnek a célpont listáról.
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 18, 15:58:24 írta rini67 » Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #9331 Dátum: 11 feb 18, 18:31:27 »

Hahaha szvasztika shuriken nagyon nagy.  Nevet
Alig várom mi lesz legközelebb.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #9332 Dátum: 11 feb 18, 18:59:26 »

Legalábbb még ichi nem tudja elhajítva használni...
mert akkor 1000 h kishi copy lenne.. am  elment rész de minnél hamarabb a shinigami erőt, full bringer a kukába..
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #9333 Dátum: 11 feb 19, 11:37:57 »

Háromszor elolvastam a mangát, de nem sikerült rájönnöm, hogy mit tud Ichigo fullbringje. smirksweat
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9334 Dátum: 11 feb 19, 12:36:47 »

Getsuga Tensho feelingje volt a támadásnak amivel legyőzte a Röfit. Szal Gman szerintem jelenleg ezt tudja a fullbringje. De később biztos lesz még variálás ezzel.
Naplózva
rougon
Akadémiai tanár
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #9335 Dátum: 11 feb 19, 13:50:38 »

hát ahogy én kivettem, a fullbringje nagyon hasonlít a kardja képességéhez
van egy nagy szegélye, amit leginkább védekezésnél tud használni (ahogy azok a kardoknál is azon célból vannak), és van egy getsuga tenshou szerű támadása
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #9336 Dátum: 11 feb 19, 13:54:59 »

Na jó, Kubo már régóta kifogyott mindenfé kreativitásból, de azért ezt így ne már...
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #9337 Dátum: 11 feb 19, 14:07:49 »

Ja, az előző részben megcsillant a remény, aztán kiderült, hogy csak téves riasztás volt.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9338 Dátum: 11 feb 19, 14:17:50 »

Nemértelek benneteket. Mi a bajotok a GT-val. Tudtommal az az egyik képessége és jelenleg itt arról van szó, hogy visszaszerezze a shinigami erejét. Ha a reatsuját akarja visszaszerezni akkor pedig evidens, hogy ez az egyik támadási formája amelyet talán a legtöbbet használt. Tehát akaratlanul is ilyen jellegű támadás jelenik meg az elméjében mint ahogy Zangetsu is. Szerintem semmi többet nem lehet elvárni tőle mint azt, hogy az edzések során egyre jobban körvonalazódik majd Tensa Zangetsu. Mondjuk az a "szegély" nevű fordítás elég gáz. Gondolom a shinigami jelvényre gondoltak a fordításnál és nem a markolat vagy kézvédőre.
Naplózva
Soul
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #9339 Dátum: 11 feb 19, 14:22:05 »

Na igen, a markolatvédő lehet pontosabb lett volna...

Egyébként nekem ezzel a fejezettel nincs sok problémám, legfeljebb a GT alakja nem tetszik benne. :/
Naplózva

"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #9340 Dátum: 11 feb 19, 14:28:36 »

A penge és a markolat közötti részt úgy hívják, hogy keresztvas. Kúl
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9341 Dátum: 11 feb 19, 15:01:35 »

A hagyományos kardoknál így hívják, de a katanák nem hagyományos hosszú kardok, szablyák, lovagkardok vagy netán handzsárok. Itt hívhatod karimának is de keresztvasnak semmikép sem holott a céljuk megegyezik. Tehát inkább kézvédő vagy markolatvédő a helyes magyaros megnevezés és nem keresztvas a japán kardokról beszélve.
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 19, 15:16:11 írta rini67 » Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #9342 Dátum: 11 feb 19, 15:19:30 »

Tsubanak hívják egyébként vagy esetleg a katana ékszerének, tekintve, hogy általában ez az egyetlen része a kardnak ami valóban finoman kidolgozott ötvösmunka.
A Bleachen belül is ezért különbözik mindegyik kardon vagy másik lehetőségként a katsujinken miatt, bár a kettő összefügg.
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 19, 15:22:44 írta heo » Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9343 Dátum: 11 feb 19, 15:29:18 »

Igen. Tudom, hogy ez a neve aminek a jelentése magyarul karima. Elég jól ismerem a felépítésüket, történetüket mert nagy bolondjuk voltam régen. Mellesleg nagyon sokan voltunk így az én korosztályomból. Hogy most mi van azt nem tudom de szerintem most is sokan szeretik.  Nevet
Naplózva
Feketefold
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

A cél:határidős álom.

« Válasz #9344 Dátum: 11 feb 19, 20:23:20 »

am Rajtam kívül mást nem zavar h erőteljesen horogkereszt formája van a fullbringnek meg anno a végső getsuga tenshou formában a kard keresztvasának? - Zangetsut nagyon szerettem remélem ha visszaszerzi az erejét akkor ismét megjelenik...és továbbra is ő lesz a Zanpakutou-ja
Naplózva

"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...]
Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!
Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
Oldalak: 1 ... 621 622 [623] 624 625 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins