25 feb 25, 17:14:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 614 615 [616] 617 618 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1869240 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
hiroto
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #9225 Dátum: 11 jan 17, 21:37:00 »

Bocs hogy beleszólok, de ha már valaki mond valamit, és értelmezhető, logikailag kikövetkeztethető, vagy netán elterjedt a nyelvünkben, esetleg a szlengben, akkor azt minek kell kijavítani? A társaság 100% megérti, hogy mit jelent az Ogichi. Ha tudod értelmezni, akkor ne köss bele. Ez olyan, mintha azt írnám, hogy eb, te meg azon erősködsz, hogy nem eb, hanem kutya.

A Bleach legnagyobb hibája az erőszintek. Túl hamar el lettek sütve a nagyágyúk. SS legerősebbjei is a történet elején ki lettek játszva, úgy, hogy a főhős verte őket. Ezután, sajnos ki kellet találni még erősebbeket, de ez már sajnos nem sikerült jóra. Én Kubo helyébe hamarabb elvettem volna Ichigotol az erejét, és előröl kezdtem  volna, mert akkor nem lett volna ilyen nagy diferenciál, erőszint ingadozás. Ha a SS arc végén Ichinek elveszik  az ereje, vagy netán az ereje drasztikusan csökken, a történet hitelesebb lett volna. Sajnos ebben az esetben olyan hiba állt fel, ami eléggé drasztikusnak is mondható. Evvel szemben a narutó meg a One piece, sőt a Fairy tail is eddigi részeinek nagy részében a legerősebb személyek, aduk, nem lettek kijátszva, és mindig volt egy kicsi plussz, ami segített. Egy egyszerű példa: a Fairy tailban amikor Natsu megküzdött Luxusal,akkor oda se Levi ment segíteni, hanem Gazile. Ezzel szemben a Bleachben az espadas arcnál Bayakuya meg Mayuri sőt Kenpachi ment, akik az előző körben kikaptak. Elő lehetett volna hozni a 0. osztagot, aki kb egy erőbe lettek volna az espadakal, és jobban fest a story. De a legjobb az lett volna, ha Ichit az arancarok mentették volna meg,mert így esetleg hitelesebb lett volna az egész
A fölös gubancokhoz: most még felesleges gubancok. De ez ugyan az  is lehet, mint a rókatámadás a narutóban. Nemhogy döntő sorsfordulat, hanem a történet eddigi menetét esetleg megmagyarázó esemény is lehet. Ezzel a gubanccal akár Ichi anyának valódi  kilétére is fény derülhet, ami megváltoztathatja akár a Bleachről eddig alkotot képünket, feltéve, ha Kubo kihasználja. Lehetőség van, csak k kellene használni.

Ha esetleg sok a helyesírási hibám bocsi, a billentyűzetem nem működi megfelelőképen. sory Nyelvesít
Naplózva
gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #9226 Dátum: 11 jan 17, 23:20:01 »

Ichigo ereje a Byakuya elleni összecsapás után igenis ingadozni kezdett. Ogichi miatt. Ulqi is mondta, mikor Yammival először ment megnézni Karakurát, hogy az ereje tág határok között mozog. Mikor magas, akkor az övénél is erősebb, mikor alacsony, akkor pedig jelentéktelen. Ezen az ingadozáson segített a maszk megszerzése, viszont közben ichigoból eltűnt az igazi tűz, ami szintén kihatással lehetett az erejére.
Naplózva
picassopeter
Chuunin
*

STRATEGIST

« Válasz #9227 Dátum: 11 jan 18, 07:38:42 »

hát igen, Icchinek komoly ereje van, nehéz lenne bárkivel is össze hasonlítani, mivel nincs minidig azon a szinten mint pl egy bankai, amit ha aktiválsz nincs felsőbb határ ( legalább is a Gotei 13 belül ezt Kubo így fogalmazta meg ) viszont Kisuke, Aizen, Ishhin, és Ichigo más tészta. Főképp Ichigo és Aizen. Nagyon várom már Kubo vissza hozza e "fehér Ichigót" vagy sem bár anélkül az ereje nélkül a story is más lenne már nem az az Ichigo akiért parázhatunk hogy meddig fog még eljutni és mennyire lesz képes megtatrtani a saját személyiségét
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #9228 Dátum: 11 jan 27, 10:54:09 »

Ez a manga megint valami ritka dögvész volt. Dezsávű érzésem volt tőle. A vaizardoknál már eljátszottuk ezt... az a csaj Hyori utánzat:( sajnos színvonalban messze elmarad tőle. Ez az egész nekem ötlet hiányosnak tűnik.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #9229 Dátum: 11 jan 27, 12:47:07 »

Sz*r ez a manga... Most olvastam el vagy 10 részt, és hát ritka sz*r. Engem a bajuszos faszi tökre az FMA ból a führer-re emlékeztet... nah mind1.

Nem akartam 2 hsz-t is szal:

Nem tudja véletlen valaki, hogy hanyadik résznél sz*pódik be Yamma?  Illetve hogy mettől lesz megint filler (ha van)

Csillagozd legalább!
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 27, 13:52:51 írta Hiei D. Legend » Naplózva

katsuyu-chan
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #9230 Dátum: 11 jan 27, 14:31:01 »

Szeretem a shounen mangában/animében az ilyen átvezető, nyugisabb részeket, pl. a DBZ-ben kifejezetten kikapcsolódás a sok harc között. De ami a Bleach-ben megy, hát... >.<#
A babaházas jelenet már tényleg a WTF csúcsa, oké, hogy Kubo meg akarja magyarázni Chad ereje honnan jött, de nagyon erőltetett. Beindulhatnának már az események, túl sok a felvezető, üres fejezet. Érdekel, Ichi ereje miként fog visszatérni, nem a fanservice-karakterekre vagyunk kíváncsiak (Karin melle meg hogy a bánatba nőtt meg a semmiből Himéénél is nagyobb alig egy év alatt? X'DDDDDD Ebből is látszik, h nem a sztorin van a hangsúly...Szomorú)

Naplózva
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #9231 Dátum: 11 jan 27, 16:22:49 »

Ez nevetséges... -.-" Doll-hause ez aztán a fantázia....olyan érzésem van mintha Barbi történetét olvasnám -.-
Naplózva
Lille17
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #9232 Dátum: 11 jan 27, 17:54:21 »

Nekem is ez jutott először eszembe, és nagyot nevettem, mert beugrott a "Godkiller", a névötletek, és a 12 táncoló istengyilkos.  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 27, 18:00:13 írta Lille17 » Naplózva

A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)

~Tündérkeresztanyám: Nikkie~
 ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~
 ~Testvéreim: A-chan, Loah
 ~Mesterem: Ritli-sama~
 ~Tanítványom: hanii ~
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #9233 Dátum: 11 jan 27, 18:31:48 »

Istenem eddig is gáz volt  blics de baba ház..
ÍGy tiporják sárba végleg ezt a mangát, mi tele van vérrel meg kéz levágásokkal...
Azon se lepődnék meg ha ichi ezután nem hollowvvá változna hanem aranyos mackóvá-.-"
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Soul
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #9234 Dátum: 11 jan 27, 18:36:29 »

Általában megpróbálok visszafogott lenni ha a bleach mangáról van szó, de ez már tényleg durva. Nevet Nem tudom hogy sírjak vagy nevessek.  Pojén Remélem hamar lezárjuk ezt a babaházas témát, mert ez a fejezet kisebb sokkot okozott.
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 27, 18:37:35 írta Soul » Naplózva

"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #9235 Dátum: 11 jan 27, 19:03:58 »

Mikor beléptem ma eme topicba a manga elolvasása után ,azt hittem hogy lecseszést fogok kapni ,mivel hogy szidni fogom a mangát ,de úgy látom nem csak szerintem volt vérszegény.Kubo bácsi jobban tenné ha abba hagyná a történetet ,ha nem tud ujjat kitalálni ,Ichigo hányszor fogja elveszíteni az erejét és hányszor fog ugyan olyan stílusú női karaktereket behozni?
A baba házról nem is beszélve...felpöröghetnének már az események ,mert ez így elég nagy nulla...

Naplózva
Dancsa
Szerver-admin

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #9236 Dátum: 11 jan 27, 19:32:22 »

Általában én szoktam védeni ezt a mangát, meg nem érteni, hogy mit elégedetlenkedtek (<-bonyolult szó^^")
Há ezt a .....-ot én nem védem most, szánalmas voltXD
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #9237 Dátum: 11 jan 27, 19:35:56 »

Szerintem már mindekiben világos lett, hogy inkább  a bleachet abba kéne hagyni, vagy kukába dobni..
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Jiijo
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #9238 Dátum: 11 jan 28, 12:16:13 »

Nem tudom, mit csinál Kubo, de ez már sok. Babaház... Mikor ezt megláttam, azt hittem valami f*s Bleach doujinshi-t olvasok. Miért nem lehetett kb úgy megoldani az edzést mint Urahara-nál... A végén még Ichigo-nak valami plüss Zanpaktou-ja lesz. xDDDDDDDDDDD Ha Kubo bá gyorsan nem csinál valamit a Bleach-csel, akkor a végén kb Dokuro-chan színvonalú manga/anime lesz belőle...
Naplózva

Aláírásomat készítette: Kiru Hoshino
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #9239 Dátum: 11 jan 28, 14:18:37 »

Aizen legyőzése után volt egy lehetősége ennek a pancsernek, hogy abbahagyja, de á neeem...
A Bleach alapötlete több, mint jó, csak k***a rossz kezekbe került.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 614 615 [616] 617 618 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins