24 nov 27, 22:40:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 613 614 [615] 616 617 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1775009 alkalommal)
0 Felhasználó és 77 vendég van a témában
rini67
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #9210 Dátum: 11 jan 16, 19:31:41 »

Tudjátok én arra leszek kíváncsi, hogyha visszakapja Ichigo az erejét akkor az következik be, hogy mások, alacsonyabb szintűek nem érzékelik a szellemi erejét mindaddig amíg annyira le nem csökkenti, hogy megérezhessék. Legalább is Aizen így tapasztalta.

A másik, hogy Tensa Zangetsu hogyan fog reagálni amikor azt tapasztalja, hogy más hollow erők is vannak Ichigo testében. Na ezekre tényleg kíváncsi vagyok. Másrészt nem gondolom, hogy Shirosaki újra megjelenik hiszen ők egyesültek Zangetsuval. Tehát már egyek. Bár az sem zárható ki, hogy pontosan ezekkel az új képességekkel(itt most hollowok képességeit kell érteni) most már Shiroski kerül erőfölénybe és nem Zangetsu lesz az igazi meghatározó. Fene sem tudja de majd meglátjuk. Én nagyon kíváncsi vagyok rá.
Naplózva
gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #9211 Dátum: 11 jan 16, 21:24:32 »

Nem hiszem, hogy az Aizen elleni állapotba fog visszajutni, vagyis legalábbis remélem egy ideig nem. Az túl erős állapot.
Zangetsu és Ogichi mindig is egyek voltak. Ezért volt az, hogy egyszer Ogichi máskor Zangetsu várta a belső világban. Ők az érem két oldala. És attól függ, ki van ott, hogy ki az erősebb. Amikor meg egyesültek, az egy speciális eset volt.
Naplózva
tion
Gennin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #9212 Dátum: 11 jan 16, 23:31:37 »

sztem is gyanúsak ezek a lélek bűvészek de szerintem csak addig lesznek a sztoriban még ichi visszakapja az erejét
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9213 Dátum: 11 jan 17, 00:09:29 »

Úgy gondolom, hogy kicsit ellent mondasz magadnak. Azt mondtad, hogy Zangetsu és Shirosaki mindig egyek voltak. A másik mondatban pedig amikor egyesültek az egy speciális eset. Igen tudom, hogy korábban mondták ezt, de itt logikai zavar van (hála Kubonak Nevet). Ez a kettő nem fér meg egymás mellett. Ha egyek voltak akkor később nem nem lehetett az egyesülésük speciális eset hiszen már egyek voltak. Ők két lélekként éltek Ichigo testében egyfajta szinbiozisban. Az utolsó belső harcában Zangetsu kitépte Shirosakit Ichigo lelkéből és egyesült vele. Így eltüntette a kétségeket Ichigo lelkéből. Ezért volt képes teljes erejével használni később Tensa Tangetsut Ichigo. Ezért gondolom, hogy Shirosaki már nem jön vissza többé. Viszont azzal, hogy Ichigo átveszi ezeknek a holowoknak az erejét akkor újra létrejöhet egy hasonló eset, csak most már nem Shirosaki lesz az a belső lidérc hanem az elnyelt lidércek. Ehhez a harchoz viszont szüksége lesz Tensa Zangetsu (benne Shirosaki erejére is) teljes erejére, hogy kordában tarthassa majd őket
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 17, 01:51:24 írta rini67 » Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #9214 Dátum: 11 jan 17, 05:05:28 »

Most nem ugy volt, hogy zangetsu azt mondta, hogy ők ketten ichigo erejét adják? És az a céljük hogy megvédjék?
Én ugy emlékszem a mangára.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
picassopeter
Chuunin
*

STRATEGIST

« Válasz #9215 Dátum: 11 jan 17, 05:19:03 »

érdekel Kubo ebből a rakás xa----ból hogy fog kimászni, Rin mondta a leges legjobb fogalmat arra amit ő csinál: Logikai zavar

Ha a fullblasterek átadják a saját hollow erejüket ezzel valamilyen szinten a bennük élő hollow személyt is! 1 hollow még csak egy dolog, de több? Kiváncsian várom hogy fog Ichigo annyi belső személlyel megküzdeni, vagy éppen kordában tartani őket. Kubo ezt megint elcseszte de rendesen......A Másik hogy a tagot NEM Ogichinek HANEM "Onigichinek" hívják, ezt japán  Bleachfan oldalakról tudom. Nem tudom ki találta ki ezt a shirosaki meg Ogichi neveket de nagyon romlott tejet ihatott és kérem ne vezessen ma az a valaki.
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 17, 05:20:04 írta picassopeter » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9216 Dátum: 11 jan 17, 13:06:25 »

A másik tagot ahogy írtad nincs neve. Legalábbis én nem emlékszem, hogy a mangában valaha is néven nevezték volna. Így mindkettő verzió elfogadható, hogy valamilyen néven nevezhessük. A Shirosaki a fehér Kurosakira utal míg amit te írtál az egy démoni Ichigora való utalás. De komolyan. Én nem emlékszem arra, hogy a történetben valaha is néven nevezték volna ezt a hollow-t amely Ichigoban született meg (komolyan nem emlékszem pedig még egyszer átnéztem). Igazából azt sem tudjuk, hogy miért született meg benne. Csak sejthető, hogy Ichigo shinigamivá válásának körülményei vezettek ide, amikor előbb lett lidérc mint shinigami és később a shinigamivá válás elnyomta a megszülető lidércet. Nyugodtan mondhatjuk azt, hogy Urahara egyik kísérletében vett részt amikor ez történt.

Itt szerintem arról van szó, hogy egy testben két lélek él. Az egyik lélek Zangetsu míg a másik a lidérc. Mindkettőnek más a célja. Zangetsu mindenáron megakarja védeni Ichigot míg a lidérc elakarta venni Ichigo testét, de néha a lidérc is kénytelen volt védeni Ichigot mert nem akart meghalni. Az utolsó belső harcukban pedig Zangetsu kitépte Ichigoból a lidércet és egyesültek a cél érdekében.
Naplózva
picassopeter
Chuunin
*

STRATEGIST

« Válasz #9217 Dátum: 11 jan 17, 13:35:17 »

vessézzen át bárki egy japán bleachfan oldalt.
Megértéséhez ajánlom, a googl tranlate this page opciót....

egyébként tökre nem kaptam választ az első kérdésemre Rin, de nem baj.....
Naplózva
batai15
*

Zero Division

« Válasz #9218 Dátum: 11 jan 17, 15:55:57 »

De ne legyél már enyire okos.
AZt kell alapul venni ami a mangába történik.
OTtt nem volt neve shirosakinak.
szóval ugy hívjuk ahogy akarjuk és nem a japán FAN(benne a nevében is) oldalakra kell  hivatkozni.
MEgjegyzésképpen sok neve van, shirosaki, ogichi , inner ichigo, hollow ichigo, ez mind FAN(benne a nevében)
kitaláció, elnevezés.
Enyi és pont.Ha ezek után nem érted meg akkor respect, és sajnállak Szomorú
Naplózva

"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9219 Dátum: 11 jan 17, 16:39:45 »

Hogy a logikai hibákra utalhassak azt minden mangában megtalálod. Főleg a nagyon hosszú mangákban látható, tapasztalható a dolog. Vegyük csak alapul a Bleach történetét. Mikor elkezték csinálni akkor nem terveztek ennyi évre vagy kötetre. Az akkori tervezetek szerint már régen vége lett volna a történetnek csak a kiadó kérte a folytatást. Kubo meg hülye lett volna kidobni egy jól jövedelmező pénzszerzési lehetőséget. Ha akkor vége lett volna akkor ilyen logikai hiba nem is lett/került volna a történetbe. Nekünk most már logikai hiba/hibák de ha időben befejezi akkor ilyen nem lett volna a történetbe. Vagy vedd például példának azt amikor harcolt Kenpachival és Byakuyával. Milyen erővel rendelkezett akkoriban és késöbb HM-ben hollowként sem birt el az 5. espadaval vagy éppen Yammyval. Ezeket meg Kenpachi és Byakuya legyőzte. Ezek mind arra utalnak, hogy nem volt a manga ilyen hosszú időre tervezve és ezeket az ellentmondásokat később nem lehet feldolgozni mert újabb ellentmondásokat szülne. Ilyen logikai hibákból például sok található a narutoban és hasonlo történetekben is.

A japán bleach fan oldalon is csak olyannal találkozhatsz amivel itt. Talán kicsit mélyebben rálátnak mert azért ők az eredetit olvassák valamint ismerik az utalásokat is a hagyományaik és szokásaik miatt. De ettől független akkor is a mangára támaszkodhatnak és abban nincs neve  Ichigo lidércének. Ők is csak elnevezték valaminek mint ahogy mi is.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #9220 Dátum: 11 jan 17, 16:46:22 »

Alátámasztanád ezt konkrét példákkal? Tessék például a Narutoból, mindne idők legkomplexebb, legkövetkezetesebb mangájából akár egy hasonló dolgot mondani.
De a one piecben, de akár még a dragonballban is képes volt odafigyelni a mangaka, hogy mit is rajzol össze....
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9221 Dátum: 11 jan 17, 17:08:33 »

Ichigo hollowjának , ugyanúgy mint Zetsu egyik oldalának , nincs neve. Ez talán valami mitológiai vagy buddhista jelkép vagy utalás lehet.

Azok Fullbringerek és nem Fullbusterek , ha tudásom nem annyira hiányos.

Ha jól tudom azt mondták , hogy a Fullbringerek Hollow eredetű erővel bírnak és nem azt , hogy HOLLOWval. Kérem , van különbség a kettő között. Így megkaptad picasso a kérdésedre a választ. kacsint Mellesleg google transzléttel nyomulni még angol nyelvű oldalak esetében sem ajánlott , nem hogy képírásos oldalakon. :'D

Zangetsu - "Shirosaki" mindketten Ichigo erejét testesítik meg. Talán Yin Yang utalás lenne , nem tudom , mindenesetre mivel Ichigo lelkéből születtek mindketten így nevezhetű a 3 személy 1nek... Erre jó példa a Mugetsu , ahol a "Yin és Yang" eggyéváltak egy teljesen újat létrehozva. Habár ebbe is beleköthetünk , ugyanis már a Mugetsu előtt egysült a Yin és Yang , de akkor a gazdatest még nem egyesült ezzel az erővel, hanem csak használta az erőt. Remélem immel-ámmal érthető voltam .

Kubo többször is tervezett befejezést. SS arc és HC arc is befejezésnek indult , de a kényszer nagyúr és az olvasók nagyobb hatalom , mint a kiadó. Jó példa erre Toriyama a DB kultusz atyja. Megpróbálta nem nagy sikerrel Gohant megtenni főhősnek , de a népakarat nem tette lehetővé. Mosolyog NEm feltétlenül a Mangaka pénzéhségéről van szó , mert ha abbahagyja a mangaka , akkor kezdhet új sorozatba , a neve már adott. Erre példa Kubo. Készített egy nem túl sikeres ZP-t , majd a nevének is köszönhetően megvette az ötletét a Bleachet a SJ. Erről ennyit szerintem , elvégre a konkrét tárgyalásokon nem voltam én se ott és épp ezért nem kész tények amiket írtam , hanem hírekből összetákolt vélemény.

Zaraki és Byakuya dolog Rini nem logikai hiba , hanem eszmefuttatások realizálása volt , ezt már párszor kifejtettem életem során , nincs kedvem ismételgetni. Ha logikai hibát keresel akkor ott az Espada számozás , Vasto Lordeok körüli Aizenféle mizéria és az Über-Szuper Healelések.

STM a Narutoban Itachi a legjobb logikai hiba*Egyben legeltaláltabb karaktere is a Narutonak* akit egyből fel lehet hozni.
Naplózva
picassopeter
Chuunin
*

STRATEGIST

« Válasz #9222 Dátum: 11 jan 17, 17:15:53 »

Pontosan STM én sem láttam még ennyi "tényt rombolok mert kapkodok" te meg batai nem tudom mit hurrogsz, én konkrétumokra hivatkoztam és azt veszem alapul amit Rin is mondott már! Azok kik a saját anyanyelvükön beszélgetnek a manga eseményeiről szereplőiről, tudnak olyat amit mi nem. Viszont a név "Onigichi" spanyol, portugál és orosz oldalon is megtalálható forrásként egy japán bleachfan group van feltüntetve. Ez több mint elég alap és nem egy pletyi amit valaki tovább ad a másiknak.

Ishida köszi a választ. Kérdés csak 1: Itachi miért is logikai hiba? nem értem......
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 17, 17:19:27 írta picassopeter » Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #9223 Dátum: 11 jan 17, 18:56:46 »

picassopeter, mirét tudnának oylat, amit te nem? Kifejteném, mirét nicns igazad, de páran megtették. Lásd be, cáfolhatatlanul le lettél oltva, és csak akkor folytasd a vitát, ha mégis tuudod valahogy tényleg bizonyítani az igazad.

Ishida, én is se bánnám, ha kifejtenéd, mire gondolsz Itachival kapcsolatban. Hmm.. de talán ezt mrá ne ide, hanem mondjuk az akatsuki, vagy a Naruto-duma topicba.
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 17, 18:58:57 írta STM » Naplózva
batai15
*

Zero Division

« Válasz #9224 Dátum: 11 jan 17, 20:32:44 »

Rescpect STM!
Amugy nem tudom , de már szinte biztosra veszem hogy,  ink abba kellet volna hagyni a bleachet, mert már kubo szerintem se tudja hol jár.
Végén még már az lesz, hogy már nem is tudjuk ki kivel van és stb
Jobb lett volna abba hagyni aizennel, mert utána egy kis ideig jó volt, de fölös gumbacolás megy most is.
Naplózva

Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Oldalak: 1 ... 613 614 [615] 616 617 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins