24 nov 27, 19:42:28 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 611 612 [613] 614 615 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1773227 alkalommal)
0 Felhasználó és 188 vendég van a témában
gt12
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #9180 Dátum: 11 jan 14, 12:16:11 »

Amúgy ez az oldal:
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach/433/13
csak szerintem érdekes.
Főleg a lap alja.
Most vagy Isshinről beszélnek ott (ami nagyon érdekes lenne, mert akkor Ichigonak csak 1/4-e tisztavérű shinigami, nem is beszélve akkor a Kurosaki család sajátos párválasztási szokásáról), vagy vannak még Ichigohoz hasonló képességű emberek (akik helyettes halálistenként jelen voltak/vannak, de egyikük feltehetően belehalt ebbe az erőátvitelbe, és onnan van Ginjounak a helyettes halálisten jelvénye.)
Naplózva
hiroto
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #9181 Dátum: 11 jan 14, 14:42:59 »

Ichigo testvérei is ott vannak vésztartaléknak. Szerintem rájuk gondolt elsősorban.
Naplózva
gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #9182 Dátum: 11 jan 14, 16:30:03 »

Én úgy vettem ki, hogy ez a csere már megtörtént, mert a régi szövetségesei "visszanyerték emberségüket". Ichigo testvéreinek tudtommal még nincs shinigami ereje (Karin majd shinigamivá válhat, de szerintem az még odébb van)
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9183 Dátum: 11 jan 14, 16:54:22 »

A kérdés az, hogy mit értünk shinigami erő alatt. Ha azt, hogy látja a szellemeket illetve érzi őket akkor már rendelkezik shinigami erővel (szellemi vagy más néven reatsuval). Tehát számára már csak tanulni kellene, hogy képes legyen használni ezt az erejét. Másrészt ahogy egyre idősebb lesz, úgy egyre erősebbé is válik.

Szerintem azzá válhatna, de remélem soha nem fog azzá válni. Szerintem inkább neki a kidou használata lenne jó irány.
Naplózva
echoCHANNEL
Chuunin
*

« Válasz #9184 Dátum: 11 jan 14, 19:01:51 »

Szerintem is a kidou illene hozzá...meg illene a sztoriba is,mert ugya Ichigoból ez a "képesség" hiányzik xD. Jó lenne ha a kishúga értene hozzá, még azt is elviselném,ha pro szinten nyomná a jövőben. Nevet Én amúgy már a bleach kezdete óta azt vártam, hogy Tatsukinak milyen képessége lesz, mert őt kedvelem meg szerintem sokkal jobban illene a "team"-be, mint pl Orihime. Legalábbis én szívesebben nézném őt.
Naplózva
picassopeter
Chuunin
*

STRATEGIST

« Válasz #9185 Dátum: 11 jan 14, 19:43:40 »

Én úgy vettem ki, hogy ez a csere már megtörtént, mert a régi szövetségesei "visszanyerték emberségüket". Ichigo testvéreinek tudtommal még nincs shinigami ereje (Karin majd shinigamivá válhat, de szerintem az még odébb van)
+

Karin rendelkezik ugyanazokkal a képességekkel amivel Ichigo is rendelkezett mielött Rukia átadta a saját erejét, rövidre véve: Karin ugyanúgy elérhetne egy adott Shinigami szintet ha ő is megkapná a kezdő lökést, mellesleg ő már most képes érezni ha  hollow van a közelben, és a magas szintű Reiatsu rá is hatással van. Yuzunak szintén megvannak ezek a képsségei csak nagyon de nagyon kis mértékben. ( érzi a jelenlétet ) De az tény hogy Karinban már most több van mint Ichigóban volt.
Naplózva
gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #9186 Dátum: 11 jan 14, 20:18:14 »

Krin szerintem az alapvető képességekkel rendelkezik, de ilyen értelemben nem sokkal erősebb, mint Tatsuki vagy Keigo. Nekik is van lélekenergiájuk, hiszen felébredtek saját erőből, és Aizent is látták. De ez még csak lélekenergia. A lélekenergia pedig nem egyenlő a shinigami erővel. Vagyis nem minden lélekenergia shinigami erő, de a shinigami erejének alapja a lélekenergia. Ugyanis a hollowoknak is lélekenergiájuk van Mosolyog
Ha mondjuk Keigo meghalna a jelenlegi lélekenergiájával, akkor vagy átmenne SS-be és idővel shinigamivá válhatna (rossz belegondolni Mosolyog ) vagy ha nem küldené át senki, akkor hollow-vá válna, ami már kezdetben jelentős reiatsuval bírna.
Tehát jelenleg a potenciális shinigami jelöltek: Karin, Yuzu, Tatsuki, Mizuiro, Keigo, Honshou, Don Kanonji.
Őket csak át kellene szúrni egy shinigaminak, vagy bemenniük Urahara gödrébe, vagy meghalni és beiratkozni az akadémiára. De ebből eddig csak Karintól láttuk, hogy fontolgat valamit ez ügyben.
Amúgy Karin, mint Kidou használó nem is rossz ötlet. Isshin elég jól bánik a mágiával, Ichigo meg semennyire. Lehet, hogy Ichigo örökölte a harci képességeket, Karin meg a kidouhasználatot. Attól függetlenül a Getsuuga Tenshou-t elsajátíthatná. Érdekes lenne egy családi GT Nevet
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9187 Dátum: 11 jan 14, 20:57:21 »

Ichigo is használhatna kidout nyugodtan csak nem tanította neki senki. Mint ahogy a zanpaktou használatát sem. Az már más kérdés, hogy meddig jutna, de bizonyos fogásokat biztos elsajátítana belőlük.  Régebben gondoltam is rá. hogy egy ilyenből kellene filler részeket csinálni amikor suliba jár de az SS akadémiára kidout tanulni. Szerintem nagyon jól megoldható lett volna.
Naplózva
gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #9188 Dátum: 11 jan 14, 22:08:27 »

Azért nem lenne tanácsos neki kidout használnia, mert nem képes szabályozni a lélekenergiájának kisugárzását. Azért is van a kardja mindig shikaiban. És a kidouhoz szerintem igencsak kontrollálni kell a lélekenergiát, különben úgy járt mint Renji Nevet Csak éppen Ichigonak több a lélekenergiája és még Renjinél is rosszabbul irányítja. Vannak amúgy is, akiknek nem való a kidou. Kenpachi is megvan kidou nélkül, Ikkaku is. Amúgy sem illene Ichigo "ha bántod a barátaim, leszedem a fejed" harcstílusához.
Naplózva
picassopeter
Chuunin
*

STRATEGIST

« Válasz #9189 Dátum: 11 jan 14, 22:39:33 »

gt12-nek nagyon igaza van, ez nem nem a mi Ichigónk lenne Kidouval meg a "mindent tudok amit egy shinigaminek tudnia  kell" cuccal. Arra ott van Byakuya, vagy Nanao-chan, okoskodókból van elég. Ichigo nem az a Naruto vagy Luffy fajta, kubo őt sokka evilágibbnak és értelmesebbnek látja mint más mangaka hősöket az alkotóik. Ichigo nem az a tipikus üresfejű emberke. Ha ő annyira akart volna tanulni, megkérte volna Rukiát vagy Uryuu-t hogy tanítsák meg jobban irányítani a saját erejét. Ha mást nem akkor Zangetsut.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9190 Dátum: 11 jan 14, 23:43:23 »

Azért nem kell Ichigot hülyének nézni. Elég értelmes kölyök az. Nem azt mondom, hogy zseni de nem is olyan egyszerű gondolkodású mint Renji. Másrészt pont azért nem tudja rendesen irányítani a reatsuját mert senki sem mutatta meg neki, hogy hogyan kell. Ez tisztára olyan mint amikor nemtudta hogyan kell beszélni a kardjával míg az apja nem mondta el neki. Addig soha nem csinált ilyet. Ha ezt is ismerte volna akkor jelentősen gyorsabban fejlődhetett volna a kard használatában.
Naplózva
picassopeter
Chuunin
*

STRATEGIST

« Válasz #9191 Dátum: 11 jan 15, 06:11:02 »

jóval inteligensebb mint más mangák főhősei. ráadásul tettszik hogy a sötét oldala sokkal viccesebb és érdekesebb karakter mint ő maga.
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #9192 Dátum: 11 jan 15, 06:28:21 »

Igen azért maga a rajzoláis is sokkal reálisabb mint pl az one piece vagy naruto(kivételektől eltekintve)
Osztom a véleményt hogy ichi jó formán mindent magától ért el, nem sokat segítettek neki.
Ogichi meg Nevet:D ő a legjobb, ha ő lenne a főszereplő, rég bedarálta volna még aizent final getsuga nélkül, bár nem hiszem a a zangetsuval való fúzió óta fogjuk még látni.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #9193 Dátum: 11 jan 15, 08:21:43 »

Ja, Ichigo nyilván intelligens. Nem csak egy személyiség nélkül sodródó, legfeljebb indulatoktól vezérelt bábu Kubo kezében, aki hol retardált, hol... nos, nem tudom mire alapozzátok a nagy eszét, de biztos van mire Nevet
A bleach történetvezetését soha nem vezérelte más, mint hogy pillanatnyilag mit hozott Kubo szeszélye, a karakterek midnig ennek megfelelően cselekedtek, mögé gondolás, bármiféle következetesség nélkül, ennek felelt meg az erejük, a világ működése, a többi karakter földrajzi helyzete (ez modnjuk máshol is megesik) és minden más.
Pont nem rég fogalmazta meg valaki valamelyik dragonball topocban Gokuval kapcsolatban azt, mai nagyon sok shouen főhősre igaz: egyszerű, de alapvetően a legkevésbé sem buta, csak éppen anyagon alul-szocializálódott, emiatt tünhet egy átlagkölök Ichigo talán "emberibbnek, értelmesebbnek".
Ami a rajzolást ilelti, megvallom, tipikus shouen, a lidércekkel együtt pedig mrá abszolút nem tudom, mi reális benne...
az One Piece vagy a Soul Eater világával kérem ne tessenek példálózni. Az nem irreális, hanem szándékosan szürreális.

Ogichivel kapcsolatban egyetértek, de a Bleach mint bármi komoylan vehető valami nálam Aizen karakterével írta le magát még amikor egy kézmozdulattal hátranyalta  a haját, lekapta a szemüvegét, amivel megváltozott az egész arcszerkezete és szuper dark-bishiként elszállt. Aizen, totál megtervezhetetlen dolgok megtervezésével uátna csak rontott a helyzeten, ahoyg a kiállásával is...
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 15, 08:24:31 írta STM » Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9194 Dátum: 11 jan 15, 10:15:29 »

Kár firtatni ezt az Aizen tervezősdit , ugyanis Tobi is jelenleg Aizen MODba kapcsolt és úgyis ki fog derülni , hogy amik történnek azokat eltervezte már régen...
Rajzolásban egy dolog van amiben nagyon amatőr , az az orr ábrázolás , de azon kívül tehetséges a karakter diseignban szerintem. Itt az ABS-t hoznám fel , ahol nagyon igényes karaktereket rajzolt meg.
Ichigo szerintem nem észlény , tipikusan átlagos észjárású kölyök.
STM amiben nem értek egyet az az , hogy szerinted nincs mögöttes gondolatmenet. Ichi vs Zaraki, Byakuya , Ulqi ... Mindben volt mögöttes gondolat*ami nem az , hogy a főhősnek kell nyerni és ennyi* , amik főként eszméket taglalt.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 611 612 [613] 614 615 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins