24 nov 27, 23:36:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 593 594 [595] 596 597 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1775188 alkalommal)
0 Felhasználó és 28 vendég van a témában
Dancsa
Szerver-admin
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #8910 Dátum: 10 okt 07, 06:56:18 »

Tudtam, hogy mindenki fikázni fogjaXD
I0gazából nem értelek titeket... teljesen várható volt...  A Yama féle lecseszés pedig jó kis poén volt...   szóval pff...-.-
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #8911 Dátum: 10 okt 07, 10:35:12 »

Hiyori miért is élte túl? Az egész fejezetben egy szó sincs róla, se a vaizardokról. Hinamorit kezelték, nem Hiyorit. Ginről meg konkrétan ki lett mondva, hogy elpatkolt. Aizen pedig nem lett megölve, csak be lett börtönözve potom 20.000 évre.
Elhiszem, hogy szar meg azt is, hogy tartalmilag semmitmondó, de azért...áhhh, nem szólok be... Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 07, 10:38:52 írta Ritka » Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #8912 Dátum: 10 okt 07, 12:57:29 »

Ugyan már ez egy jó fejezet volt nagyon rég óta az 1.. Amikor az öreg oktatja a 3 hülyét meg, hogy kivel mi let stb, szerintem jó vot, erre a részre egy rossz szavam se lehet.
Naplózva

Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #8913 Dátum: 10 okt 07, 14:03:03 »

Nah ez az , Gin meghalt... Igazságtalannak tartottam volna , ha ő is életben marad. Szerintem érzékeltetve lett , de lehet csak Én érzem így , hogy majd az Isshin arc után talán Hitsugaya fog komolyabb szerepet kapni? :S Nekem legalábbis ezt sejteti a komolyan kell edzenem filozófia Toshirotól. Végén pedig szép volt , hogy Ichigo "szemével" látjuk a helyzetet. Ott van előtte Rukia de már nem látjuk... Majd 10-20év múlva visszatér az ereje biztosan elvégre Isshinnek is visszatért. Mosolyog Kiváncsi vagyok 27.én mivel rukkol elő Kubo.
Naplózva
batai15
*

Zero Division

« Válasz #8914 Dátum: 10 okt 07, 14:44:10 »

Elolvastam a magyar mangát, hát igy érthetőbb, vége teljesen szívszorító, de enyi és nem több Szomorú
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Bereja
Gennin
*

« Válasz #8915 Dátum: 10 okt 07, 15:32:48 »

Bocsi lehet,hogy hülyeségeket fogok kérdezni.. Nemrég kezdtem el nézni a sorozatot,de már beértem a mangát.. Nyelvesít
Nah azt nem értem,hogy most Ichigo miért vesztette el az erejét? Azt értem,hogy  Shinigami ereje eltűnt,de mi lett a Hollow énjével pl? Azt hittem,hogy magasabb szintre került,mint a Shinigamik és akkor most ő lesz a "nagy" harcos ikszdé Erre elveszik minden ereje..  Remélem kiderül majd,hogy ez csak átmeneti és nemsokára visszatér Hollow-ostul mindenestül. Valahogy nem tudok elcsusszanni a felett,hogy az előző 2 fejezetben ő volt az "Isten" Nagyon erős volt meg minden. Most meg egy közönséges ember aki tud a másik világról és ennyi.. Valahogy nekem ez nem stimmel..  Technikai KO
Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8916 Dátum: 10 okt 07, 15:40:13 »

Engem meg az érdekelne hogyha Inoue képessége a dolgok "visszapörgetése"(a halálból is visszahozta Ichigot) akkor most miért nem csinálja vissza a shinigami erejét?

Nekem az tetszett nagyon amikor megkérdezi Yama a 3 idiótát hogy mire jó a kapitányi haori... Az valami nagyon nagy volt xD
Naplózva

batai15
*

Zero Division

« Válasz #8917 Dátum: 10 okt 07, 15:41:22 »

Nem tudom hanyadjára mondjuk/mondják el, és nem tudom , de ugy veszem észre hogy figyelment kívül hagya azt a tényt miszerint , tensa zangetus, és hollow ichi 1 lénnyé váltak. Nem is értem ilyen pici dolog hogy nem tünik fel senkinek -.-"
Naplózva

"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Soul
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #8918 Dátum: 10 okt 07, 15:41:48 »

Nos, a vége tényleg jó volt, megható meg minden. Az eleje is jó volt, Yamma-papa-powa. De azt nagyon sajnálom hogy Gin meghalt Szomorú. Meg valahogy túl kevés az info, azt hittem hogy több kérdésre is választ kapunk.
Naplózva

"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
Kacsi-Sama
Újonc
*

A Sötétség Mosógép Szagú Hordáinak Vezetője

« Válasz #8919 Dátum: 10 okt 07, 15:46:59 »

én azt sajnálom hogy Aizen nem halt meg. De csak azért mert inkább haljon meg mint hogy 20.000 évet raboskodjon nem?
De szerintetek az az árnyékolt pasas a Király volt (nem Elvis Nevet)?
Naplózva
uchiha tamás
Osztag Vezető
*

« Válasz #8920 Dátum: 10 okt 07, 16:04:44 »

De Aizent kiengedik 20.000 év múlva? Vagy addigra már elfelejtkeznek róla vagy mi lesz? Sokkal értelmesebb lett volna örökre bezárni
Naplózva

\"Uchiha klán tagja vagyok\"

\"This is usually the part when people start screaming\"

deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
Yumi-neechan
Gennin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #8921 Dátum: 10 okt 07, 16:14:36 »

Szerintem is Aizent örökre kellett volna bezárni, az ereje attól még meg maradt, ha 20.000 évre bezárják vagy sem, vagy abban reménykednek, hogy addigra kifejlesztenek egy olyan módszert, amivel ellehet venni a teljes erejét és hallhatatlanságát, vagy mi?

Szerintem ezzel abba kellett volna hagyni az egész mangát, mert már rohadtul nincs neki értelme.

A másik, hogy Ukitakéről csak annyit látni hogy ott hallgatja a 3 idióta letolását, de azt hogy ő hogyan úszta meg vagy egyáltalán mi történt vele, mikor át lett szúrva a mellkasa, arról egy büdös szó nincs egészen eddig.

Szerintem amióta Uli meghalt, azóta fokozatosan romlott a Bleach színvonala. Régen emlékszem mennyire vártam, hogy jaj csütörtök Bleach manga, most meg már van olyan ja két napja kijött az új rész, azért még nézzük meg, had szidjuk Kubot egy kicsit.

u.i: Gint meg nagyon sajnálom, szerintem egy kis rang lefokozással még nyugodtan maradthatott volna, hiszen csak látszatra állt át Aizenhez.
Naplózva

Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #8922 Dátum: 10 okt 07, 16:24:57 »

Helyzet , hogy SOHA nem volt SS oldalán. Ergo nem veszített SS semmit sem vele. Aizennek segédkezett ami tény . A legjobb ami történhetett Ginnel az a halál volt. Se becsülete nem volt se érzései SS irányába. Az , hogy Inoue nem mentette meg számomra logikus volt , már hangoztattam régen.

Naplózva
batai15
*

Zero Division

« Válasz #8923 Dátum: 10 okt 07, 16:29:40 »

Hát jó lett volna tudni az indítékokat, az egyik legfontosabb karakter szinte semmit mondóan halt meg!Sokkal többet és jobbat érdemelt volna Gin :S Kubo elb***sztad nem kicsit nagyon!
Naplózva

Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #8924 Dátum: 10 okt 07, 16:35:56 »

Indok :
Aizen több társát kísérleti alanyként használta fel Ginnek. Egyszer a szeme láttára verték össze Rangikut 5th divisionös emberkék. Ez összegyülemlett benne , nem elég , hogy elveszik az ismerőseit Rangikut is helyben hagyják...
Ez volt az Indok az Aizen elleni bosszúra.
Illetve Gin nem a legfontosabb , hanem a legfanoltabb karakter. Ég és föld a két fogalom gyerekek.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 593 594 [595] 596 597 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins