25 júl 04, 21:40:21 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 583 584 [585] 586 587 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 2160818 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
RoB
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #8760 Dátum: 10 szep 16, 13:43:07 »

Szerintem, ha látni fogjuk a 0. osztagot, azok is amolyan Ichigo színtűek lesznek... A fejezethez meg annyit, h jöhetne már a követlező rész, mert ebből nem tudtam kivenni a támodást... Gondolkozik
Naplózva
Genesis_16
Akadémiai tanár
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #8761 Dátum: 10 szep 16, 13:54:16 »

jó kis feji volt szóval ichigo elveszti az erejét ha végel esz a harcnak, vagy meg marad neki a hollow erő és akkor azzal ellesz. 0. osztagnak ha lesz akkor mi lesz a szándékjuk?
Naplózva

“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)

“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott:
- Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét?
- Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?”
(ismeretlen szerző)
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #8762 Dátum: 10 szep 16, 14:44:56 »

Nem hiszem hogy ichi shinigami marad ezután! Sajnálom nagyon, de majd valszeg 1x visza kapja az erejét . Addig zangetsu pihen:(
Valószinüleg tartom hogy inner ichi és zangetsu egyyé vált ezért nem használta a hollow formát, mert elég elhamarkodottnak tűnik a final getsuga Szomorú
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Soul
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #8763 Dátum: 10 szep 16, 15:23:04 »

Hát igen, érdekes fejezet volt, de azért kíváncsi leszek mi lesz miután elveszti az erejét  Gondolkozik
Naplózva

"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
CoLa
Gennin
*

« Válasz #8764 Dátum: 10 szep 16, 15:54:04 »

Lehet h a magyar fordítás hibája de ott úgy írja h "Amikor átváltozom" akkor veszíti el az erejét, nem pedig "Ha" átváltozik. (Mibe különbözik? ezt a formát már valamikor hamarabb felvehette amikor elsajátította.)
Csak egy hasonlat: a Yondaime Hokage amikor elzárta a Kyuubi erejét akkor azt a pecsételő jutsut azelőtt még soha nem használta, honnan is tudjuk ezt?: mert akkor már nem élne.
Ebből a szóból adódóan 2dolgot lehet feltételezni:
1. hibás a magyar fordítás
2. Ichigo überatomkonanterimátor lett amivel szétgyalázza Gayzent.

(én is kíváncsi lennék a 0ik osztagra Nevet )
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 16, 15:55:04 írta CoLa » Naplózva

Volfid
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #8765 Dátum: 10 szep 16, 16:26:08 »

Hát angolban azcan, hogy "if i use this technique i'll lose all my shinigami power" ez szerintem annyit tesz, hogy még nemhasználta csak tudja, hogy ez fog történni+ ezért hívják végsőnek, mivel utána már nem lesz semmi shinigami képessége(lsd pl Ishida vs mayuri) mondjuk sztem a hollow ereje még megmarad, és azért az se olyan rossz.
Naplózva
batai15
*

Zero Division

« Válasz #8766 Dátum: 10 szep 16, 16:30:55 »

Zangetsu is mondta.: Hogy őt akarja meg védeni , Ha megérti a techinika lényegét akkor...
És utána ichi folytatta hogy elveszíti minden shinigami erejét:( VAlszeg zangetsu és inner ichi eggyé váltak talán véglegesen, igy nem hiszem h lesz hollow ereje, szerintem  az uj bankaiban benne van az ő ereje is, a végső getsugába meg a vasto lorde szint is.
Naplózva

"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #8767 Dátum: 10 szep 16, 16:37:18 »

CoLa , épp ezért írja az adott fun-sub team , hogy Speed Scan. Ahogy hozzájutnak gyorsan annyira lefordítják , hogy aki semmit nem tud angolul , az körvonalakban értse a történéseket. Lesz javított változat jövőhéten náluk ahol HAval lesz szerintem.
Illetve ezt a formát felvehette , de a FGTt nem használta még.*Elvégre ki az a hülye aki szinte leakarná rombolni a saját lelki világát. xD + 1x használható csak xD*
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 16, 16:42:00 írta Ishida » Naplózva
batai15
*

Zero Division

« Válasz #8768 Dátum: 10 szep 16, 16:49:12 »

A végén mikor fekete az ég mézzétek meg jobban ! Ellőtte a finalgt-t , csak elsőre az ég tűnik feketének de bal oldalt ott a gt.
Naplózva

Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
echoCHANNEL
Chuunin
*

« Válasz #8769 Dátum: 10 szep 16, 17:00:12 »

Hihih... király kis fejezet, az egyik legjobb. Kubora most egy szavam sincs. Ichigo új külsője nagyon ütősre sikeredett. Örültem annak, hogy a bleső csatára való visszaemlékezést nem nyújtotta el, hanem a lényegre tért. A belső könnycseppek megleptek, de az nem okozott nagyobb sokkot, hogy a belső énjeI mindvégig őt védték. Jogos.
És talán meg is fejtettük ezzel Isshin erejének elvesztését. Elég valószínű a magyarázatot figyelembe véve.
Ha most Ichigo elveszti az erejét, akkor majd várunk pár évet xD... de most nem zavarna, ha kiderülne, hogy Orihime is kapott egy powerup-ot még mikor HM-ben volt fogságban... igazán megmenthetné az Ichiben élő emberkéket.  >.<#
Az  utolsó oldalon pedig...szép kis támadásnak nézünk elébe a jövő héten Nevet
Naplózva
Zoll-sama
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Gépállat

« Válasz #8770 Dátum: 10 szep 16, 17:24:14 »

Ha Ichigo elveszíti a shinigami képességeit, szerintem az nem lesz örök. Ha engem kérdeztek, a faterja is hasonló okok miatt van ott és úgy, ahogyan van.
Naplózva

Gondolkodni ér!      Jön még kutyára rasengan!      NHFK Tag      Gépállat                        
uchiha tamás
Osztag Vezető
*

« Válasz #8771 Dátum: 10 szep 16, 17:46:06 »

Amúgy Ishida is elvesztette az erejét hasonló okokból, de most mégis van neki. Szóval lehet Ichigonak is van megoldás.
Naplózva

\"Uchiha klán tagja vagyok\"

\"This is usually the part when people start screaming\"

deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
Dancsa
Szerver-admin

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #8772 Dátum: 10 szep 16, 18:12:32 »

Ha Ichigo elveszíti a shinigami képességeit, szerintem az nem lesz örök. Ha engem kérdeztek, a faterja is hasonló okok miatt van ott és úgy, ahogyan van.

Éles meglátás... lájkolomXD... Elég valószínű az, hogy Ichiapa ezért került a földre "normál " embernek.
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
Hiei
Vendég
« Válasz #8773 Dátum: 10 szep 16, 18:33:48 »

Mikor megláttam Ichigot felállt a kukimXD Szerelmes elttem azóra Photoshopban 49x írtam rá a kép aljára, hogy i láv jú!
Na jó csak  egy része igazxD Valóban bele szerettem ebbe a formba. Über durva lett. Viszont ez a harc még mindig egy viccXDDD
Álló háború kinek van jo bb cosplaye verseny vanxDD
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 16, 18:34:59 írta Hiei D. Legend » Naplózva
ChroN
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Portgas D. Ace

« Válasz #8774 Dátum: 10 szep 16, 19:19:10 »

Na ez a rész felettébb tetszett. Nem hittem volna..
Ha tényleg elveszíti erejét, nem hiszem hogy örökre fog tartani, de örülök, hogy legalább egy kicsit meg tudott lepni Kubo-san.
És kajak úgy néz ki mint perzsia hercege Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 16, 21:11:26 írta Max » Naplózva

Oldalak: 1 ... 583 584 [585] 586 587 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins