Az is mekkora királyság lenne, ha lenne belső holowja, ami aztán elszabadul
AZ IS MEKKORA KIRÁLYSÁG LENNE, HA...Szerintem maga Kubo-sensei is így szokta kitalálni a történéseket:
" hm..mi is legyen..mekkora királyság lenne, ha mondjuk a főszereplőmet még szánalmasabbá tenném,a főgonosz meg akkora király legyen, hogy még a Földet elpusztítani érkező UFO haderő se legyen képes kinyiffantani..igen ez jó...bár eléggé elkomolyodtam mostanság..egyefene bedobom DonKarót egy olyan helyzetbe, amitől a bleachfanság azonnal kitépi a szám.gépkábelt a falból..jöjjön össze a főkirállyal teázni, oda bedobok pár viccet és kész a chapi..hm, Aizent a saját képemre kell formálnom, mert ilyen képzelőerővel én vagyok a legnagyobb király az egészben..."
mi meg midnen héten nyomunk egy:
NAH PERSZEE-t...
Szerintem csak olyan emberek legyenek Bleach fanok, akik
Taft-ot használnak, így akár esőben, akár szélben vagy napkitörésben is képesek egyben tartani a frizurát, amit hetenként kitépnek, nahmeg hetente megfontolják, hogy egyáltalán folytassák-e a mangát, mert abban már nincs sok tartás.
Én eldöntöttem, hogy ha már elkezdtem és eddig követtem és kibírtam Kubo súlyos betegségeit, amelyek nyilván vannak neki, akkor most már nem állíthat meg eső-szél-vagy DonKaró! Legfeljebb midnen héten nevetek egy jót..xD vagy csak mazochista lennék? xD
Am én már az SS arc vége óta állítom, hogy Kubo-sensei súlyos skizofréniában szenved...(ezt lassan átviszi Eperkére is, ha még pár belső havert rásóz
)
Sztem maga Kubo a Mennyek Királya xD