24 nov 05, 06:04:40 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 564 565 [566] 567 568 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1742591 alkalommal)
0 Felhasználó és 174 vendég van a témában
Srodack
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #8475 Dátum: 10 aug 04, 20:50:36 »

Hát őő, ha jobban megnézed amikor el akarta kapni csak a kezét már akkor elég csúnyán kiszabott belőle! Aizen-ből kinézem, hogy Gin csak egy suhintás volt és ezzel lepihen a földre, mint előtte oly sokan

Ej-ej Kubo, azért ennél valami határozottabb kinézet elkélt volna... Aizen tündér szárnyakkal.ííííí Technikai KO

Naplózva
Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #8476 Dátum: 10 aug 04, 21:09:00 »

Nos igen valahogy éreztem Aizen túl isteni, hogy ártson ez neki Nevet ez már mókás Nevet. De Ginnek megint kinyílt a szeme szóval lehet ez már neki is meglepő Nevet.

Jaj de szeretem ha kinyil a szeme, akkor vérkomolyan veszi:D a ilyet szeretem Nevet jó lesz Nevet

Csak ne haljon meg, ilyen nehéz időkben nehéz elviselni  Neeem
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #8477 Dátum: 10 aug 04, 21:12:27 »

Azért jó tudni, hogy ha nem lenne a Hougyoku, akkor a Bleach egy fő gonosz hiányában lenne...
Naplózva
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8478 Dátum: 10 aug 04, 21:20:08 »

Nem baj majd Shirosaki lenne akkor a fő gonosz Nevet. Tényleg érdekel, hogy vajon mit fog szólni eperke az itteni eseményekhez ha 1x meglátja mielőtt lezárul 1x ez a "szuper manga" remélem még látom Ichi vad formáját Nevet. De ettől eltekintve bízom benne Gin nem halt meg ilyen hamar. Bár Aizen ellen már láttuk a túlélési esélyeket ez az ember egy egész világot képes egymaga meghódítani Nevet.
Naplózva
hiroto
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #8479 Dátum: 10 aug 04, 21:28:18 »

Ez nem igaz, aizen megindul gin ellen, de gin beveti az utolsó ütőfegyverét, és a kardjának utolsó támadásával hívja chuk norist, aki egy pilantásal beveri aizent. És itt a vége fuss el vége, de akkor ép kiderül, hogy noris is gonosz, és ő lessz a további főgonosz
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #8480 Dátum: 10 aug 04, 21:32:25 »

Mindneki tudja, hoyg Chuck Norris Kenpachi bankaia.
Gin szépen meghal, de esetleg elötte még tényleg lesz egy nagy dobása.
Naplózva
Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #8481 Dátum: 10 aug 04, 21:36:18 »

Vagy lehet h a Nagy dobás után a kicsit megviselt Aizen jön a fatál támadással, és akkor betámad Ichigo és megmenti Gint.

Engem az érdekel h jött rá arra, h meg kell fogni a kardot, na meg a magyarázat is, h mi a ráknak nem halt meg Aizen -.-
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #8482 Dátum: 10 aug 04, 21:37:47 »

Aizenre nem hat, és ő fogja? ikszdé
Aztán véletlenül tényleg bejött :

De amőgy ki tudja, talán észrevette, hoyg arra nem hat az illúzió, akit éppen átszúr a kard. Vagy Aiizen beszél álmában.
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 04, 21:39:06 írta STM » Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #8483 Dátum: 10 aug 04, 21:41:36 »

Rémegyszerű a magyarázat. Aizen "teljesen" egyesült a Hogyokuval. Közben Crazy Townt hallgat és énekli a Butterflyt.
Naplózva
Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #8484 Dátum: 10 aug 04, 21:49:22 »

Crazy Town LOL xDDD

Valamikor a ... öö hogy is hivják  Gondolkozik ööö jetix vagy mi a rossev, azon láttam egy Lazy town részt valamikor régen xD

A bleach tisztára olyan, csak kicsit más a szerep osztása. Volt vmi Spartacus vagy mi= Nah az Aizen. A többieket meg a másik igazi karakter személyesiti meg xD Azt is tök mind1 hogy ütik meg, vagy ártanak neki, a végén dalolva táncolva feszit xD És már komolyan ez is ilyen gyerekesre sikerült, mind1 ki és hogyan támad, a cége röhögés és feszités -.-
Naplózva

RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #8485 Dátum: 10 aug 04, 22:22:45 »

Elolvastam magyarul..azt a 4 mondatot, mert kb. anyi van benne.  Na és azt fedeztem fel, Aizen csapata megsebesítette Matsumotot még régen...és Gin megfogadta , h megöli Aizent... Ez  aharc tutti nemfog itt megakadni. Gin-nek többet kel mutatnia. Multkor Urahara is ugyanilyen vágást kapott Aizentől, és megse kottyant neki. Pontosan
Naplózva
Bontakun
Akadémiai tanár
*

Bonta

« Válasz #8486 Dátum: 10 aug 04, 23:24:15 »

Nah hát elolvastam magyarul. Hát Aizent kb nem tudom elképzelni hogy ölik meg. A felső testén keresztül simán át lehetett volna ugrani.. Viszont az első oldalon az Aizen kezében mi volt? A hougyoku? Vagy egy olyan gömb amit ő kisérletezett ki? Mert akkor szerintem a hougyoku még nem létezhetett, vagy Uraharánál volt. Remélem Ginus még nem hal meg Neeem
Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8487 Dátum: 10 aug 05, 00:32:25 »

Az UH-s mondatot lehet csak idézni :S
Chuck Norris elpusztíthatatlan Szomorú

Mostmár személy szerint tényleg csak ebben a Vasto Lord szálban tudok reménykedni^^

de végülis az utóbbi 2 fejezetre nem lehet panaszkodni,egész jók lettek Mosolyog
Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #8488 Dátum: 10 aug 05, 00:52:41 »

Nem tom eldönteni, az utolsü lapon, most Gint megvágják?

Amugy érdekes, jó h vmilyen érzelmeket növesztett Matsu iránt, ettől cska mégnagyobb karakter a szememben:D

Aizen meg bekaphatja, Kubo hülye, mi az h mind1 h bennem van, mind1 ha nincs, ha megölsz se számit -.- szánalmas, és mivel gin nem feltétlen pozitiv, ezért lehet h megöli, bááár most van esély h ne.
Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8489 Dátum: 10 aug 05, 01:52:28 »

igen,megvágja az a szerencsétlen:S

ez mondjuk tényleg baromság volt hogy kiszedik belőle a hougyokut,de még mindig birtokolja az erejét(vagy valami ilyesmi:D)

Gin szerintem mostmár egyértelműen pozitívnak számít,bár voltak érdekes dolgai xD
Naplózva

Oldalak: 1 ... 564 565 [566] 567 568 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins