24 nov 05, 06:02:07 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 560 561 [562] 563 564 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1742558 alkalommal)
0 Felhasználó és 144 vendég van a témában
Narutoclone
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #8415 Dátum: 10 júl 30, 17:14:16 »

Na álljunk meg egy pillanatra, akkor most Gin bicskája csak porból van?
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #8416 Dátum: 10 júl 30, 17:21:15 »

porból??? ezt nem vágom...
Naplózva

Bontakun
Akadémiai tanár
*

Bonta

« Válasz #8417 Dátum: 10 júl 30, 17:31:53 »

Szerintem Narutoclone arra gondolt, hogy kiszedett egy darabot a kardrjából, és a kardjával együtt azt a darabot Aizenbe jutatta. Amúgy nagyon pöpec fejezet volt:D Bár erre azért számítani lehetett:D Remélem Aizen elpatkol és Gin lesz a főgonosz:D
Naplózva

Matten
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D

« Válasz #8418 Dátum: 10 júl 30, 19:08:33 »

Váó! Ilyewn is rég volt. Egy JÓ fejezet!
Naplózva

Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi ikszdé
Flash
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Don't mess...with the Uchiha

« Válasz #8419 Dátum: 10 júl 30, 19:40:45 »

Nagyon jó fejezet volt végre, amennyire utáltam régen Gint most úgy örülök neki xD
Mondjuk Aizen tuti nemhal meg, még Bankaia se volt anélkül meg nem lehet megölni senkit Nevet
Én most nem nagyon vágom hogy mi volt ez a kardból kiszedek egy darabot meg akkor most mi is Gin bankaia?
Naplózva

Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #8420 Dátum: 10 júl 30, 20:14:50 »

Gin Bankaija a fejezet végén aktiválódott ha jól emlékszem . Az Istengyilkos lándzsa. Melynek a sejtbontás a képessége. Ezt pedig a pengében lévő méreg kelti. Aizen szívében maradt egy darab a pengéből , ami szépen elkezdte lebontani Aizent Nyelvesít De a Hogyoku szerintem megfogja védeni Aizent xDD
Naplózva
L
Kezdő Jounin
*

Hello, my name is L.

« Válasz #8421 Dátum: 10 júl 30, 20:23:06 »

Akkor röhögnék a legnagyobbat, ha épp akkor toppanna be Ichi, mikor ezek ketten gyepálják egymást, és csak lesne, hogy akkor most melyiknek segítsen, melyiknek menjen neki, Aizen a saját oldalára állítja, viszont megjelenik misscici, és nyom rá egy dispell-t. Aztán jön Urahara, és beülteti neki a hógolyót, mondván, hogy mindig is a része volt...
Naplózva

Imagination more important than knowledge
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #8422 Dátum: 10 júl 30, 20:31:13 »

Ha Missici Rangiku akar lenni akkor biztosíthatlak nem mozdul egy darabig. :'D Ichinek is eltartott jóideig amíg lábra tudott kellni miután ByakuBoy átdöfte a léleklánckapcsolatát.
Naplózva
gyalogbagoly
Chuunin
*

« Válasz #8423 Dátum: 10 júl 30, 20:43:24 »

Wátdöfákk Az előző fejezeteket látva nem gondoltam, hogy Kubo képes lesz meglepni, de ettől most lehidaltam. Basszus, nagyon várom a következőt! Yóóóó
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 30, 20:44:33 írta gyalogbagoly » Naplózva
L
Kezdő Jounin
*

Hello, my name is L.

« Válasz #8424 Dátum: 10 júl 30, 20:46:59 »

Igen, ő akart lenni. Viszont az már csak vicc volt, de az elejére látok esélyt... Mivel igen érdekes módon akkor jött ki belőle a pálfordulás, miután beszélt vele.
Naplózva

Imagination more important than knowledge
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #8425 Dátum: 10 júl 30, 21:14:52 »

Szerintem ha betoppan Ichigo akkor magamellé állítja Gin. Utánna meg Gin vs Ichire gondolok , mivel Gin looks like a Snake. x'D De azért ez attól is függ , hogy Isshin milyen állapotban jelenik meg. Ha normál állapotban lenne amit kétlek akkor ő hozná Icchi helyett is a döntést...Mindenesetre Én Shirosakira vagyok kiváncsi , tuti átveszi még1szer Ichigo teste felett az uralmat x'DDD
Naplózva
six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #8426 Dátum: 10 júl 30, 21:17:30 »

Én is számítok erre. Aizen nem véletlenül akarta jól látható helyen hagyni az emberkék holttestét. Ichigonál meg nem garantált, hogy a hidegvér elvesztése után ne törjön ki belőle... Csak az érdekel, miért kell Aizennek Ichigo...
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #8427 Dátum: 10 júl 30, 21:25:19 »

Am. Aizen honnan tudja , hogy kell a Király Kulcsát megcsinálni? ikszdé Nézett Youtubeon egy Tutorialt róla? Am. ti , hogy képzelitek el a lelkek királyát? :'D Én vágott szemű Chuck Norrisként képzelem el xD
Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #8428 Dátum: 10 júl 30, 21:26:13 »

Arra gondoltam, hogy mikor Gin a Bankai-ról mesél azt mondta, hogy a kardja megnyúláskor és visszahúzódáskor egy pillanatra porrá válik, ez a por feloldódva sejtméreg lesz.

Most a fagyigömbbel mi lesz? Mert még mindig ott lebeg Ájzen tippmester nemlétező mellkasában. Mostanra amúgy Aizen tutira ki lett tiltva az összes kaszinóból  Pojén
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Dancsa
Szerver-admin

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #8429 Dátum: 10 júl 30, 21:29:36 »

Am. Aizen honnan tudja , hogy kell a Király Kulcsát megcsinálni? ikszdé Nézett Youtubeon egy Tutorialt róla? Am. ti , hogy képzelitek el a lelkek királyát? :'D Én vágott szemű Chuck Norrisként képzelem el xD
A manga elejét nem olvastam el, szóval nem tudom, hogy abban is benne van-e, de az animében benne volt, hogy: Nanao kutakodott a könyvtában, és ott kiderült, hogy Aizen felkutatott egy leírást a király kulcsáról, amiben benne van.
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
Oldalak: 1 ... 560 561 [562] 563 564 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins