24 nov 27, 19:31:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 538 539 [540] 541 542 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1772963 alkalommal)
0 Felhasználó és 193 vendég van a témában
asthi
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #8085 Dátum: 10 jún 22, 15:35:42 »

De akkor az h. lehet h. shinji személye már az első kötet borítóján is rajta van? Meg Aizen elszökésével nem volt lezárva a történet azt hihette volna az ember h. ott kezdődik...N amindegy csak lesz itt még vmi..
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #8086 Dátum: 10 jún 22, 15:52:45 »

Sok rejtély van még. Shinji meg lehet hogy akkor még csak egy másik karakterhez volt vázlat. (Kubo Ichigo második hollow szintjéről is rajzolt már egy képet, ez volna az. Van egy olyan érzésem hogy ezt még nem akarta most ellőni utoljára, ezért nem fűzött hozzá magyarázatot.
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
L
Kezdő Jounin
*

Hello, my name is L.

« Válasz #8087 Dátum: 10 jún 22, 16:59:14 »

Vagy egyszerűen csak parancsba kapta, hogy húzza az időt... Mert így is fogy. Viszont, senkit sem akarok elkeseríteni, de még így is sokkal jobb, mint nem egy másik... Ámbár nekem az is eszembe jutott, hogy esetleg itt lett volna a vége vhol, de túl jól fogy... Mert még a HM-esek egész tűrhetőek voltak, viszont a fake Karakurás össze lett csapva rendesen. De ez csak az én véleményem.
Naplózva

Imagination more important than knowledge
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #8088 Dátum: 10 jún 22, 19:18:10 »

Ami azt illeti, a tankoubon (kötetes) kiadás fogy nagyon jól, belföldön és külföldön is ezreket adnak el belőle (gondolok itt most Kínára, Koreára). De gondolom a Jump eladásait tekintve valahol már a középmezőnyben lehet az érdeklődés iránta. Szóval röviden jah, egyenlőre úgy tűnik hogy inkább már csak vagyonszerzőnek tartják a Bleachet.  Szomorú
Naplózva

Flash
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Don't mess...with the Uchiha

« Válasz #8089 Dátum: 10 jún 22, 19:30:19 »

De akkor az h. lehet h. shinji személye már az első kötet borítóján is rajta van?
Hmm ez hol? Mutatna valaki róla egy képet ha szépen megkérem ? Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 22, 19:30:52 írta Flash » Naplózva

rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #8090 Dátum: 10 jún 22, 19:34:01 »

http://www.onemanga.com/Bleach/1/03-04/

Ha szétnézel az arcok között, megpillanthatod Shinji fejét. Amúgy nem az első kötet borítóján van, hanem az első fejezet első pár lapján lehet látni.
Naplózva

Flash
Akadémiai tanár
*

Don't mess...with the Uchiha

« Válasz #8091 Dátum: 10 jún 22, 19:37:01 »

Köszi, és tényleg Nevet de furák itt még a fejek  Pojén

Azért nemértettem mert megnéztem az első kötet borítóját és azon csak ichigo volt, de köszi Mosolyog
Naplózva

Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #8092 Dátum: 10 jún 22, 20:15:00 »

Hát igen, azóta sokat fejlődtek ezek a fejek Nevet

Épp ezért lehet elmondani hogy egyszerre javul is, és romlik is a manga.
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8093 Dátum: 10 jún 22, 21:21:55 »

Ryuuzaki nem vagy egyedül, de írtam is már, hogy szerintem csak azért megy még a manga, mert hozza a pénzt. Kubo vagy túl kapzsi, vagy mások hatására nem fejezi be a mangát. Érezhető, hogy nem nagyon akarja ezt az egészet...
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #8094 Dátum: 10 jún 22, 21:27:44 »

SZVSZ , de szerintem Kubo nem a kapzsisága miatt nem hagyja abba , hanem a Jump miatt... Ha magára akarna gondolni , bármilyen szart eladhatna már azzal is , hogy a "Bleach manga készítőjétől"... Ez a kis szöveg bárhol megjelenik garantált , hogy el fog fogyni. Itt a kiadó akarja még szerintem tolni a sorozatot főként. Szal összefoglalva én six második opciójával értek egyet , a mások hatására sállááláálláá...
Naplózva
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #8095 Dátum: 10 jún 22, 21:47:26 »

Nemértem mi a bajotok a Bleachel. Nemrég, volt egy tök jó harc , Urahara és társai... Most meg volt pár felvezető rész, amik úgyszint jók voltak... Hümm-hümm
Naplózva
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #8096 Dátum: 10 jún 22, 22:11:52 »

Igen jók de az ember megérzi amikor kicsit az író kényszerból ír és valszeg ez az ami Kubonál van h. ő már lezárta volna ezta a történetet valószínüleg angyon királyul csaka  Jump nem engedte neki...

Olvastam vhol h. pl. Kishi is kényszerült betoldani fejezeteket csak úgy csak őt ez ennyire nem veri le mint Kubot aki már sztem úgy van vele vhogyna összedobok pár oldalt szép nagy képekkel aztán hagyjanak egy hétig...De ha végre majd megengedik neki . jöjjöna a végső felvonás az tuti ütős lesz ezért olvasom még mindig...
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 22, 22:12:42 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8097 Dátum: 10 jún 23, 07:59:51 »

Mi a bajunk? Azt nem tudom, hogy a többiek hogy érzik, de én úgy látom, hogy az egyetlen jó harc a közelmúltban hetekkel ez előtt volt, amikor Urahara mutatott egy kicsit a tudományából. A többi enyhén szólva sem nevezhető harcnak. Számomra elég gáz, hogy összesen 4, vagy 5 harcot tudok mondani abból a rengeteg harcnak nevezett akármiből, ami tetszett és ebből 1 filler volt animében. Szóval okés, hogy felvezető, de akkor valami irtó ütősnek kell jönnie, különben ez a rengeteg felvezetés felesleges időpocsékolás volt Kubo részéről, az én részemről és még azok részéről, akik úgy gondolják, hogy a manga nagyot vesztett a minőségéből attól függetlenül, hogy Kubo keze ráállt a 'karakterek szép rajzolására'. Nekem még mindig a szememet nagyon bántja az a felvezető mozdulat, amiben a két kisdiák magához tért Soul Societyben. Semmi, de semmi keresnivalójuk nincs ott ébren. Ezt a lépést megalapozatlannak és elég idiótának tartom. Kubo háta mögött ott van több, mint 400 fejezet és ennyi tellett tőle... Komolyan mondom, akár mennyit, akár hogy gondolkodom azon, hogy mi szerepük lesz ebben a részben, nem tudom...
Naplózva
Gery0704
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #8098 Dátum: 10 jún 23, 08:36:10 »

meöliőket aizen és jön ichi hollowja
Naplózva
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #8099 Dátum: 10 jún 23, 10:01:52 »

Spoiler:

親父の刀の名前はえん月(えんは炎にりっとうだったかな)
Isshin's sword's name is Engetsu.
ザンゲツのおっさんが若くなってる。
Zangetsu becomes younger.
卍解状態だと姿が違うらしい。
It seems his appearance changes when going bankai.
愛染、たつき見つける
Aizen finds Tatsuki.

あとカラーだけ
カラーは双頭の巨鳥のまわりにイチゴ、れんじ、ルキア、井上、あと二人ちっちゃくてわからん
のがたってるオサレカラー
The color page is Ichigo, Renji, Rukia, Inoue, and a couple of people too small to make out, surrounding a gigantic 2-headed bird.
たつきはみつけたとこで終わりなので水色とはわからない
It ends when Aizen finds Tatsuki so I don't know about Mizuiro,
ただ愛染がたつきをみつけるまでに目が覚めて動いてる人を殺しまくってる
just that until he found her he was killing all the people who were awake and moving around

Pár kép:
http://i49.tinypic.com/2zyfubl.jpg
http://i46.tinypic.com/a2w5yx.jpg
http://i47.tinypic.com/2i7uu83.jpg
http://i45.tinypic.com/333xqwp.jpg
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 23, 12:44:54 írta RoB » Naplózva
Oldalak: 1 ... 538 539 [540] 541 542 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins