24 nov 16, 20:32:51 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 528 529 [530] 531 532 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1754284 alkalommal)
0 Felhasználó és 68 vendég van a témában
Dancsa
Szerver-admin
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #7935 Dátum: 10 jún 03, 23:08:55 »

Ne haragudjatok már, de 100 oldala csak az megy, hogy Kubo így szar-úgy szar...Mangatoshokanon No1, onemangán no2 a Bleach (infósok vonjanak ki belőle egyetXD)
Ha annyira szar lenne a manga, mint ahogy itt 100 oldala lehet olvasni, szerintetek 0. és 1. helyet szerezne?
Kubo nem tökéletes ez igaz... hosszúra húzta a dolgokat? igen... olvasható? igen   Amennyiben az utolsóval nem értessz egyet, akkor miért olvasod?!
Nézd meg a Narut. 1 fejezet ráment arra, hogy semmi nem történt a kyuubi és Naru között. (és valószínüleg még el fog tartani pár ch-ig) Még se fejezték le Kishi-senseit.
Én is furcsálom, hogy ájzen letarolt mindenkit.  De az se lett volna jobb, hogy 3 ex-taichou leveri Aizent, aki eddig 100/100-as átlaggal nyomult.  Senkit se akarok megbántani, de gondolkozzunk má egy kicsit el ezen.

Továbbá: Lehet, hogy a Senkaimon túloldalán a pillangóként újjászületett ájzen egy bazinagy csapdába sétál bele... eddig lehet, hogy ezen dolgozott Urahara... Ne feledjük, hogy Ő volt az, aki megalkotta a hógolyót. Orihime személyében még mindig van egy univerzális feltámaszó emberünk.... Kubó féle következetlenség ide vagy oda, de himének még hatalmas szerepe lesz... Nem véletlen adta meg neki szerintem meg a "valóság elutasítása erőt" nem véletlen rabolta el Aizen...   Arra gondolt már valaki?   Az egy dolog, hogy azt mondta egyelőre, hogy azért, hogy 3-4 kapitányt bezárjon a Hueco Mondoba, de túl sok értelme nincs... 

Eperke porcukorral ehető, nem?  Tudjuk, hogy Ichigo különleges... talán szüksége van a reiatsujára a kulcshoz. kell a hollowja. akármi
Amúgy Isshin, mondta, hogy nyiss gyorsan egy senkaimont ichigonak... De Ichigo nem tud, vagy igen? Gondolkozik
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #7936 Dátum: 10 jún 04, 00:08:18 »

Pont az a bosszantó, hogy a manga jó.. de sokkal jobb is lehetne, ha Kubo ígyúgyamúgy... nem lenne ilyen Kubo, és tudna élni a lehetőségeivel... úgy, ahogy azt várnánk.

Ha valami olvashatatlan, ötlettelen ötöd osztályú mangában lennének azok a dolgok, amirke itt panaszkodnak, egyszerűen nem foglalkozna vele senki.
Naplózva
L
Kezdő Jounin
*

Hello, my name is L.

« Válasz #7937 Dátum: 10 jún 04, 01:20:17 »

Így van. Talán azért a többi szál is szerepelhetne, bármennyire is jó, azért az, hogy egy ch-ból 3-4 oldal egy-egy tekintet.
De majd most... Nevet Remélem végre a többieket is látjuk, remélem legalább is, viszont az nagy poén lenne, ha most besétálnának egy pillangóhálóba... ikszdé
Naplózva

Imagination more important than knowledge
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7938 Dátum: 10 jún 04, 06:46:03 »

Orihime személyében még mindig van egy univerzális feltámaszó emberünk.... Kubó féle következetlenség ide vagy oda, de himének még hatalmas szerepe lesz... Nem véletlen adta meg neki szerintem meg a "valóság elutasítása erőt" nem véletlen rabolta el Aizen
Amúgy Isshin, mondta, hogy nyiss gyorsan egy senkaimont ichigonak... De Ichigo nem tud, vagy igen? Gondolkozik

Nos Orihime szerintem Yamma samat , Ukitaket fogja főként healelni , és a feltehetően halott Hinamorit és Hiyorit.
Illetve Aizen azért rabolta el Orihimét valószínűleg , hogy Ichigo Hülye Commodore64be csalogassa , ahol felszabadulhat minden ereje a desszert édességének érdekében.
És Senkai kapu?:O Én Ichitől egy rohadt Démon mágiás képkockára nem emlékszem , nemhogy Senkai kapu Nyelvesít
Naplózva
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #7939 Dátum: 10 jún 04, 06:55:57 »

Nem Ichi nem szokott Senkai kapukat nyitogatni...Mindig Ukitake meg Urahara nyitogatott neki átjárót. De alapvetően képesnek kell lennie rá.
Dancsa legyen igazad és tényleg mostantól az Orihimés, SSes csapda stb. valósüljon meg, mert akkor végre megint úgy érezném h. történik vmi.
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #7940 Dátum: 10 jún 04, 11:03:03 »

A sensei -eimmel értek egyet. Én is azt mondtam h rossz, de azért tettszett xD Viszont ennél lehetne jobb, megvannak a lehetőségek...
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #7941 Dátum: 10 jún 04, 11:41:28 »

Dancsa!

Most komolyan. Szerinted mégis miért olvasom a mangát, ha nem tetszik? Azért, mert
1: reménykedem, hogy lesz jobb is.
2: mert kíváncsi vagyok a történet végére.

Kubo bebizonyította már számtalanszor, hogy nem ért az erőforrások kihasználásához. (Ha már mindenképpen infós területre tereljük a témát). Ha Orihime nem támasztja fel a halottakat és sérülteket, akkor abban biztos lehetsz, hogy nem marad sokáig no. 0 és 1 ez a történet. Kubo ezzel megkötötte a saját kezeit, hogy Orihimének ilyen képességet adott. Illetve Orihime egy tök jó hibajavító. Ha az egyik ch-ben elcsesz valamit, akkor jön Orihime és kijavítja a hibát, vagy Aizen jön a tök jó és tök sablonos képességével és kijavítja a hibát. Attól, hogy a Naruto mangában most nem történt harc, csak szemezget a rókával, még vannak benne értékes "információk" (információ = új adat), úgyhogy ezt nem hoztam volna fel. Míg a Bleach mangában olyan dolgok nem kapnak túl sok teret, amiknek lenne értelme, viszont azt muszály volt bemutatni, hogy Aizenne hosszú a haja...
Naplózva
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #7942 Dátum: 10 jún 07, 00:50:49 »

A Bleach manga ilyen már egy ideje. Ez az egész Ál-Karakura rész így teljesen hitelét vesztette, mert pár Bankai-on, az Espadák kinyúlásán és Aizen megatáp képességein (+ Isshin) kívül nem láttunk mást. Látszik Kubón hogy csak a Soul Society részeket dolgozta ki tökéletesen, az volt neki tervbe véve. Azóta néha besikerül egy-két jó ötlet, pár menő karakterrajz, ruhaterv, de a történet már egy ideje csak áll. Most, hogy a sztori visszamegy SS-be, remélhetőleg Kubo előkapja az eddig elvarratlan szálakat. (Nulladik osztag, Isshin múltja, Ichigo Vasto Lorde formájának részletesebb kielemzése, valamint a megmaradt Bankai-ok bemutatásai, és a Vasto Lordék, mert szerintem Aizen még előhívja őket a nulladik osztag ellen.)
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
P4ndora
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #7943 Dátum: 10 jún 08, 13:45:22 »

én egyetértek Dancsával!

amugy kiváncsi lennék, hogy Ichigo anyjában van e valami "különleges"... mivel mielőtt Isshin odaért volna, Aizen azt mondta eperkének hogy "Mert te egy shinigami és egy..." aztán persze nem tudta befejezni monológját természetesen...
nem tudom hogy régebben volt-e már erről szó, mivel csak most nemrég értem a manga végére, és nincs kedvem x oldalt átnézni... szal remélem lesz valami információ róla is
Naplózva

Bontakun
Akadémiai tanár
*

Bonta

« Válasz #7944 Dátum: 10 jún 09, 15:27:05 »

Credit :  69ruma
Translation: Sheetz_flol

背表紙は
平子とケンセイ
藍ちゃん足ほそっ。

断界につく愛染たち。そこへ拘突。
霊圧側ではなく理側の存在だからどうこうできるもんじゃないので、さっさといきましょうというギン。
だがその拘突を粉々にしてしまう愛染。オサレなセリフを吐いたあと、行こうか、理の涯へとSSに向かう愛染。
苺たち。一心の言葉にえ?と返す苺を頭突きで喝を入れる一心。
もう一度言葉を紡ぐと無理だ、答える苺。わかんねぇだろうが!と怒る一心にあんな霊圧したバケモンに勝てるはずないと苺。
その言葉に、やっぱりオメーはあいつの霊圧わかるのか・・・と意味深な発言。
行くぞ、といわれても何も答えない苺に、こねえでどうすんだ、また護れなかったってそこで座って泣くのかよ!?と叱咤。
SSに愛染がいった意味を考えろ、オメーがいかなきゃ空座町の奴はみんな愛染に殺されるんだといわれ、
たつきたちを思い出す苺。その言葉で気を持ち直した苺は一心にせんかい門を開けてくれと頼む。
SSに着いた愛染。空座町から少し離れた位置に降りた模様。ボクのせいじゃなくて隊長がやんちゃしはったせいですよとギン。

断界を進む苺たち。一心が拘突の気配がないことに気付く。
拘突がなくなり、それを放っておくとマズいらしいが、今は好都合だと一心。
断界は名前の通り、現世からもSSからも時間と空間が断絶された場所。
だからここに入ったものを長く留めさせないために拘突が存在した。
今はそれがないからここでなら教えられると一心。苺が何をだと聞くと、最後の月牙天衝だと一心。
SSの空座町。目を覚ますケイゴ。そして空座町に入ろうとする愛染で次号。

The spine picture is Hirako and Kensei
Aizen’s got thin legs.

Aizen and co. are in the dangai. And there’s the Guardian. (Koutotsu – the Train thing inside the Dangai)
The reiatsu around it’s gone, so logically, … so they should hurry, says Gin
However, Aizen breaks the Koutotsu into tiny pieces. After some more lines – “Would you come? To the edge of reason, which is why we are headed to SS,” says Aizen.
Ichigo and co. Ichigo says “eh?” to Isshin’s words and gets headbutted by Isshin.
“It’s no use talking about it all over again”, answers Ichigo. “Don’t you understand?!”, says Isshin, “that monstrous reiatsu means we can’t win for sure.” says Ichigo.
“With those words, that means you understand his reiatsu… and the deep meaning to those words.”
“Let’s go.” Even though Ichigo doesn’t answer back. “If you’re not coming, then you’re not protecting anyone if you’re just gonna sit there and cry.” he says.
“Think about what Aizen being in SS means, if you’re not going, then everyone in Karakura will be butchered by Aizen.” Ichigo remembers Tatsuki and co. With that thought his feelings change and he asks Isshin to open a senkaimon.
Aizen arrives at SS. Karakura’s situated a bit farther off, in a separate location. “Well, it ain’t my fault but theirs, ” says Gin.

Ichigo and company progress through the dangai. Isshin notices that the Koutotsu is missing.
“The Koutotsu is gone, that it’s not here now is pretty convenient.”
Just like the dangai’s name, from the real word to SS, it’s a place where time and space ceases to exist.
That’s why the Koutotsu is here, so that anything that enters here doesn’t exist for long.
Since it’s not here now means I can tell you, says Isshin. Ichigo asks what it is, “it’s the final Getsuga Tenshou”, say Isshin.
Karakura town in SS. Keigo opens his eyes. And then Aizen enters Karakura. To be continued.
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 09, 15:27:39 írta Bontakun » Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #7945 Dátum: 10 jún 09, 17:24:06 »

Gin arckifejezése érdekes... hmmm mind1, meglássuk, holnap már manga van Nevet
Naplózva

L
Kezdő Jounin
*

Hello, my name is L.

« Válasz #7946 Dátum: 10 jún 09, 20:23:57 »

Nocsak, nocsak... Lehet, végre lesz egy jobb ch? Ichi MÉG MINDIG bambán néz...
Naplózva

Imagination more important than knowledge
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7947 Dátum: 10 jún 09, 21:52:05 »

Na kint van már angolul is.
Volt 1-2 cool rajz.
Neee már Aizen sétál egyet hogy addig Ichigo edzhessen ? én ezen már csak röhögni tudok.
Getsuga Tenshou  uprade  lesz ?  ... nahát eredeti ötlet    .. Bankai ment 3 nap alatt akkor ez 3 perc alatt ?  vagy Aizen piknikezni is fog hogy legyen idő ?
Naplózva
Dancsa
Szerver-admin

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #7948 Dátum: 10 jún 09, 22:37:53 »

jöhet egy kérdés, hogy egyáltalán miért ébredt fel mindenki?
kövi kérdés Ichigo apja mit gondol?!  jó az oké, hogy tápolni kell Ichigot de ezt most hoogy?!
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #7949 Dátum: 10 jún 09, 23:00:05 »

Lehet én vettem ki rosszul de sztem csak az a csávóka ébredt fel, gondolom azért mert neki van valamilyen szinten reiatsuja, legalábbis annyi hogy lássa a shinigamikat volt neki, így rá kevésbé hathat ez az egész.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 528 529 [530] 531 532 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins