24 nov 05, 06:05:32 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 516 517 [518] 519 520 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1742597 alkalommal)
0 Felhasználó és 178 vendég van a témában
RoB
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #7755 Dátum: 10 ápr 19, 20:03:14 »

Azért, Kyouraku és Shinji ne halljon meg... Ők még csak Shikai-t mutattak...és háát ők elég erősek...az 1 dolog, h Aizent nem tudták legyőzni... de másokat szépen tudnának alázni...és hát mit tudhatnak a Bankai-aik...Bár Shinji bankai-a háát nemtom mien lehet... mármint , h ennél is felturbózott képesség xD De Hitsu és Soifon meghallhat...tőlük már láttuk a max. powert.   Ördögi
Naplózva
Soul
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #7756 Dátum: 10 ápr 19, 20:23:47 »

Az nem lehet a shiaki formája.

Byakuya is mondta, h a Bankai nem lehet egy ichigohoz hasonló kis méretü megtestesülés. Ha Unohanának ez a shikai, akkor milyen lenne már a bankai? Én tartom a véleményem...

Igen, először én is azt hittem, de egyrészt a bleach wiki is shikait ír (persze ez önmagában nem bizonyíték, ők is tévedhetnek), valamint külföldi forumokat is nézegettem ezzel kapcsolatban és valaki felhozta hogy egyszer parancs nélkül hívta elő a ráját, ami ugyebár csak shikainál lehetséges, bár személyesen nem néztem utána.
Naplózva

"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #7757 Dátum: 10 ápr 19, 20:31:37 »

Lehetséges, de nekem ez eléggé necces.

Naplózva

L
Kezdő Jounin
*

Hello, my name is L.

« Válasz #7758 Dátum: 10 ápr 19, 20:36:46 »

Meglátjuk, először jelenjelnek meg, aztán majd kiderül ki növeszti vissza azt a kart, de Matsumotot sem kéne még leírni, ebben csatlakozom Kumorihoz, szinta az egyetlen szerethető női karakter, aki nem csak csíléder első sort tud alkotni.
Naplózva

Imagination more important than knowledge
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aisurando *O*

« Válasz #7759 Dátum: 10 ápr 19, 20:39:48 »

Hitsu ne haljon meg >.< Vagy legalább is valami tragikusabb halált képzeltem el neki. De lehet hogy az túl nyálas lett volna. Mondjuk életed értelmét megölni eléggé kaki dolog lehet...
Naplózva

/l 、
( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau!
 l、 ~ヽ
 じしf_, )ノ
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7760 Dátum: 10 ápr 19, 21:13:38 »

Nem kell itt kart növeszteni meg gyógyítani ők a háború veszteségei Nevet nem zavarna, ha hullanának legalább kevesebb karakter foglalná az oldalakat őszintén engem az sem érdekelne, ha karakterek 90%-a elhullana olyan őrülten sok úgy sem nem fogott meg a Bleachben így nagyon nem is hiányoznának.
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 19, 21:14:10 írta Train » Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #7761 Dátum: 10 ápr 19, 21:28:36 »

A rájáról tényleg nem tudom, hogy Bankai-e, mert nem láttuk mikor előhozta. De szerintem is csak Shikai.

Bírnám, 2 egó oltja egymást Yammi meg csak dagad mérgében - aztán Mayuri unott arcal odamegy, 2 másodperc alatt kicsinálja és kioktatja őket, hogy "Mondtam, hogy ne legyen nagyobb!"  Nevet
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust

« Válasz #7762 Dátum: 10 ápr 19, 21:54:22 »

Én még örülnék is neki Train, annyi kapitány és hadnagy van, aki hírből se érdekel. Még jót is tenne a manga-nak pár valódi halál, és nem csak folyton ez a lezúzzák, de meggyógyul dolog.
Persze nyilván ezt nem sokan gondolják így, én is csak azért, mert nem sok karaktert kedvelek.
Naplózva

L
Kezdő Jounin
*

Hello, my name is L.

« Válasz #7763 Dátum: 10 ápr 19, 22:20:37 »

Egyetértek, jót tenne neki egy kis vérfrissítés. De ahelyett, hogy likvidálva lenne már 1-2, a végén Ichi kishúga is megjelenik egy haoriban, de akkor megnyalom a nagy lábujjam...  Nevet
Naplózva

Imagination more important than knowledge
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
*

Aisurando *O*

« Válasz #7764 Dátum: 10 ápr 20, 16:50:33 »

Neeeee azt neeeee!!!! Csak Karint ne! Én Ishidát, Chadot meg Orrlyukhimét ölném meg, ők teljesen feleslegesek. Meg Komamurát, Isanét, Kiyonét, Sentarout, Nemut, stb... az ilyen felesleges karaktereket. Hitsu meghalhat de neki legyen valami ezerszer fájdalmasabb halálneme. Mondjuk neki ez is eléggé fájhatott, bár még nem biztos hogy elhalálozott.
Naplózva

/l 、
( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau!
 l、 ~ヽ
 じしf_, )ノ
Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #7765 Dátum: 10 ápr 20, 17:05:30 »

FujiwaaraMichiyo könyörgök pihizzél már egy kicsit.

Minden hszedben arról sirsz, h jaj hitsu igy jaj hitsu ugy, vagy pl most karin...

"Neeeee azt neeeee!!!! Csak Karint ne!" csak 1 példa a sok közül. Most is felsorolsz pár nevet, de érződik rajtad h mindenki mehet a rákba, csak ez a vagy két általad fanolt karakter ne -.-.

Nem azt mondom, h mi mindig értelmeset irunk, de te ha meglátod azt, h jó lenne egy kis népirtás, meglátod az uj mangát/ animet és ha nem leled meg benne akit akarsz, elsirod magad -.-

Sensei, tényleg nagyobb annak a valószinüsége, h ichigo huga jön és harcol, minthogy kubo kiirjon valakit, aki ugy ahogy pozitiv. Yamma, Hitsu, Soifon max 1 kezet fog veszteni és igy tovább. Érdekes h egy - kéznél nagyobb veszteséget nem mer bevállalni xD Meg mindannyian tapasztaljuk, h igy sincs annyi fantáziája, h mindenkinek shikait vagy bankai-t adjon. Ha megölne pár jó karaktert, akkor nemcsak a sok fan kapna szivütést, hanem még uj karaktereken és még uj képességeken kéne törnie a fejét.
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 20, 17:06:55 írta Renningan » Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #7766 Dátum: 10 ápr 20, 17:29:41 »

...Hitsu meghalhat de neki legyen valami ezerszer fájdalmasabb halálneme...
Ebben egyetértünk. Ördögi
Mondjuk nekem igazából kb. mindegy mi lesz vele, csak poén volt ezt mondani.

Másfelől.. megdöbbentő volt ezt olvasni tőled...  mégis hogy jutottál oda hogy ezt írd? Ohh My God
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 20, 17:31:47 írta STM » Naplózva
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust

« Válasz #7767 Dátum: 10 ápr 20, 17:34:53 »

Égjen nyugodtan, de max. egy oldalon át, mert nem örülnék megint egy vele való pazarlásnak.

Tudom, hogy velem van a baj, de Chad, Nemu, Komamura meg Isane szerintem jó karakterek. Chad-nak pl. szívesen megnézném egy új harcát, nekem tetszik a karaktere, és a képességei is tök jók, simán lehetne tovább fejleszteni valami teljesebb Hollow-á. Persze ez csak az én hülyeségem.
Naplózva

FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
*

Aisurando *O*

« Válasz #7768 Dátum: 10 ápr 20, 19:15:36 »

Ez a mániám. Valami drámai, valami tragikus, szomorú befejezés.
Chadot utálom. Állandóan kussol és ha megszólal csak egy-két szóval kommentálja azt, amit már eleve tudtunk. Én nem azt mondtam hogy nem jó karakterek, csak egyszerűen nem feltétlenül szükségesek.
Karint amúgy is utálom mert irritál. Semmi köze ilyen szempontból Hitsuhoz. Csak mivel ichi húga és yuzu nem látja a szellemeket... amúgy ki is az a két általam fanolt szereplő? Az egyik hitsu, de a másik?
Naplózva

/l 、
( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau!
 l、 ~ヽ
 じしf_, )ノ
Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #7769 Dátum: 10 ápr 20, 19:44:17 »

Én nem mondtam h szereted, csak azt, h ezek a hozzászólások kikészitőek. Sensei mondja h jön karin harcolni, és te? Neeeeee -.-. Olyan jelenet csinálsz 1-1 akár viccből. Én nem mondtam h te 2 karaktert fanolsz. "ez a vagy két" - mondtam 1 számot, bizva abban h nem 1 darab karaktert szeretsz. Ne érts félre, engem nem zavar az, h ha szeretsz valamit, de ne állandóan azt lökd be, h jaj Hitsu.

Pl Kumori san, azt irta, h ő szivesen megnézne egy chad harcot, nem azt h Jaaaj most ne már, ne halljon meg stb ...
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 20, 19:45:18 írta Renningan » Naplózva

Oldalak: 1 ... 516 517 [518] 519 520 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins