24 nov 05, 11:32:01 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 466 467 [468] 469 470 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1743473 alkalommal)
0 Felhasználó és 42 vendég van a témában
six
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #7005 Dátum: 10 feb 05, 18:53:19 »

A mangában a taktika és a csapatmunka 5-ös. Kifejezettem örültem, hogy Kyourakué volt az első szúrás. Bár Hitsugayát kicsit eröltetettnek éreztem annak ellenére, hogy Ő az egyik kedvenc karakterem... Még ha meg is hal, nem lesz belőle semmi baj (szerintem), hisz akkor jön a következő főgonosz. Aizen túltápolását pedig szerintem hanyagolni kéne. Addig, amíg Ichigo gondol egyet és levág mindenkit, aki az útjába kerül, nem vádolnék bárki mást túltápolással, főleg olyat nem, akinek bőven volt rá ideje, hogy fejlődjön erre a szintre...
Naplózva
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7006 Dátum: 10 feb 05, 23:58:53 »

Szerintem tök fölösleges ezen lovagolni még mindig, hogy ki van túl tápolva és ki nem :/. Meg ha Aizen túl is van tápolva, bár szerintem nem én egy főgonosztól el is várnék ilyen szintet Nevet nekem pont ezért jön be nagyon a karaktere.
Naplózva
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aisurando *O*

« Válasz #7007 Dátum: 10 feb 06, 12:12:02 »

Toushiro meg fog halni  Sír valahogy érzem... És az lesz az utolsó szava, hogy " Szeretlek Momo" Najó, nem. De szerintetek most tényleg meg fog halni?
Naplózva

/l 、
( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau!
 l、 ~ヽ
 じしf_, )ノ
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #7008 Dátum: 10 feb 06, 12:20:52 »

Szupertörpe? Ugyanmár nem fog meghalni. Szerintem nem kell aggódni Kuboa a jó oldalról ha meg is öl vkit nem az lesz akik miatt rajongók ezrei csápolnak...

Azon gondolkodtam h. Toshiro és Soifon kage bushinja ezekszerint Kidou támadás? Mert én azt hittem h. Toshiro azért volt képes létrehoznie gy másolatot mert ez kardjának egy rejtett képessége...Na mindegy mindenestre nem értem hogyan tudott Soifon többet csinálni magából...

Lehetne vkinek a shikaija és bankaija egy kasza. Azzal is tök jól lehet harcolni remélem Kubo azt is lecopzza vhonnan mostmár igazán nem kell szégyenlősködnie.
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #7009 Dátum: 10 feb 06, 12:23:56 »

Dehogy fog.
Japánban a Hitsugaya fan egy külön állatfaj. Már azért megfenyegették Kubot mert egy movie trailerben kimerték mondani hogy "Hitsugaya kapitányt ki kell végezni".
Alapjába véve nem lenne rossz kari de így hogy ő kint az Isten nagyon szétlett az egész cs*szve, egy fraccion legyőzéséhez bankai kellett neki de utána meg partyba volt a 3.-as espadával...ez minden csak realitás nem. Most meg Aizen ellen is ő pattog, pedig egy suhintás lenne a bankaiával együtt Aizen-samának.
Naplózva

Soul
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7010 Dátum: 10 feb 06, 12:45:39 »

Szupertörpe? Ugyanmár nem fog meghalni. Szerintem nem kell aggódni Kuboa a jó oldalról ha meg is öl vkit nem az lesz akik miatt rajongók ezrei csápolnak...

Azon gondolkodtam h. Toshiro és Soifon kage bushinja ezekszerint Kidou támadás? Mert én azt hittem h. Toshiro azért volt képes létrehoznie gy másolatot mert ez kardjának egy rejtett képessége...Na mindegy mindenestre nem értem hogyan tudott Soifon többet csinálni magából...

Lehetne vkinek a shikaija és bankaija egy kasza. Azzal is tök jól lehet harcolni remélem Kubo azt is lecopzza vhonnan mostmár igazán nem kell szégyenlősködnie.

Szupertörpe tényleg biztos hogy nem fog meghalni, ha az bekövetkezne akkor Kubot felnégyelnék és a darabjait kitennék közszemlére xD

Ami a klónokat illeti, Soi Fon klónozása biztos valami speciális kidou, de nem rémlik hogy Hitsu csinált volna klónt. Ha arra gondolsz hogy Aizen előtt állt majd hátulról szúrta le, akkor az Shinji műve.

A kasza-zanpinak pedig én is örülnék, de ha belegondolsz Kazeshini is valami kaszaszerűség szóval nem hiszem hogy csinálni fog normálisat is, legfeljebb VLnél.
Naplózva

"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #7011 Dátum: 10 feb 06, 12:48:33 »

Én arra az esetre gondolok amikor  a3. Espadával óvatoskodott Toshiro és létrehozott egyetlen darab klónt ami ketté is lett renedsen szelve és azt mondta ezta a technikát egyetlenegyszer tudta alkalmazni.
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust

« Válasz #7012 Dátum: 10 feb 06, 13:00:15 »

Szerintem Soi "munkakörébe" még simán belefér, hogy egy ilyen technikát rutin szerűen tudjon használni. Törpinél viszont úgy tűnt, mintha ez tőle egy elég nagy dolog lenne. Szerintem ennek az az oka, hogy nem volt olyan kiképzése mint Soi Fong-nak, de akár az is lehet, hogy ez csak a Suzumebachi Shikai formájának az egyik képessége, és törpi klónja meg teljesen más.
Naplózva

Soul
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7013 Dátum: 10 feb 06, 13:10:38 »

Navazze erre nem is emlékeztem o Technikai KO Akkor ez tényleg valami erős kidou lesz, mert két zanpinak nem lehet ugyanolyan képessége az eddigiek alapján.
Naplózva

"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #7014 Dátum: 10 feb 06, 16:38:19 »

A hetes Espada is tudott hasonlót, Gemelos Sonido néven. Nála 5 klón volt a max, de Soi "kicsit" jobb nála.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aisurando *O*

« Válasz #7015 Dátum: 10 feb 07, 21:10:24 »

Úristenn
Japánban a Hitsugaya fan egy külön állatfaj.
Remélem én nem vagyok ilyen. O).(o --> Itachi
Annyira izgatott vagyok úgy várom a kövi részt ^^
Naplózva

/l 、
( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau!
 l、 ~ヽ
 じしf_, )ノ
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7016 Dátum: 10 feb 07, 21:56:18 »

Van e a 2010-es interjú..ugye a főoldalon kinnt van a Narutóról szóló...de ebből van Kuboval való interjú? Angol verzióban? Gondolkozik
Naplózva
Srodack
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7017 Dátum: 10 feb 09, 11:46:01 »

Source : 2ch
Credit : Nja @2ch
Verification : Confirmed

ちょおおおおおおおおおおおお

後ブリーチ置いていくから誰か書き込んでおいてくれ(眠い…)
イチゴが みんな何やってんだー!!
素人が刺したのは雛森で下で寝ていた雛森が愛染
完全催眠を食らっていて全員気がつかず
雛森 シロちゃん…なん…で?
ガクブルする素人が怒りで特攻し平子達も特攻するが
あっさりバッサバッサと斬られ全滅

って所で完です 残りはイチゴと治してる隊長さんくらい

Translation by Sheetz

Aizen used hypnosis without anyone else noticing, so he’s switched places with Hinamori. Everyone is ticked off and use their special attacks, but they are all quickly cut down.

Állítólag hiteles; na ugye hogy röhög a markába Nevet Nevet
Naplózva
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust

« Válasz #7018 Dátum: 10 feb 09, 12:18:42 »

Hát igen, várható volt, hogy csak szórakozik velük. Igazából az lenne megdöbbentő, ha elértek volna bármit is.
Naplózva

Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #7019 Dátum: 10 feb 09, 12:25:44 »

Akkor most Hinamorit szedték szét? Pojén

Kaihaku R. Kumori: Nagyon jó az alád, Hiyori powa Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 466 467 [468] 469 470 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins