24 nov 05, 11:48:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 465 466 [467] 468 469 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1743526 alkalommal)
0 Felhasználó és 44 vendég van a témában
Bontakun
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Bonta

« Válasz #6990 Dátum: 10 feb 04, 21:30:07 »

Nem hiszem ,hogy Aizen ettől meghal áh az nem lehet. Eddig szivatta a népet, nem tudom elképzelni hogy vmi komoly baja legyen, de tetszet a csoportos támadás:D Aizen megdöbbent arca a legjobb:D
Naplózva

barkasz
Chuunin
*

« Válasz #6991 Dátum: 10 feb 04, 21:35:54 »

Jaja, az röhejes lenne, hogy itt játszotta az agyát x fejezeten keresztül, most meg ennyitől meghalna. Nevet
Naplózva

Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust

« Válasz #6992 Dátum: 10 feb 04, 22:02:00 »

Azért az több lenne mint csak pusztán röhejes. Ez nekem úgy tűnik, mintha megunta volna a játékot, most kicsit elhiteti velük, hogy nyerhetnek, aztán szépen letöri a hirtelen jött lelkesedést.
Gin...hát, Gin-től eddig szinte a 0-val egyenlő mozzanatot láthattunk, indítékot meg még egyet se. Viszont remélem nagyon nagyot fog ütni amikor kiderül valami. És, hogy az a valami most már nem olyan soká lesz, mert nem tetszik, hogy teljesen háttérbe van szorítva a kedvenc szereplőm.
Shinji meg tényleg nem hülye, ennek bizonyítéka a se erőre, se kidou-ra, hanem stratégiára épülő Shikai forma. (Vagy Bankai, én még reménykedem, hogy tartogat valamit, vagy Bankai-t, vagy egy érdekes Hollow formát.)
Naplózva

RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6993 Dátum: 10 feb 04, 22:04:02 »

Sakanade, most shikai formában van. nyugi Nevet Amúgy Shinji szinte bárkit letuda vágni ezzel a kard képeséggel csakhát az ellen Aizen >.<#  Az erejét pedig a hollow maszk biztosítja  Ördögi
Naplózva
Renningan
Elit Jounin
*

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #6994 Dátum: 10 feb 04, 23:03:03 »

Tudjátok mire emlékeztet ez a harc engem?

A mayuri vs sayel aporro harcra Nevet Aizent elkapják, ott csapdában, de még mindig okit. Jön Kyoraku, és "Te rohadék"... hmmm, szerintem ha itt gáz lett volna, akkor már ütött volna. Majd jön Toushiro - mindeközben csapdában van, és még hergeli hozzá szegénykét- és shinji is nyomatja a technikát... minden forditva van és Aizennek annyi, Ichigo, de ami mégfontosabb Gin nem csinált semmit.

Bár gondolom van itt valami gubanc... lehet h Gin majd elárulja, de egyenlőre nem lehet rajta kiigazodni. Szerintem egy olyan karakter, akinek minden mind1. Állandóan szarok bele üzemmódban van. Most vagy tud valamit, amit még Aizen se, és csak arra vár h leüssék, mert ő az egyetlen potenciális veszélyforrás, vagy tudja h ezek hasztalan és béna próbálkozások és fölösleges lenne megmozdulni xD
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 04, 23:04:37 írta Renningan » Naplózva

asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #6995 Dátum: 10 feb 04, 23:36:57 »

Jó kis fejezet volt. Az a abaj h. ezutána a Taichok az istenek fejezet után majd biztos lesza a Taichoknak egy kiadós hidegzuhany ahol rájövünk h. mégiscsak Aizen az Isten...De legalább meglepték összefogással végülis vmire képesek voltak.

Aizen volt tanár az akadémián? Szegény diákok...
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #6996 Dátum: 10 feb 04, 23:52:33 »

Hát igen, lehet, hogy most jön a szása rá****ása  című fejezet és kiderül, hogy a csapatmunka sikeresen elég volt a levegő felnyársalásához és Aizen meg ott van tőlük nem mesze és vigyorogva figyeli, ahogy bénáznak. xDDD

Habár Sakanade támadását így sem kerülhette el, mert az egy kidou alapú zanpakuto, szóval maximum alkalmazkodni tud hozzá, elkerülni nem, még illúzióval se.  Gondolkozik
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 05, 10:29:34 írta Csibe19 » Naplózva

Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6997 Dátum: 10 feb 05, 00:48:44 »

Már ha az a valódi Aizen Nevet. Mondjuk kétlem, hogy Aizen ennyi lenne, de tetszett ez a fejezet jó kis csapatmunka mindenesetre. Viszont amit a legjobban sajnálok, hogy Gintől még mindig semmit sem láttam.
Naplózva
Matten
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D

« Válasz #6998 Dátum: 10 feb 05, 08:51:01 »

Végre egy Jó Bleach fejezet! Ilyet rég láttunk. Storyn kívül minden benne volt, ami eddig hiányzott. Csapatmunka, tervek, izgalmas csaták, kiszámíthatatlan vég, és végre (úgy tűnik) pozitív karakterek is hullanak! Nevet

Mi az? Kubo kezdi feltalálni magát.

Ez még biztos nem a vég, de nagyon jól megírt fejezet volt.
Naplózva

Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi ikszdé
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #6999 Dátum: 10 feb 05, 10:36:31 »

Az legalább biztos, hogy átdöfte Hitsu, mivel ugye Aizen azért benyomott egy "Shit"-et, de az 110%, hogy ennyibe nem hal bele Mosolyog Igazából az ő hollowified formájára lennék kíváncsi, én legalábbis úgy gondolom, hogy nem hagyta ki a lehetőséget, hogy azzal is extra erőt szerezzen magának (Ha már Tousennek volt, akkor szerintem mind Ginnek, mind neki is van)
Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #7000 Dátum: 10 feb 05, 12:12:16 »

Szerintem a kövi fejezet ugy fog kezdődni, h mindenki nézi Aizen vérben tocsogó testét, majd a háttérből egy hang:

"Törj össze" xD, a Hulla helyén ott lesz a kard, Aizen átbaxa őket, mint az SS ben és mindenki kifing, majd jönnek uraharáék Nevet
Naplózva

RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7001 Dátum: 10 feb 05, 13:33:21 »

Remélem ,sikerült nekik...csakhát Aizen felkapja a hollow maszkot , azt gyorsregeneráció.... Gondolkozik Csak is Kubo tudja , h mi lesz  Nevet
Naplózva
milanbert
ANBU újonc
*

otaku-kun

« Válasz #7002 Dátum: 10 feb 05, 15:38:49 »

Azt azért ne felejtsük el, hogy Ichigo is csak a lehetőségre vár és rá még nem hat Aizen kardja. Ha a többieket át is verte ő még látja az igazi mozdulatait. Ha kivédeni nem is tudja őket teljesen akadályozhatja őt.
Naplózva
Soul
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7003 Dátum: 10 feb 05, 16:50:34 »

Hát igen, szvsz 99% hogy Aizen túléli, és kb. 60% hogy ez Kyouka Suigetsu műve. A csapatmunka nekem is bejött, bár ez a klónos dolog kicsit meglepett, már kezdtem odaképzelni egy "kage bunshin no jutsu!" buborékot Soi Fong (vagy hogy kell írni, még mindig nem tudom melyik a helyes) fejéhez.  Pojén

OFF: Csibe19-sama, meg tudnád mondani melyik animéből van az avatarod? Nevet Próbáltam PÜben megkérdezni de betelt a levelesládád.
Naplózva

"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
Hiei
Vendég
« Válasz #7004 Dátum: 10 feb 05, 18:03:01 »

Nekem nem tetszett ez a fejezet:D.  Sztem csak hülyét csináltak a kapitányokból és feltáplják Aizent:D. Ha meg ennyitől kifekszik akkor kiröhögök... ilyen szövegeket levág és ennyibe bele halxD.

Shakugan no shana az avatarja és az aláírása is.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 465 466 [467] 468 469 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins