24 nov 05, 08:42:09 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 464 465 [466] 467 468 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1743174 alkalommal)
0 Felhasználó és 18 vendég van a témában
Srodack
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #6975 Dátum: 10 feb 03, 23:12:35 »

pont most értem ahhoz a részhez, amikor WW "készül" vagy születik , amelyik tetszik, akkor van a hógolyó olyan 50%-on, na most ha utána is csinált még arrancar-okat, akkor azok sokkal erősebbek. Mangában pontosan nem emlékszem hogy van megcsinálva, de valami hasonló, ha jól rémlik. Plusz Hali ül oldalvást neki, vagyis biztos van neki egy-két dolog a tarsolyában.
Ráadásul kiderült, hogy Kyoka Suigetsu teljesen élethű illúziót kelt, szinte mint egy hallucináció!!
Sehol nincs megírva, hogy nem találtak, és miután azt mondja Aizen, hogy amikor sikerül a VL-kat magunk mellé állítani, senki nem állhat az utunkba, nem tudom elképzelni, hogy nincs egy se aki vele tartana, pláne, hogy eléggé hasonló céljaik vannak. SS pusztulása, vagy csak, hogy simán randalírozhassanak a földön, meg hasonlók!!
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 03, 23:15:11 írta Srodack » Naplózva
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #6976 Dátum: 10 feb 03, 23:19:40 »

Én nem hiszem hogy a VL-eknek ilyesmi céljaik lennének.
Hitsugaya is megmondta, ha Aizennek lenne 10 VL-e akkor SS történelem...azaz ha a Vl-ek SS pusztulását akarnák akkor csak össze kellett volna már rég fogniuk és szétcsapni a shinigamikat. De nem tették,  semmit se csinálnak, kerülik a feltünést.
Szóval én meglepődnék ha hasonló céljaik lennének mint Aizennek...habár még neki se tudjuk teljesen biztosan a célját Pojén
Naplózva

Ichigo Dave
Chuunin
*

« Válasz #6977 Dátum: 10 feb 04, 00:46:21 »

Idézet
Mondom az lenne a tuti, hogy az egész csak illúzió, és Aizen meg a többiek ott állnak valahol az égen és röhögnek a markukba, abban lenne csavar nem is kicsi!

...ott állnának fennt az égen és halálra röhögik magukat!! Na az lenne a Dupla csavar hogy igy Aizen ezt látva hal meg Pojén

Amugy fura ez az egész. Ha a VL erösebbek a kapitányoknál (mármint Hitsu beszámoloja még anno bocs de chaptert nem tudok mondani) akkor milyen nditékkal állnának Aizen mellé ha (feltételezem) nagyságrendileg esetleg az erejük akkora mint Aizené.  Szoval elöször Aizennek uralma alá kéne vonni öket (értem ezalatt hogy pl egyesével legyőzné oket és ugy) vagy még az lehet hogy a 100 hogolyoval csinálna párat bár sztem ez kétséges mert Wondi nem hiszem hogy VL lenne aztán lehet hogy az egész egy nagy TÉVEDÉS amit leirtam
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #6978 Dátum: 10 feb 04, 05:55:43 »

Nel volt az élő példa arra, hogy a hollow nem különböznek qa shinigamiktól. Meg védte Ichigót mert úgy érezte meg kell védenie. Egy más társadalmat hoztak létre más néző pontokkal mint a shinigamik. Ettől független nem biztos, hogy rosszak. A történelem során is voltak barbár emberek akik csak a harcért éltek. A hollow számomra olyanok minta kannibálok számomra vissza taszító dolgokat tesznek nekik még is természetes.

Arról nem is beszélve, hogy a VL valószínűleg tisztában van az egyensúly fogalmával és nem akar elpusztulni így nem öli ki az emberiséget és a shinigamikat kénye kedve szerint. Már a gillianokra azt mondták, hogy ritkák... ez is azt bizonyítja, hogy nem járkáltak át túl gyakran embereket zabálni.
Ha megengedtek nekem egy találgatást én arra is merek következtetni, hogy az arrancarok  "felemelkedtek" és nem zabálnak embereket. Egyáltalán nem kell embert ennióük, hogy életbe maradjanak.
Naplózva
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust

« Válasz #6979 Dátum: 10 feb 04, 11:43:08 »

Valóban nem lenne túl reális, ha a VL-ek célja az SS pusztulása lenne, akkor már rég lerohanták volna Aizen segítsége nélkül is. Viszont ettől függetlenül még Aizen szolgálatában lehet VL, ha valami módon őket is az uralma alátudta hajtani. Habár én azt is eltudom képzelni, hogy pont Aizen ellen vannak, mert valamilyen úton a cselekedetei ártanak a VL-eknek. Amúgy az jó gondolat, hogy nekik már nem kell lelkeket enni, hiszen ha ők is eszegetnék a lelkeket akkor a Shinigami-knak ugyanúgy összetűzésbe kellett volna keveredni velük, mint a többi Hollow-val.
Szerintem valamilyen szerepük biztosan lesz még a történetben, hiszen kétlem, hogy teljesen ok nélkül emlegették volna őket.
Naplózva

RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6980 Dátum: 10 feb 04, 12:10:53 »

Amúgy Tousennek is volt hollow formája, mint Ichinek ugyebár...erröl következtetek arra, h a Vaizardoknak is lesz teljes hollow formájuk. ( ez meg magyarázná mostani gyengeségüket...ne ők szerepeljenek anyit..) De háát ez csak nagyon tippelgetés...de anyi szent, h még a maszkjukat is alig veszik fel... Gondolkozik
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #6981 Dátum: 10 feb 04, 12:53:40 »

Hát, ha mindnek nem is, de Shinjiből mindenképpen kinézem, hogy tartogat még valami iylesmit, és esetleg egy-két vaizardból rajta kívül.
Naplózva
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6982 Dátum: 10 feb 04, 17:44:18 »

Új rész kint.
Na most akkor mi van ?
Ki szivat kit ? Aizen játsza az áldozati bárányt ?
De a csapat munka nagyon frankó volt , ha nem a bleachről lenne szó elhinném h eredménye is lenne .
Viszont egy király rész volt ! Taps Kubonak , naiv optimistaként maradjon is ez.
Naplózva
Dancsa
Szerver-admin

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #6983 Dátum: 10 feb 04, 18:36:34 »

Valóban szép fejezet volt... Ezek szerint az a spoiler, hogy Unohana gyógyítgat fake volt?ikszdé fenébe...
Felvetődött, hogy mivel táplálkoznak a arrancarok... emlékszünk, elmentek kajálni Grimmjow-val  páran Karakurába... (vagy az Ulqi és yammi volt? mindegy, kajálgattak ott emberekből...
Kubo végre megivott egy kávét mielött neki ült dolgozni^^, remélem nem fogy el a kávéja a következő chapterekre seXD
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
chpatrik
Újonc
*

« Válasz #6984 Dátum: 10 feb 04, 19:21:44 »

Húúú, de király fejezet volt ez! Hogy vigyorog a végén Hirako ikszdé Nehogy már Hitsugaya ölje meg Aizent, tuti volt itt valami trükk ikszdé Ez rohadt jó fejezet volt, ilyenre vártam már régóta!  bow
Naplózva

"Now, with my own eyes, I will witness the fall of Soul Society."
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust

« Válasz #6985 Dátum: 10 feb 04, 19:43:26 »

Az a vigyor tényleg nagy, már csak azért is mert úgy tűnik, ő tényleg elhiszi, hogy van értelme annak amit tesznek.  Nevet
Habár lehet az ő Shikai formájának hála, lesz is némi.
Viszont végre kapott egy komolyabb szerepet Kyoraku taicho, így nekem máris tetszett ez a fejezet. Viszont az, hogy Lisa megint csak egy-két kép szerepéig szerepelt nem helyes, pedig ő a kedvenc Vaizard-om, nincs igazság. >.<#
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 04, 19:48:09 írta Kaihaku R. Kumori » Naplózva

chpatrik
Újonc
*

« Válasz #6986 Dátum: 10 feb 04, 20:03:32 »

Nekem Hirako a kedvencem, az egész sorozatból(most, hogy Ulquiorra nincs többé  Szomorú ) , nagyon kiváncsi vagyok a Bankai-ára is. Ha valaki akkor ő, Kyoraku meg Yama-jii sztem esélyesek Aizen ellen, akár 1vs1-ben is...
Naplózva

"Now, with my own eyes, I will witness the fall of Soul Society."
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #6987 Dátum: 10 feb 04, 20:11:53 »

Hát én azt mondom, hogy ha Aizen nem is halt meg, de tuti megsérült, mert épp mikor védte volna Hitsu támadását, akkor kavart be Shinji a zanpakutojával és ez olyan trükk, amit 1vs1-ben is megvett Shinji ellen, hát még úgy ha közben még hárman támadják. Mosolyog

Am imádom Shinjit, mindig jókor van jó helyen és legalább akkora lángelme mint Gin és persze sose tudhatod mire számíts tőle, mondjuk ebben is hasonlít Ginre. xDD
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 04, 20:18:40 írta Csibe19 » Naplózva

RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6988 Dátum: 10 feb 04, 20:28:09 »

Nekem az a fura, h Aizen-nel kezdték....és nem Gin-el...ugyebár ez olyan eset , mint Yama-bá=Gin Nem csinálnak semit...bár Gin tolmácsolt az előző részben! ( Gin megölte Hiyorit, Yama megölte Allont+ 3 fracciont) És ebből olyan érzésem van, h Gin itt a nagy hal...v Kubo továbbra is tartogat pár hű követőt...nemtom Gondolkozik
Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #6989 Dátum: 10 feb 04, 20:46:41 »

Azért nem hiszem, hogy Aizen ilyen hamar beadná a kulcsot és ilyen röhejes módon, úgy, hogy még se bankait, se maszkot, se resurrectiont nem láttunk tőle és van  egy olyan érzésem, hogy mindezeket még maga a főkapitány se tudná kikényszeríteni belőle annyira erős. Mosolyog
Naplózva

Oldalak: 1 ... 464 465 [466] 467 468 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins