Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #6555 Dátum: 09 dec 27, 17:38:06 » |
|
Amikor hivatták őket a gondok miatt, még Kyoraku mondta h fölös a Kidou osztag mind2 vezetőjét kiküldeni... nekem a kard se rémlik de utánna járunk (mint az oroszok xD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #6556 Dátum: 09 dec 27, 17:57:42 » |
|
Hachinak van zanpija, mégpedig akkora mint Hiyori...vagy nagyobb is Hiyorinál már nem rémlik pontosan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #6557 Dátum: 09 dec 27, 18:01:07 » |
|
Ez biztos? Én nem találtam semmit, csak kézjeleket használt... egy manga fejezet vagy anime részt légyszives
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #6559 Dátum: 09 dec 27, 18:10:18 » |
|
Tényleg xD Ááááá, hihetetlen h ezek valamikor Taichok voltak.Egy rakás balfaxnak tünt az egész brancs, azokkal a ruhákkal, frizurával stb, akkorát néztem amikor kiderült h minimum hadnagyi rangjuk volt... És mekkora gáz h erről Ichigo és a harcolók nagy része nem tud semmit, pedig mekkora poén lenne már
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6560 Dátum: 09 dec 27, 19:31:41 » |
|
Shinjiről mostmár tudja mindenki, aki ott van a harc helyszínén. Aizen maga hvja úgy egyszer, hogy Hirako taichou...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #6561 Dátum: 09 dec 27, 19:33:17 » |
|
Óóóóó és kifigyel rájuk ... amugy meg semmi reakciót nem láttam, ugyh még szerintem nem tudják.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6562 Dátum: 09 dec 27, 19:35:38 » |
|
Szerintem tudják. Csak nem érdekli őket... Bár lehet, hogy igazad van, mert arra sem kapta fel senki a fejét, hogy Shinji megsebezte Aizent... Ki tudja... Lehet, hogy irigyek Shinjire, és ezért úgy csinálnak, mint aki nem figyeli az eseményeket...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #6563 Dátum: 09 dec 27, 19:41:33 » |
|
Hát mondjuk az ilyeneknek mint Komamura akiknek a bankaiát is 2 ujjal fogta Aizen van is mire irígynek lenniexD De én már a Kensei vs WW-t is várom hogy folytassák és jó lenne ha lenne vmi a Hisagi-Kensei vonallal is, tetszik hogy Hisagi találkozott a "példaképével"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #6564 Dátum: 09 dec 27, 19:42:35 » |
|
Nem ichigo Bankaiat fogta meg 2 ujjal Aizen?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #6565 Dátum: 09 dec 27, 19:47:23 » |
|
Komamuráét is megfogta Habár lehet hogy ott használta mind az 5 ujját, már nem rémlik de az igen hogy támadott az óriás cuccos Aizenre, porfelhő keletkezett és mikor felszáll a füst annyi látszik csak hogy Aizen fogja a rókának a kardját szóval lehet nemcsak levédte hanem sztem ki is ütötte a bankaibólxD Majd mikor megint be akarta nyomni bekapta a haku no 90-et.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6566 Dátum: 09 dec 27, 19:51:33 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #6567 Dátum: 09 dec 27, 19:56:30 » |
|
Azért mondom, mert én nem emlékszek Komamura bankaira Aizen ellen, 1 ütésből kifingott szegény...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #6568 Dátum: 09 dec 27, 20:04:51 » |
|
Lehet igazatok van de én ennek a kardnak a méretéböl arra következtettem hogy a támadás pillanatában valamilyen módon bankai formában volt Komamura. http://imagerz.com/QENCW0tvAwIDUVoeFwVQ
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #6569 Dátum: 09 dec 27, 20:08:24 » |
|
Egyébként én is kiváncsi lennék mit csinálnaka atöbbiek mindezek alatt. Mondjuk gondolok itt azokra akik harcképesek még...Lisa, Rose, Love, Yamma, Kyouraku, Hitsu .... Tudom mindenki átveszi Yamma csodás szokásait de most tényleg állnak és néznek és még én szidom Ukitakét mert leül harc közepén meditálni, komolyan ez irreális....Állnak és hümmögnek? Vagy vki hozott nekik friss sajtót és újságot olvasnak? Vagy sakkoznak vagy a kardjukkal beszélgetnek? Jó Kyouraku végülis megsérült ahogy Soi is meg lehet h. ő Ukitake mellett van és liheg. Gin is csak áll és néz...
Komamura gyenge....De már több szerepe volt mint Ukitakénak ...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 27, 20:09:28 írta asthi »
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
|