24 nov 24, 04:58:08 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 435 436 [437] 438 439 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1767308 alkalommal)
0 Felhasználó és 111 vendég van a témában
six
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #6540 Dátum: 09 dec 27, 16:12:05 »

asthi-chaaan!

Ukitake erős. Azért nem kerülte ki WW támadását, mert nem tudta. Kyouraku is csak nézett, hogy mi kandikál ki Ukitake mellkasából. Másképp fogalmazom. Még Kyouraku sem vette észre. Hitsugaya és Byakuya sem tudott volna elugrani előle, mivel ők is csak akkor vették volna észre, amikor már átnyúlt rajtuk... Ukitake erős, csak még nem kapott méltó ellenfelet. Lehet, hogy övé lesz Gin... Remélem, övé lesz Gin. És bebizonyítja nektek hitetleneknek, hogy ki is az az Ukitake Juushiro.

Don Davido!

Hanatarou-t alig lehet egy lapon említeni a mostani taichoukkal. Hanatarou a 0. osztag kapitánya és azért csatlakozott kis senkiként a gotei 13-hoz, hogy segíthessen nekik. Mivel az erősek alig harcolnak, így még várhatunk rá, hogy feltűnjön igazi valójában. Persze ez a történet dióhéjban. Ha érdekel a hosszú, akkor olvass vissza. Nem telt el olyan sok oldal Mosolyog
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #6541 Dátum: 09 dec 27, 16:18:54 »

Six, emlékszel, sokat vitattam azt, amit Hanatarou személyazonosságáva kapcsolatban állítasz.. de valami hirtelen meggyőzött. A kardja. Az alap, hogy a gyógyító képessége amit láttunk igazából simán übereli Unohana vagy Orihime minden hasonló skilljét, csak visszafogta magát, a támadása meg übereli Stark 1000-es ceroját, de az, hogy lehet shikaia, szerintem bizonyítja, hogy igazad van, és shinigami, vagy legfeljebb hibrid.
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 27, 16:24:58 írta STM » Naplózva
Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #6542 Dátum: 09 dec 27, 16:26:32 »

Siofon és Hitsugaya kimaradt, de h ő és kenpachi 1 szinten... vagy h Toushiro ésByakuya...  Na jó nem szólok bele, mindenkinek van véleménye Mosolyog és mint Itachi esetében, itt e tudok majd véleményt változtatni.

1. Yamma -jii
2. Kyoraku
3. Byakuya/Kenpachi
4. Mayuri
5. Hitsugaya/ Soifon (még Yoruichivel se egyenlő, annyi h sunyi a shikai képessége, különben Komamura elé soroltam volna)
6. Ukitake (Én asthi véleményét osztom, fizikailag gyenge, de Kidouban van olyan mint Byaku, ha nem jobb)
7. Komamura
8. Unahana

Jut eszembe, Hanatarout én szándékozom összhasonlitani a taichokkal, még ha Shinigami is, Seria A és B a különbség.
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 27, 16:27:40 írta Renningan » Naplózva

asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #6543 Dátum: 09 dec 27, 16:27:13 »

Ukitakét illetően:
Six abban igazad van h. még soha nem láttuk igazából harcolni mert soha nem volt méltó ellenfele. Ellenben WW támadását Urahara Kisukénak sikerült úgy kivédanie h. közben támadt, szóval ha ott áll képesnek kellett volna lennie rá h. villámlépéssel arébb áll, Bya ilyenben nem hibázik...Ukitake elnézelődött azért nem vette észre, mert azon törte az agyát honnan jött miért? S hoppsz vége volt. Itt megjelent Ukitake természete, nyugalom béke lassúság elmélkedés nem az ősportja az ilyen össze-visza száguldás gyorslépésekben, de nem is ezért szeretem... De mégis szeretnék neki végre egy olyan fightot ahol megmutathatja h. ő is tud harcolni..Ő nyílván hazsnálja az eszét harc közben és kompenzálja kardjával fizikai gyengeségét. Azért biztos ő sem utolsó de nem is soroltam leghátra..Csak sztem nem csatába való típus ugyanúgy mint Unohana. Bár a Kidout igen Bya szintjén nyomathatja ha belelendül...
Kyouraku pedig sztem megérezte volna WWét bár ennek ellene szól h. Stark háton lőtte, igaz nekem úgy tűnt direkt azt akarta h., utána visszatámadhasson bár ki tudja...

Jah és a Ukitae vs. Ginről annyit h. sztem Gin a agyorsaságávak kinyírná Ukitakét.
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 27, 16:31:49 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6544 Dátum: 09 dec 27, 16:41:47 »

Érdekes, hogy mikor Kyouraku futott a Cero-k elől, akkor igen gyorsan ott termett előtte... Ha ez nem gyorsaság, akkor mi? És még arra is volt ideje, hogy előhívja a kardját... Ha Ukitake annyira gyenge lenne, akkor Yama-jii nem engedte volna, hogy kapitány legyen belőle. Akármennyire is kedvence Ukitake, ilyesmiben nincs protekció... És amikor Kaien testébe belebújt az a hollow? Mikor kiderült, hogy nem lehet megmenteni Kaient, akkor egy szempillantás és már a szörny torka át volt vágva... Mint mondtam, senki nem érezte a shinigamik közül WW-t. Ha ott van Byakuya Ukitake helyett, akkor csak annyi lett volna a különbség, hogy őt döfi át... Az, hogy Ukitake gyengébben castolja a kidou-t, mint Byakuya, szerintem butaság. Byakuya-nak is el mondja a kidou nevét... Hadou #4: Byakurai, Bakudo #61: Rikujoukoro, Hadou #1: Shou, Hadou #33: Soukatsui stb... Ukitake is csak ennyit mondott... Byakuya erős, de szerintem azért még van mit fejlődnie ahhoz, hogy Ukitake szintjén legyen...
Naplózva
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #6545 Dátum: 09 dec 27, 16:49:51 »

Én is azt írtam h. Bya és Ukitake Kidou tudása ugyanolyan szinten van, Aizené van magasabb szinten, mert ő parancsszavak nélkül nyomja de a többi Taicho erre nem hinném h. képes. Aizen meg gondolom azért tudja így mert habár erős kardja van nem hinném h. tud vele nagyon kaszabolni pl. csak Hisagi szintjén sem...Leesne a szemüvege...

...Six ebben igazad van gyors volt amikor Kyourakut meg akarta menteni...WWt meg elbambulta mert azo járt a fejében h. kerülhetett az ide...De csatatéren figyelni kell nem álmodozni...

Soha nem mondtam h. Ukitake gyenge lenne!!! De mivel nem csatatérre való személyiség ezért sztem gyakran a nála fiatalabbak és effektíve gyengébbek nem egyszer gyorsabban talpraesetebben és jobban harcolnak mint ő, ezért összeségébe véve az én sorrendem nem is erő sorrend hanem egy olyan sorrend h. ki lenne a legeredményesebb a 1 vs. 1 harcokban vagy egy háborúban és ha így nézzül Bya meg Hitsu ukitake elé kerül aki inkába a nyugalmat szereti inkább arra hazsnálnám fel h. végig gondolja az eseményeket és kitaláljon vmi jó stratégiát. Meg Ukitakét ezenkívül felderítőnak használnám ha én lennék Yamma...Na meg simán rábíznám pl. a SS védelmét arra az időra amíg másoka a csatában ölik egymást.Ezenkívül kodót fejteni és a tanácsát is kérném abban h. szerinte miben mesterkedik az ellenfél...De mivel Yamma nem tud gondolkodni ezért Ukitake is  aharctéren meditálgat...Attól függetlenül h. tényleg nem a asemmiért kapitány az alapszintet nyílván simán teljesíti és megüti.S mondjuk az igaz h.a a gyengébben szoktak bankait hazsnálni ukitake meg egséz jól el van nélküle...
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 27, 16:54:24 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #6546 Dátum: 09 dec 27, 16:53:27 »

Six saan, le vagyok döbbenve. Ukitake nem harcos, lehet h tud nagyot ütni, ha véletlenül eltalál, és az fáj, meg meg is halhatsz, de attól még, olyan mint shikamaru. Még nem láttuk a bankai-t, meg mást se nagyon. Ezért van még az "előkelő" 6ik helyen nálam, és nem tök utolsó... Majd ha mutat valamit, akkor lehet előre kerül, de lehet h egy Kensei féle csalódás lesz.
Az egész Vaizard sereg az volt sajna, kivéve Shinjit, ő még bekerülne a top 10be (kiszoritva Unohanát xD, sőt még előrébb is kerülne, tán még byakuék elé is kerülhet)

Byakuya erős, és ha azt mondod h még kell fejlődnie h elérje Kyoraku vagy Yamma jii szintjét elfogadom, és ez igazKenpachira is, de h lefelé fejlődjön...hmmm hmmm
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6547 Dátum: 09 dec 27, 16:55:04 »

Én úgy emlékszem, hogy Aizenek is ki kellett mondania a 'parancsszavakat'... Amikor Komamurát lenyomta egy kidouval, vagy amikor felállította azt a falat... Akkor is mondta a nevét a kidounak...

Renningaaan-saaan!

Erre most mit mondjak? Máshogy fogod fel, mint én...
Naplózva
Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #6548 Dátum: 09 dec 27, 16:59:40 »

Én nem kérem h kommentáld, csak egyszerüen nem értem, h te, aki mindig arra alapozott amit lát, a nyilvánvaló elé helyezi a "ha"-t.

Láttad Byakuya bankai-t, vagy Zaraki harcait, mig Ukitakétól annyit láttál h édességel tömi Toushirot, egy db cerot vissza tud köldeni és leszurják. Sokat feltételezel róla, és ez meglep, mert eddig mindig a tények voltak relevánsak, és nem a "valószinüleg erősebb".

Kyoraku, mégha segitséggel is, de leverte a No1 espadát, ami már valami, ő lehet viszonyitási alap.
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 27, 17:01:35 írta Renningan » Naplózva

asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #6549 Dátum: 09 dec 27, 17:01:11 »

Shinjit én egyértelműen Kyouraku mellé helyezném...Ők nem csak IQban (jó most hagyjuk a használati utsítás küldését Aizennek) hanem harci érték ügyileg is kb. egy szinten vannak, amióra Shinji Vaizard lett talán vmivel Kyouraku elé raknám....
A Vaizardok viszont valóban összeségébe véve annyit mutattak h. egy jó adag Minos Lordét legyőztek azt csá ennyi volt...Lisa is harcolhatott volna meg Hiyori...
Én úgy tudom Aizennek cska a számot kellett kimondania a támadás nevét nem...De lehet rosszul emlékszem...Meg ő 99. támadást nyomott csak úgy...Mindegy arra emlékszem h. Gin megjegyezte utána h. ez nem semmi...

Ukitake ügyileg azt hiszen Renningan megfogalmazta a saját gondolataimat egyszerűen és tömören. Bár azért nem olyan jó stratéga mint Shikamaru az meg azért van mert Yamma sajna sohasem hazsnálta őt úgy mint egy stratégát...minek az neki...Ő csak bumm bele mindenki égjen porrá...

Szerk:
Renningan azért nem csak édességekkel tömi Toshirot bizony rájött arra mit akar Aizen!!! Meg rájött arra is h. Rukiát nem kellene kivégeztetni! De egyenlőre tényleg csak azt tudjuk h. erős de konkrétat nem mutatott fel míg mások már...Na meg csak TBCés....Ezért nyílván elég ingatag emberke a csatában...Bármikor rosszul lehet...
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 27, 17:06:51 írta asthi » Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #6550 Dátum: 09 dec 27, 17:06:27 »

Asthi! Mosolyog

Shinji valóban Kyoraku elé/mellé való, a tapasztalat és a képességek is nekik kedveznek a .... mondjuk ugy uj generációval szemben.

Yamma sose volt egy Napóleon, evvel tisztában vagyok, olyan mint egy visszafogodtabb Sztálin, de kb hasonló a szemszög. Ukitake kb olyan, mint egy jobb kéz, mindenről tud, széleskörüen informált, jól átlátja a helyzetet, mintha egy helyettes vagy titkár lenne, lehet h jobban tudná vezetni a SS-t... - na jó ezt nem gondolom komolyan, egy ilyen vajszivü ember vezetőnek xD- de tanácsadónak elmenne-
Naplózva

Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #6551 Dátum: 09 dec 27, 17:09:22 »

Shinjit én is Kyouraku mellé vagy elé helyezném Pojén A shikaia nagyon sz*vatós, Yama és Aizen shikaiai mellett az övé is a legerősebbek között van és láthattuk hogy míg Ichigo meg Komamura bankaiba se tudta ő shikaiban is megsebezte Aizent pedig maszk se volt rajta...és még hol van a bankai. Hachi még nagyon tápos, zanpi nélkül bedarálta a 2. espadát szóval ő is erősebb mint a legtöbb taicho szvsz. A többi vizardról meg nem tudunk semmit, nem harcoltak vagy ha harcoltak is nem mutatták/mutatják őket...
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 27, 17:10:49 írta Den » Naplózva

asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #6552 Dátum: 09 dec 27, 17:11:28 »

Kyouraku és Ukitake együtt bármire képesek kiegészítik egymást és ők ketten együtt tízsszer jobban vezetnék az SSt mint Yamma valaha is fogja...Nem Sztálin soha nem ahgyott vona magának egy 46 tanácsát aki megköthetiaa kezét(még visszafogodtabb verzióban sem ha jól emlékszem ő volta az aki mindenkit és mindent fölhazsnált a ahatalomért jah és mindenkit kinyírt aki útban volt...). Yamma hm...na jó elő kell kaparnom történelmi simereteimet ehhez h. kire hasonlít....Volt vki a történelemben akinek meg volt kötve a keze és egyáltalában nem tudott gondolkodni?
De ha egy személy kell SS élére sztemvagy Urahara vagy Shinji lenne a jelöltem...S tuti használnáma a kétt kicsit lusta "jómadarat". Ukitake tud bánni az emberekkel közvetlen kedves...Magas rangja ellenére. Nme véletlen h. Rukiát oda rakta Bya...Nyugalmas osztag és Ukitake még lelkileg is törídik másokkal...

Szerk. Azt hiszem megtaláltam kire hasonlít Yamma...Nos poros a tudásom: aza Rákóczi azt hiszem 3. aki képes volt megtámadni Lengyelországot miközbena a törökök megtiltották azt.Azt hiszem ő volt aki az Erdélyi aranykor végét jelentette kiváló tervével...
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 27, 17:21:06 írta asthi » Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #6553 Dátum: 09 dec 27, 17:21:03 »

Hachi a Kidou osztag vezetője, ahoz ért, nem csoda h nincs Zampi xD

Mint ember nagyon jó Ukitake, mint Katona... szörnyü, nincs más szó, de ki miért szereti xD
Naplózva

Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #6554 Dátum: 09 dec 27, 17:31:53 »

Hachi a hadnagya volt a Kido osztagnak, és van is kardja. A kapitány Tessai, akinek nincs (nem láttuk) bicskája.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Oldalak: 1 ... 435 436 [437] 438 439 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins