24 nov 24, 04:49:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 426 427 [428] 429 430 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1767193 alkalommal)
0 Felhasználó és 119 vendég van a témában
Ben
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #6405 Dátum: 09 dec 18, 09:21:09 »

Van benne vmi, de előbb Ichigo tanulja meg irányítani azt a formát, legutóbb nem ment igazán.
Naplózva

"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
Matten
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D

« Válasz #6406 Dátum: 09 dec 18, 14:56:29 »

A Shinji vs. Aizenre én is kíváncsi vagyok, remélem Shinji jól megszívatja majd "Isten samat". xDD

Szerintem nem fogja... Ahogy ismerem a mangát, Aizen mindent védeni fog, és ugyanolyan nyugodtan lebeg majd, mint előtte, Shinji meg a vérében fulladozva fog feküdni, amikor betoppan Ichigo.

Ichigo Resurreccionja:

Mint a képeken is látható, az előző resurreccionjában le van szakadva a ruhája nagy része, vagyis korántsincs teljes erőn.
Ez azt jelenti, hogy 1: valszeg ezért nem tudta irányítani
                                2: Valószínüleg sokkal erősebb Ichigo mint képzeltük.

Kicsit kezd nagyon túlspilázva lenni a cucc.
Naplózva

Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi ikszdé
Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #6407 Dátum: 09 dec 18, 16:23:45 »

Valaki tudja h ki lehet az a nő a manga végén? A "Ki ez?" ...
Naplózva

uchiha tamás
Osztag Vezető
*

« Válasz #6408 Dátum: 09 dec 18, 16:28:24 »

Tousen meghalt? Mert ha nem akkor adjon Komarunák  vki egy légycsapót.
Ha Ichigonak az a resuracctionja akkor az most hasonlít valami állatra? Mert általában egy állatra hasonlít a ressuraction
pl:grimjow párduc, Noitora sáska, Stark farkas , Halibel gondolom cáőa, Ulqy denevér, Yamy meg alapból egy állat

Persze vannak kivételek

Szerintem az a vnő ott Tousen csaja volt csak meghalt és ettől hülyült be Tousen
Naplózva

\"Uchiha klán tagja vagyok\"

\"This is usually the part when people start screaming\"

deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
cyberwolf21
Chuunin
*

« Válasz #6409 Dátum: 09 dec 18, 17:23:27 »

Az espadak esetében a resi alakjuk az eredeti hollow alakjukra hasonlitott legtöbször.
Nos Tousen esetében a resi alakra a kardja hatott, elvégre a kard seve is Suzumushi.
Ami pedig Ichigot illeti az az alak egyértelmüen a Vasto Lorde ami ugye a legerösebb hollow forma
(na persze csak egy körvonalat láthattunk arrol korábban hogy milyen is egy VL, de arra a
körvonalra Ichi feltételezett resije nagyon hasonlit)

és a bankai alak keveréke, persze a bankai alak nem volt teljes!

« Utoljára szerkesztve: 09 dec 18, 18:01:03 írta cyberwolf21 » Naplózva

"Éljél úgy, mintha holnap meghalnál, de tanulj úgy, mintha örökké élhetnél." (Mahatma Gandhi)
Matten
Osztag Vezető
*

« Válasz #6410 Dátum: 09 dec 18, 17:27:55 »

Biztosan nem Vasto Lorde...

A Vasto Lordék eredeti Hollowok, akik nagyon Magasra jutottak és alig vannak 10-en egész Hueco Mundoban.
Vasto Lordéból még csak Arrancar sincs. A Vaizardoknak meg nincs ilyen szintjük, szóval kizárt, hogy Ichigo VL legyen.

Szerintem a VL-eket Kubo azért találta ki hogy legyen egy Mégerősebb szint...

Az a VL sziluett engem pedig inkább egy Teljes maszkú Ulquiorrára emlékeztetett.
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 18, 17:28:27 írta matten » Naplózva

cyberwolf21
Chuunin
*

« Válasz #6411 Dátum: 09 dec 18, 18:11:37 »

Bocs lehet rosszul fogalmaztam nem az akartam mondani hogy Ichigo Vasto Lortde,
hanem azt hogy az a formája nagyon hasonlo a korábban megismert VL alakra.

Egyetértek Ulquiora valoban jobban hasonlitott arra a sziluettre de az már a mmásodik
szintü resi volt + ulkinál is megmaradt az állatforma részben mig Ichi formája emmberi alak maradt.
A teljesen emmberi allak pedig csak a VL-ekre jellemző ha jól emlékszem.

Naplózva

"Éljél úgy, mintha holnap meghalnál, de tanulj úgy, mintha örökké élhetnél." (Mahatma Gandhi)
Matten
Osztag Vezető
*

« Válasz #6412 Dátum: 09 dec 18, 18:18:59 »

De a VL-ek alapformájukban olyanok mint az emberek. Kicsik és humanoid kinézetűek, ennyi emberség van bennük. Továbbá teljesen el képesek dobni a maszkjuk, ha arrancarok lesznek.

Ez viszont Bankai-Resurreccion forma, és Ichigo Alapjáraton Ember, aztán Shinigami, és csak AZUTÁN Vaizard!
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #6413 Dátum: 09 dec 18, 18:55:51 »

Bocs, rövidre akarom fogni, ezért nem jópofizok. Egyszerű Hollow-Gillian-Arrancar-Vasto Lorde-Espada(az utóbbi is VL csak azok közül is a legtáposabbak). Az a Vasto Lorde az Ulquiorra alakja volt, mivel Őt ismertük meg legelőször, mint ilyet. Ichigo pedig nincs egy Espada szintjén. Lehet, hogy Vasto Lorde, de egyáltalán nem espada szint. Legalábbis nincs benne az első 5-ben. Nem bocsátom meg Ichigonak, hogy megölte Ulquiorrát. Tousen meg többet tesz hozzá a történethez holtan. Legalábbis izgalmasabb, ha holtan van jelen... Ezt a harcát is végig unatkoztam, és ha nem Hisagi, akkor és kapom szét a mostani mangában. Nehogy már pazarolják a jó részek előtt a drága időnket Nevet Jut eszembe... Mivel új mangaolvasó vagyok, így bocs, ha érdektelen a téma. Tousennek hogy kinyílt a csipája(ikszdé) az utóbbi mangákban nem? Beoltotta a 2-est, aztán beszólt Komamurának, aki még mindig szebb, mint Tousen... Érdekes...
Naplózva
Bontakun
Akadémiai tanár
*

Bonta

« Válasz #6414 Dátum: 09 dec 18, 19:13:13 »

Szerintem egy espada nem egyenlő a vasto lorddal. + Ha jól tudom a kis mesét, vastot még senki se látott, nemhogy aizen rögtön begyűjt 9-et, vagy csinál 9-et. Max a fogyiról tudom elképzelni, hogy az, de még az is kicsit furcsa lenne. Meg sztem egy vasto lorde rommá verne mindenkit aizen+may yama papán kívűl
Naplózva

uchiha tamás
Osztag Vezető
*

« Válasz #6415 Dátum: 09 dec 18, 20:11:43 »

Szerintetek ha vége lesz az álkarakurás részeknek akkor az egész mangának vége lesz?

Milyen lenne ha Yama bá irányította volna végig Aizent? Pojén
Naplózva

\"Uchiha klán tagja vagyok\"

\"This is usually the part when people start screaming\"

deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6416 Dátum: 09 dec 18, 21:57:28 »

Bontakun-saan!

Bleach anime 115. rész vége felé van, amikor Hitsugaya taichou elmagyarázza GYP-s barátunknak, hogy mi a különbség hollow és hollow között. Annak a résznek a végén visszatért Ulquorra Aizenékhez és akkor nagyon is ki volt hangsúlyozva, hogy 20-an vannak. Előtte Hitsugaya-taichou arról beszélt, hogy ha Aizen összegyűjt 10 VL-t, akkor nyert ügye van. Ezt én úgy értelmeztem, hogy azok mind VL-k, csak van köztük is erő különbség...

Vaagy

Tessék megnézni a Bleach anime 167. részét. Abban pontról pontra végigveszi, hogy mi hogy van.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #6417 Dátum: 09 dec 18, 22:26:56 »

Six, valamit nagyon elnéztél. Nem tudom, szépen félreértettél valamit, de tényleg. Bocs, de én nem látom azt sem, hoyg a referenciáid igazolnának.. Gondolkozik
 Az világosan ki van mondva, hogy a tíz Espada Adjuchasokból van. Néháynan feltételezik időnként, hoyg mégsem, például a depis denevérre szoktak gyanakodni, de már csak a maszkuk darabjainak megléte is igazolja az ellenkezőjét. A Vasto Lorde-ból lett arrancarok képesek teljesen eltávolítani a lidérc maszkjukat, legealábbis feltehetőleg, mert erről is van szó. Egy Adjuchas képes akkora mértékben eltávolítani azt, mint ahogy kedvenc fő-arrancarjaink tették.
Őket viszont szépen kiahgytad az elöbbi erő-listádból is.. valahoyg, kcisit oylan, mintha őket kezelnéd Vasto Lorde-ként, bár nem mondom, hoyg így van.
Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #6418 Dátum: 09 dec 18, 22:43:26 »

Meg amikor az 5. emlékezik, hogy ő meg Neliel követként mentek a Vasto Lordokhoz. Ha azok lennének, nem kéne követeket küldeni hozzájuk.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6419 Dátum: 09 dec 18, 22:50:39 »

Azért küld követeket Aizen, mert akiket küld, azok erősek és meg tudják győzni a VL-kat. Vajon miért? Mert Ők alacsonyabb szinten állnak, vagy mert Ők maguk is VL-k? Szerinted HM-ban a VL hajlandók lennének csatlakozni egy olyan vezetőhöz, aki gyengéket küld hozzájuk?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 426 427 [428] 429 430 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins