Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #6360 Dátum: 09 dec 13, 08:52:22 » |
|
Baromira egyszerü... Ichigo a főszereplő, igy neki kell a legerősebbnek lenni. Ebben az egyben talán jobb a naruto, h ott telik az idő, miközben edzenek és nem 3 napig tart egy Bankai megszerzése stb... Az apja is Taicho volt, tiszta shinigami fialás xD, de nem hiszem h a szellemi energia mennyisége öröklődik, bár ki tudja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #6361 Dátum: 09 dec 13, 09:38:31 » |
|
Ebben az egyben talán jobb a naruto, h ott telik az idő, miközben edzenek és nem 3 napig tart egy Bankai megszerzése stb...
Mi? Bocsi, Naru 24 óra alatt alkotta meg a Rasenshurikent? 24<72XD Rasengan mennyi idő volt neki? Kagebunshin is tartott vagy pár óra gyakorlásba... Naru teljesen = Ichigoval (vagy még erősebb Naru... egyedül legyőzte a tudjukike. ilyet ichigo se tud). Mindkettőnek elég nagy faterja volt. Narutonak közel végtelen a chakra kapacitása. Ichigonak így van a reiatsuval. Narunak van egy kyuubija. Ichigonak ott van Shirosaki... Mi itt a különbség? Am. Rennigan, az anyja valószínüleg normál ember volt.
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #6362 Dátum: 09 dec 13, 10:06:48 » |
|
A Narutora gondoltam mint a mangára, nem csak 1 szereplőre Szerintem nem 24 óra alatt alkotta meg a Rasen shurikent. Sakura minden nap vitt neki olyan szargolyókat és nem csak 1 kosár volt ott A rasengan is sok időbe tellett neki, mind több volt mint egy Bankai. De első sorban arra céloztam, h a mangában 12 évesen kezdték üzni az ipart, most 17 évesek vagyis 5 éve fejlődnek és harcolnak. Naruto és Sasuke is a legnagyobbak kezei alatt tanultak ÉVEKIG, mig Ichigo 3 nap alatt shinigami lett, 7 napigedzett Uraharával, utánna sorra verte le Ikkakut, Renjit és Kenpachit De végülis nem baj, mert nem unalmas az egész bleach csak ... öööööö fura
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naru-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6363 Dátum: 09 dec 13, 10:24:59 » |
|
Akor ezekszerint Ichigo a zsenik közöt is zseninek számit Bár igaz ami igaz ez tulzás
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #6364 Dátum: 09 dec 13, 19:42:32 » |
|
Hát igen én is kissé idegbajt kapok amikor aki több száz éve kőkeményen edz meg minden, kapitányi rangja van és katona az egyngébb mint a 3 hónapja idecsöppent shinigami helyetes úr...No de végülis engem addig nem érdekel amíg kapnak elég csatátaa többiek is, mert lehet Ichia a megmentő csak mások is harcoljanak jókat... Narutóban az tetszik h. otta a főhős néha pofára esik> Itachit soha nem győzte volna le...Ezzel szemben Ichi pofára esik pár nap majd legyűri azt az ellenfelet aki húúú de mennyivel erősebb mint ő.
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #6365 Dátum: 09 dec 14, 06:31:10 » |
|
asthi igazad van, de sajna Kakakurában már alig van olyan ember, aki nem sérült és minden testrésze megvan, ennél fogva nem hiszem, hogy túl sok harc lesz, mielőtt Ichigo befut. Am ha belegondolsz Ichigo nem olyan mint Naruto, aki állandóan keresi a bajt, hanem sodródik az árral és mindig akaratlanul keveredik ezekbe a zűrös helyzetekbe, pl. a kezdet kezdetén, ha nem megy Rukia után és nem találkozik Renjivel és Byakuyával, akkor sosem lesz vaizard és ha nincs Ulquiorra, akkor Ichigonak nem kell Hueco Mundoba mennie. Mind1 ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem azért fejlődik ilyen gyorsan, mert így akarja, hanem mert rá van kényszerítve, ha belegondolsz még az is a puszta véletlen műve, hogy még él, ha Grimmjow nem akart volna mindenáron megküzdeni vele, akkor halott lenne és akkor is az lenne, ha Yoruichi nem kaparja össze a Kenpachis harc után, most lehet őt utálni, hogy ilyen máker, de attól még tény, hogy nem maga alakítja úgy a dolgokat, hogy így legyen, hanem egyszerűen csak sodródik az eseményekkel. Egyébként én arra lennék már kíváncsi, hogy a főkapitány mikor aktivizálja magát, mert eddig nem sokat csinált, azon kívül, hogy azt a mutánst egy mozdulattal kivégezte. Eddig se kedveltem őt, de most, hogy azt látom, hogy a füle botját se mozdítja, miközben a tanítványai és a beosztottjai hullanak mint a legyek igencsak kezdem megutálni, bár igaz eddig sem a jó döntéseiről és jó vezetői képességeiről volt híres, de így kezdi minden hitelét elveszteni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 14, 06:31:47 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #6366 Dátum: 09 dec 14, 14:08:30 » |
|
Yamamoto egy vén öreg trotty akinek nem kellene főkapitánynak lennie mert nála méga a lusta Kyouraku is rátermetebb. Sztem legyen az új főkapitány vagy Shinji vagy Urahara ők jók, ők az igazi vezéregyniségek.
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6367 Dátum: 09 dec 14, 14:45:58 » |
|
Ők biztos jobb főkapitányok lennének, csak az a bibi hogy jelenleg semelyikük se tagja a Gotei 13nak
|
|
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #6368 Dátum: 09 dec 14, 14:49:19 » |
|
Csibe úgye tudod, hogy most saját magadnak mondtál ellent? . Ha nem, megy Rukia után de ment magától senki nem kényszerítette. A zampaktout is fogta mikor bele bökte. Erőt akart, hogy megvédje a családját. Vaizard is azért lett mert erőt akart gyengének érezte magát mert nem volt képes megvédeni a barátait. Uli pedig olyan lehetett Ichigonak mint Itachi Sasukenek. Egy fal amin át kellett törnie különben nem győzhet... A saját hollowja mondta, hogy nem halt még meg benne a harc iránti vágy. Ulinak pedig mit is mond azért jöttem, hogy harcoljak veled... ergo ő úszik is az árban elég rendesen. Nem látok különbséget Naruto és Ichigo között.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cyberwolf21
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6369 Dátum: 09 dec 14, 18:32:22 » |
|
Ichigo Dave írta: Hoppá!! Ha Tousen nek van resurrectionja AKKOR elméletileg Ichigonak is kell lennie nem?????????? És akkor megint lehet tápolni Ichit!!!!!!!!
Renningan írta: Elég baj szerintem h ezek ilyen táposak, nem kéne még Ichigot is tovább tápolni. Gyanitom Ichi is rendelkezik már resurrectionnal és van egy olyan érzésem hogy már láttuk is csak éppe akkor Ichi nem volt ugymond magánál + amikor Shirosaki azt mondja Ichinek hogy ha uralni ararja a tényleges erejét ne haljon meg akkor szerintem a resire célzott.
Az alábbi képeken láthato az alak amire céloztam!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 14, 18:35:50 írta cyberwolf21 »
|
Naplózva
|
"Éljél úgy, mintha holnap meghalnál, de tanulj úgy, mintha örökké élhetnél." (Mahatma Gandhi)
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #6370 Dátum: 09 dec 14, 19:07:51 » |
|
De ezt az állapotot akkor is létretudja hozni amikor nincs átlyukasztva a mellkasa?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6371 Dátum: 09 dec 15, 20:19:18 » |
|
Nem tudom, de egyre jobban tetszik
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6372 Dátum: 09 dec 15, 22:15:59 » |
|
Lehet az is elég, ha máshogy nyírják ki. Na jó Bleachben még a mellkas átlyukasztás sem halálos sérülés, már ha félig hollow vagy.
|
|
|
Naplózva
|
"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #6373 Dátum: 09 dec 16, 16:55:39 » |
|
Miután majd Ukitake mellkas átlyukasztása is meg lesz gyógyítva utána már hivatalosan is közölni lehet h.a a Bleachben aa mellkas átlyukasztosdi olyan mint egy nagyobbacska karcolás...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6374 Dátum: 09 dec 16, 17:32:11 » |
|
Ha Rangiku túléli a hasa felének eltávolítását, akkor egy olyan sebbel Ukitake még harcol is. Szerintem őt nem kell félteni, a betegsége miatt gyengének tűnik, de nem hiába van az első kapitányok között.
|
|
|
Naplózva
|
"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
|
|
|
|