24 nov 05, 06:31:35 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 382 383 [384] 385 386 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1742814 alkalommal)
0 Felhasználó és 169 vendég van a témában
Srodack
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5745 Dátum: 09 okt 19, 21:06:31 »

ezt nem tudom itt is felvetette volna valaki, de máshol többször olvastam, hogy mi van ha Halibel-t nem vágta le Aizen, csak illízió volt az egész, vagyis a kardjának a képességét használta, hiszen ő maga mondta, hogy aki egyszer látja az végérvényesen a hatása alatt marad, na most aki ott van az mind látta (kivéve Tousen, de ez itt nem lényeges), ergo lehet valami nagy disznóságra készül!

OFF:ez a ruháról jut eszembe, hogy pl. Ichigo aki alapból nem shinigami, honnan szed ruhát?? Pláne hogy általában darabokra vágják róla minden egyes harcnál!!/OFF

Nem lesz szerintem nagy csata, Yammi eldől mint a krumpliszsák, aztán Ichigo elindul megmenteni a napot, kérdés hogy jut oda, és mi lett vele, mert valaki alaposan bepólyázta, plusz kérdés hogy ha annyit szenvedett, vajon viszi-e magával Inoue-t, vagy csak úgy ráhagyja a népekre. (bár erre max a Kenpachi, Byakuya duo alkalmas) Amúgy a maszk is teljesen más, elég durván néz ki!
Naplózva
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5746 Dátum: 09 okt 19, 22:36:49 »

Ruhája sztem  ichigoval együtt regenerálodik  . Ha Valszeg visszamenne shikaiba akkor gyorsabban történne.
Lányok neketek még hitsugaya is túl öreg lenne  Nyelvesít
Yammi feje olyan gyorsan hulljon mint anno a karja.  Ördögi
Leguncsibb espada.
Naplózva
gyalogbagoly
Chuunin
*

« Válasz #5747 Dátum: 09 okt 21, 20:32:10 »

Banzai -  Nevet
Megnéztem az új részt. Aki még nem látta annak
SPOILER: Kira még mindig jó fej, kicsit sokat lelkizik, de azért tud valamit a srác. Kazeshini meg egy nagyon jól sikerült zanpakutou.
Byakushi és Senbonzakura meglepően jól kijönnek egymással, lehet, hogy mégis kamuznak? Most már egyáltalán nem értem, hogy mi van... Gondolkozik
Ha arra kerül a sor, hogy harcol(nak), mindig megállapítom, hogy Byaku-Senbonzakura támadásai a legszebbek, leglátványosabbak.
Yumichika hozta a formáját - nagyon csípem. Vajon szimplán piperkőc, vagy meleg a lelkem? Gondolkozik  A tollas fazon is megéri a pénzét, ordít róla, hogy kihez tartozik! Nevet
Sasakibe zanpakutou-ja baromi erősnek tűnik, simán kinéznék belőle egy Bankai-t. Bár a következő részben még kiderülhet, hogy gagyi, de amit eddig mutatott, már azzal is bőven megsütheti egy-egy elővigyázatlanabb ellenfél s.ggét!
Ikkaku és Hoozukimaru tesztoszteron háborúja is érdekes volt, nagyon kemények a fiúk! Nevet Jó kis harc volt.
Akik összefutottak Frankenstein kapitány pillangócskájával, azok biztos megszívják - ciki. Ördögi Tök jó az az izé, pont olyan eszelősen néz ki, mint Kurotshuchi. Nevet
A végén a két divatguru megint rendesen kitett magáért - szegény Ikkaku rémálmaiban sem venne fel ilyen cuccokat.
Nevet SPOILER vége.
Milyen fura, hogy nálunk akkor mondják, hogy biztos emlegetnek, ha csuklik valaki, náluk meg akkor, ha tüsszent. Nevet
Eleinte az is furcsa volt, hogy többnyire a vezetéknevükön szólítják egymást - Ukitake és Kyouraku pl. barátok, mégis csak Yama hívja őket a keresztnevükön. Érdekes. Persze Ikkakuék más tészta, őt pl. majdnem mindenki Ikkakunak szólítja. Gondolkozik
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 21, 20:34:33 írta gyalogbagoly » Naplózva
Dancsa
Szerver-admin

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #5748 Dátum: 09 okt 21, 21:03:10 »

Hát azt a nyomi pillangót, te jó ég... olyan képe van mint WW-nekXD
Engem totál idegesít Yumichika és Fuji-Kujaku (tudom nem így hívják, de nem jut eszembe, és nem fogok most ezért ötöt kattintani!)
Egyetlen jó ezekben a fillerekben az, hogy mivel most a többségnek nincs zanpakutouja, így láthatjuk, hogy tudnak harcolni, nem csak karddal hadonászni. (Báár... Semmi újdonságot nem mutatnak, csak már használt kidoukat.)
Tényleg,  amikor Kazeshini éppen szedte volna le Kirát, akkor Kira a ugye a 31es pusztító módszert vetette be... amíg összegyűjtötte az erőt, és kilőtte, addig mi a hernyót csinált a zanpakutou, ugyanis száguldott már felé nagyban a penge

off:Dejó hogy végre írt valaki, úgy unatkoztam ittXD
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 21, 21:03:44 írta Dancsa » Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
gyalogbagoly
Chuunin
*

« Válasz #5749 Dátum: 09 okt 21, 21:15:52 »

Dancsa -  Nevet Nevet
Azt én is bírom, hogy A és B állnak szemben egymással, A már épp felszeletelné B-t, mire az belefog egy fél perces monológba, aztán - miközben már ötször levághatták volna - csinál valamit, amitől A kifekszik. Már volt pár ilyen húzás a Bleach-ben. Nevet
Yumichika és a kis tollpárna nekem nagyon bejönnek, viccesek. Nevet
Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #5750 Dátum: 09 okt 22, 15:40:02 »

Ruri'iro Kujaku, a divatguru zanpi, na ez jó  Nevet De a gazdi se 100-as, virágok Ikkaku szerelésére...

Szerintem a Mayuri vs. Ashizogi Jizo lesz a legrövidebb - a kedvenc őrült tudósom nyom egy gombot és a kard önmegsemmisít.
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 22, 15:40:36 írta Narutoclone » Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #5751 Dátum: 09 okt 22, 18:41:57 »

Nah elolvastam az új manga fejezetet. És nagyon tetszett. Remélem kiderül hogy mi van Ichigoval mert eza  nehezebb maszkos cucc ez valami fejlődés sejtelmével kecsegtet... És jajj hogy is mondjam ennél szebb belépőt Byakuyának ki sem lehetett volna találni. Nevet Nevet Nevet Végre visszatért... S mögötte Zaraki... LOL
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
con
Jounin
*

« Válasz #5752 Dátum: 09 okt 22, 18:48:13 »

Huh a taichoknak tényleg kemény belépőjük volt,bár az még mindig zavar hogy ichigo nem fight-olt többet.
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 22, 18:49:12 írta con » Naplózva
Dancsa
Szerver-admin

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #5753 Dátum: 09 okt 22, 18:54:56 »

VÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!
Váááááááh!
Itsygoval mi történt?ikszdé Shirosaki megsértődött?O_o
Váhdejóóó csaták jönnneeeek mossst!
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5754 Dátum: 09 okt 22, 18:59:30 »

Jó fejezet volt, de most kivételesen azt kell mondanom, hogy Zarakiék megjövetele rohadtul idegesített engem. Arra viszont én is kíváncsi lennék, hogy most mi történt Ichivel :O?
Naplózva
Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #5755 Dátum: 09 okt 22, 19:00:47 »

Szerintem valami olyasmi, lehet, hogy mivel Ichigo majdnem meghalt, ezért Shirosaki nem ismeri el őt többé.
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5756 Dátum: 09 okt 22, 19:03:23 »

Ebben lehet valami remélem, hogy akkor megint eljátszik egy kicsit magában, az valahogy nem pörgetne már másodjára :/.
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 22, 19:04:10 írta Train » Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #5757 Dátum: 09 okt 22, 19:06:40 »

Hehe Kubo mekkora bakit alkotottxDDD. Tiszta vicc Rukia soha nem látta a maszkot... Byakuya elleni maszkot se látta... hallani se hallhatott róla senkitől. Ha Byakuya mesélte el akkor csak annyit tudhat, hogy Ichigo hollow lett de ott nem ő írányítottxDD. Elég nagy bakixD.
Naplózva
Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #5758 Dátum: 09 okt 22, 19:24:44 »

Hiei
Honnan tudod, hogy nem maga Ichigo mesélt neki róla? Nyelvesít
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #5759 Dátum: 09 okt 22, 19:28:53 »

Akkor sem emlékezhet rá. Rukia tudhat arról hogy Ichigoban van egy hollow (bár azt sem tudjuk h. arról honnan tud mert max. Urahara mondhatta el neki mivel a többi taicho nem tudhatja hiszen a Vaizardokról sem tudnak...) szóval ez kissé zavaros... Rukia egyszer láthatta de sztem akkor sem igazán figyelhette meg (Grimmjow elleni harc)...Bár nem tom vissza kellene néznia  részt... A fillerek meg ügye nem számítanak....
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 22, 19:29:38 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Oldalak: 1 ... 382 383 [384] 385 386 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins