gyalogbagoly
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5460 Dátum: 09 okt 01, 19:57:57 » |
|
Nikolka17 - Ha a SS valamilyen szinten kapcsolatban áll az uralkodóval, akkor jöhet, de az eddigiek alapján úgy értelmeztem, hogy csak akkor lehet némi kommunikáció, ha a 0. osztagba kell valaki, és csak onnan tudnak valami átjárófélét nyitni. Egyébként meg a királynak és a testőrségnek halvány fogalma nincs arról, hogy mi folyik a SS-ben. Persze elő lehet rukkolni valami olyasmivel, hogy vészhelyzet esetén azért mégis tudják értesíteni őket valahogy... Ami azt a másik dolgot illeti, én még mindig nem vagyok elégedett, túl kevés volt. De legalább valami!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 02, 14:58:28 írta gyalogbagoly »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikol
|
|
« Válasz #5461 Dátum: 09 okt 01, 20:00:04 » |
|
Hm Lehet, hogy pont az fog a végén kiderülni, hogy a király dirigál Yama bánakXDD Na, jó, nemtom, majd meglátjuk. Na igen, a másik dolog nem volt sok, de legalább több, mint amit eddig valaha láttunkXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #5462 Dátum: 09 okt 01, 20:13:04 » |
|
Drága STM! Ez egy fórum... azt írsz, amit akarsz. Ha ez a véleményed, tiszteletben tartjuk Én követem a Bleachet... miért? Nemtom Olyan... izgi...asszem xDD Nekem tetszik, van akinek szintén, másnak nem, és ez így van jól:) Ez így van Habár kicsit Off de én a Narutoval vagyok úy mint te STM a Bleachel, azaz elolvasgatom meg nézegetem de nem tartozik a kedvenceim közé, ha nem lenne benne Sasuke akkor még ennyire se méltatném mint jelenleg, ő a Naruto legnagyobb pozitívuma számomra Nah de visszatérve a témához, én is remélem hogy Kensei jól legyakja Wondát, nagy arc a tag és sztem Shinji után a legerősebb vizard szal hajrá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #5463 Dátum: 09 okt 01, 20:25:06 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
gyalogbagoly
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5464 Dátum: 09 okt 01, 20:39:59 » |
|
asthi - Huuuúúú! Elképzeltem, ahogy Ukitake nekiáll agyonverni Wondát! Elég durva lenne, ha hirtelen megjelenne, elkezdené feltűrni a kapitányi haori ujját, aztán rárontana, hogy "Nesze b.meg!" - azt hiszem, hogy egy hétig ülnék, és bámulnék magam elé, hogy WTF???
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 01, 20:51:00 írta gyalogbagoly »
|
Naplózva
|
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5465 Dátum: 09 okt 01, 20:42:41 » |
|
Ki tudja, láttunk már csodás felépüléseket, én el tudom képzelni hogy Ukitake feláll, (talán) nyomat egy bankait és péppé veri, ezzel csak az a gond hogy valahogy Kenseinek ehhez el kéne tűnnie onnan (nem kell félreérteni, semmi bajom Kensei-el, sőt..), Ukitake pedig nem tűnik olyan típusnak aki megkéri a másikat hogy had harcolhasson ő WWvel
|
|
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #5466 Dátum: 09 okt 01, 20:43:40 » |
|
jah inkább elmegy teázni nagy boldogan h. de jónem kell harcolni..... Gyalogbagoly: Ukitake habzó szájjal feltűrt haorival, lángoló szemekkel nekiesne s közben csúnyán beszélne.... komolyan leesnéka székről mint akkor amikor meghallottam h. létezik sinuszhiperbolikusz......
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 01, 20:52:46 írta asthi »
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Nikol
|
|
« Válasz #5467 Dátum: 09 okt 01, 20:51:33 » |
|
még ha nem is az, hogy nem kell harcolni, de nem kell bántani szegény gyereket...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5468 Dátum: 09 okt 01, 20:54:32 » |
|
Hát igen, Ukitake illemtudó, türelmes meg minden, de szerintem még egy gyereknek se nézi el hogy átnyúlt rajta
|
|
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
gyalogbagoly
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5469 Dátum: 09 okt 01, 20:59:38 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 01, 21:00:19 írta gyalogbagoly »
|
Naplózva
|
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5470 Dátum: 09 okt 01, 21:01:55 » |
|
ha gyerekként akarják kezelni, akkor meg rángassák ki a kezéből a kardot, valaki fektesse a térdére és jó alaposan verje el a fenekét! Volt már WW kezében kard? o.O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #5471 Dátum: 09 okt 01, 21:03:10 » |
|
még nem egyébkénta kardja királyul néz ki de csak dísz ő simán átnyúl mindenkin nem kell ehez az a húsvágó bizé különben is ahhoz inteligencia kell nehgy megvágja magát....nem tudjátok véletlenül milyen magasan harcolnaka shinigamik? 17km? vagy 17m? vagy 170m?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 01, 21:04:10 írta asthi »
|
Naplózva
|
|
|
|
gyalogbagoly
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5472 Dátum: 09 okt 01, 21:04:29 » |
|
Igaz, annál könnyebb a dolog, akkor csak el kell kapni. Ha már itt tartunk, vajon a kis görény kardja mit tud? asthi - Ez egy jó kérdés. 17m tuti kilőve.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 01, 21:05:58 írta gyalogbagoly »
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #5473 Dátum: 09 okt 01, 21:05:17 » |
|
atombomba....na jó nem az már foglalt Kyouraku Bankainak... ahhoz kell h. kiszámoljam mennyi volt Ukitake becsapodási sebessége....(tudom elmebeteg vagyok agyamra ment mi is??? mindegy ennek a kiszámítását már tervezem egy ideje...) Akkor legyen 17km....én valami 17re emlékszem...de a méter irreális....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 01, 21:09:07 írta asthi »
|
Naplózva
|
|
|
|
gyalogbagoly
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5474 Dátum: 09 okt 01, 21:09:25 » |
|
Nem emlékszem, hogy mennyi volt. Az atombombára már több jelentkező is van (Yama, Zaraki - ha egyszer úgy alakulna). Kyouraku bankai-ja szerintem valami a shikai-hoz hasonlóan sunyi dolog lehet, de biztos nagyot durran! Kíváncsi leszek az eredményre!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 01, 21:12:18 írta gyalogbagoly »
|
Naplózva
|
|
|
|
|