Megnéztem az új részt. Muramasa-val tényleg nagyon nem stimmel valami.
Én megijedtem, egy kicsit, hogy esetleg most rögtön el talál patkolni, mert így azért elég soványka volna a történet. Mit akarhatott mondani a végén? Kezd érdekes lenni a fickó, mi lehet a célja? Mert azt valahogy elég nehéz bevenni, hogy a saját befolyása alá vonva akarja "felszabadítani" a zanpakutou-kat.
Kazeshini egy ááállat!
Kira eddig is az egyik kedvencem volt (az Amagai-os filler óta), és most sem okozott csalódást. Nagyon bírom a stílusát. Még jobban kedvelem a srácot, mióta rájöttem, hogy honnan volt ismerős a hangja.
OFF: Ugyanez a fazon Kanda seiyuu-ja a D.Gray-man-ben, ami nálam a Bleach mellett a másik nagy kedvenc (meg pl. a Kaleido Star-ban Leon-é is, bár azt az animét valahogy mindig rühelltem - bocs, ha esetleg szereti valaki). OFF vége.
Renji nagyon meglepett. Már épp kezdtem volna dühöngeni, hogy miért egyedül Kira hadnagynak van annyi esze, hogy kidou-t használ, amikor Renji nekiállt vele támadni. Abarai hadnagyúr gondolkodik, és kidou-val harcol, ezt is megértük!
Édes volt, ahogy ott agyalt!
Byakuya hol a manóban lehet mááár?
Ukitake képes felét is csak egy másodpercre mutatták, de az előzetes alapján a következőben benne lesz - talán kaphat majd egy egész percet is!
Mi a bánat volt már megint az az izé, amit Hanatarou előrángatott a végén??? Csak azt tudom, hogy Byakushi tisztára oda van érte, de tulajdonképpen mi a túró akar lenni?
Kon hangja nagyon vicces.