24 nov 05, 06:24:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 337 338 [339] 340 341 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1742701 alkalommal)
0 Felhasználó és 73 vendég van a témában
con
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5070 Dátum: 09 aug 28, 09:13:16 »

Hát ez a fejezet elég egy semmi volt.
Semmi új értékelhető infó,csak barrangan lázáskodik a hülye székében,aztán meg bealázzák.
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 28, 09:13:54 írta con » Naplózva
Senpai
Chuunin
*

"Sorry Tobi!"

« Válasz #5071 Dátum: 09 aug 28, 10:18:22 »

Ebben a mangában nekem Aizen bejövős volt a maga nyugodtságával! És végre áttérünk Stark fight-jára ami nagyon jónak igérkezik! Ördögi De nekem akkor is jobban tecet ez a fejezet mint amikor a Vizardok legyakták a Gilliánokat... Azon gondolkodtam, h mekkora tutti belépőjük lesz a VL-eknek Ördögi Vmi ultra-brutal reitatsu és hihetlen b*szart arcok...Wááá naon várom meg a 0. osztagot is  Ördögi És hát igen a várakozás a legjobb dolog!  Nevet Azt nem értem, h miért kezdi Stark a fightot mért nem Halival? V tervez vele vmit? Gondolkozik
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 28, 10:51:24 írta Senpai » Naplózva
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #5072 Dátum: 09 aug 28, 12:07:53 »

Nekem tetszett a fejezet. Kiderült Barragan miért olyan amilyen, biztos van aki szereti szóval ha már meghalt megérdemelnek ennyit a fanjai sztem Mosolyog
Egyébbként azon gondolkodok hogy az a tag aki Barragan mellett volt az Findor lett volna?  Eléggé lényegtelen de engem foglalkoztat, a maszkja és haja alapján sztem ő volt az Pojén

Szerk.: Azóta beszéltem egy nő ismerősömmel aki szerint az egy csaj szal nem  Findor...valahogy én soha nem birom ezekröl eldönteni a nemüket, kicsit off de a Naruto mangában is a Raikage testőrét hittem nőnek akiröl kiderült hogy fiú, a kőfalusit pedig fiúnak aki közbe csaj...nah mind1, annyira amugy se fontos Pojén
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 28, 22:49:13 írta Den » Naplózva

Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #5073 Dátum: 09 aug 28, 12:32:39 »

Végre jön Stark! Kedvenc cowboyunk bizonyára nem véletlenül lett 1.

Yammi meg 0. Vajon ő mit tud? Tekintve hogy ő "harag" asszem valami olyan lesz, hogy az ellenfelei dühét elnyelve egyre erősebb lesz...
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5074 Dátum: 09 aug 28, 13:43:30 »

Most akkor Aizenék voltak Hc-ben mielött volt a Rukia kivégzés ?
Aizen viseli a szemüvegét amit az óta nem tett.
Így már érthetőbb neliel és nnoitora visszaemlékezés .
Naplózva
balkovics33
Chuunin
*

« Válasz #5075 Dátum: 09 aug 28, 14:39:46 »

Valószínüleg a lelépés előtt többször átmentek Hueco Mondoba körül nézni, hogy mi lesz a helyzet, meg a Külkopsz szerü Hollowl ott haverkodhattak össze aki segíti az elmenekülésüket. De érdekes, hogy milyen szépen meg volt minden tervezve.

Amúgy a mostani filler részek egész jók.
Naplózva
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #5076 Dátum: 09 aug 28, 15:43:17 »

Nagyon nagyon jó volt a mostani manga fejezet... De án egy kicsit megijedtem Aizen csakis a shikaiját hazsnálva isszónyúan erős... Ohh My God
Viszont lassan valóban helyére kerüla  Nel féle visszaemlékezés, és tetszett h. enneka  csontváznak is van vmi története...
S végre Stark harc... Én azt mondom ennéla  harcnál lesz még Kyouraku Bankai...

hahaha ha idióta szerepet is kapott de az animében volt Ukitake....

Off: a connon tényleg nem volt Ukitake??? Akkor még jó h. első nap egy 13-sala  hátamon sétálgattam (igaz csak póló)...Azért mégis csak volt UkitakeXD
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 28, 16:59:32 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Senpai
Chuunin
*

"Sorry Tobi!"

« Válasz #5077 Dátum: 09 aug 28, 15:55:30 »

Shinsui most ne mharcol Stark ellen! Love meg Rose fog küzdeni szal Kyouraku bankaira nem sok esély lesz , de Love és Rose shikai-ra annál inkább  Ördögi
Naplózva
Don Davido
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Realista

« Válasz #5078 Dátum: 09 aug 28, 18:46:10 »

Na az animére most volt kedvem. Durva tényleg akarta Muramasa a Shirosakit szolgának és a shinigamija halott. Tehát egyik ismert shinigaminké sem lehet aki él. Tehát Ken-chan is kilőve. Mosolyog
Muramasa egy kis féreg. Kirántani Shirosakit.
Nagyon jó rész volt harc meg minden.
Zabimaru női felének női hangja van csak mélyebb a szokásosnál ha jól figyelsz észreveszed.
Várom már Shirosaki vs Muramasa harcot.
Ő a belső ösztöne Ichigonak hát ez jó. Én azt mondanám ő a sötét fele. A gonosz énje.
Azt hitte Mura van neki is ösztöne. Nem tud ez semmit. Hibriddel még nem találkozott látszik.
Lol a végén Renji kivan akadva "miért nő a Zabimaru egyik fele?"
Valóban ő akarta ,mert milyen jó lenne ha nő lenne. Nevet Tisztán emlékszem ,erre meg tagadja. lol  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 28, 20:29:29 írta Don Davido » Naplózva

"Intelligence without ambition is a bird without wings." -Salvador Dali
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #5079 Dátum: 09 aug 29, 13:10:27 »

Sztem Love és Rose nem biztos h. elbír majd Starkkal s én gyanítom h. nem véletlenül csigázta fel az érdeklődésünket Kubo Kyouraku Bankaija íránt (Talán ez volt a tényleges szerepe Ukitakénak Szomorú ) s szerintem az sem véletlen h. Lisa odament és ezáltíl megtudtuk h. az égvilágons emmi baja sincs... Ha nem Stark ellen lesz bevetve akkor Halibel ellen de én a magam részéről egy Kyouraku Bankait vhol vmilyen formában gyanítok... >.<#

Azon gondolkoztam még h. miért volt annyira kiakadva Ukitake h. Unohana egyedül vizsgáltatta ki magát...  smirksweat Hümm-hümm 
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Hiei
Vendég
« Válasz #5080 Dátum: 09 aug 29, 13:29:46 »

Nekem egy kérdésem lenne mi az a VL?<---- vasto lord akar lenni? Ha igen akkor milyen belépő?xDD Én nem tudok olyan lordról akit Aizen az uralma alá hajtott volna. Tervezni tervezte de nem derült ki a végeredmény. Így nem hiszem, hogy nagy belépő leszxDD. Maximum meglepetésxDD.
Inkább Aizenék villantanak valamit illetve IchimaruxDD.
Naplózva
Tora-chan
Gennin
*

« Válasz #5081 Dátum: 09 aug 29, 13:54:25 »

elolvasva  a mangát felötlött bennem egy pár kérdés:
1) Gin immunis Aizen kardjára, vagy az csak akkor hatásos, ha az előhívását szemtől szembe látod, és akkor nem, ha ugyan ott vagy, de jól becsukod a szemed?  >.<#
2) lehet, hogy Aizen képes direkt úgy manipulálni az SS és HM közti átjárót, hogy időt tudjon vele ugrani? (SS sagából tudjuk, hogy lehetséges az "időutazás" az átjárókban [ch. 132]) mert így stimmelne a Nel és Nnoitora féle társalgás a sok száz évvel ezelőtt HM-ben megtörtént dolgokról
3) Barragan végig átverés (értsd illúzió) áldozata volt?

ami az animét illeti:
túl sok a harc!
12. osztag-féle megoldást szeretnék: szeretettel várom mind az ex- mind a mostani tájcsó hozzászólásait/megoldásait a témához  bow
na jó, ellent mondok magamnak: Ken-chan is előkerülhetne Nevet
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 29, 14:11:55 írta Tora-chan » Naplózva

GIMP antitálentum
kagura
Akadémiai tanuló
*

macskag

« Válasz #5082 Dátum: 09 aug 29, 14:17:54 »

Nem úgy van valahogy hogy persze elég ha egyszer látta a kardját hogy a hatása alá kerüljön de... azt a hatást úgy irányítja Aizen ahogy akarja? Úgyértem hogy attól még hogy egy helyen egyszerre vannak páran, akik már a képessége alatt vannak azok sem feltétlenül ugyanazt az illúziót látják... ?

am az első dolog ami eszembe jutott h jah, dehát gin szeme az azért kicsit... hehe... -_-
Tousen meg pláne Nevet

Szerintem a flashbackben elmondhatott volna többet is Kubo, úgyértem kitöltötte az egész eheti részt és ahhoz képest annyit tudtunk meg belőle amit kb eddig is bárki megmondott volna... Aizen egyszer odament és szétcsapott a hollowk között  Hümm-hümm

Mondjuk én sem értem hogy Aizen mégis milyen illúziót láttatott Barryvel?
Mert azt tuti nem hogy képzelje hogy ő a legerősebb, azt látta ő magától is   smirksweat

nah mindegy, annak az egy-egy képkockának is örültem amíg bárki mást látni mint Barryt

( Stark, yaay, Soi yaay, Halli yaay, pfft kacsint )
Naplózva

anti-bagó club alapítótag ( másik alapító: sani-chan )
nem KGB és nem FBI és nem ügynök. sem.
asszem még Viir macskája és Noé lánya is -_*
amúgy egyenes fekete haja van. és középfokon hazudik angolul
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #5083 Dátum: 09 aug 29, 16:03:34 »

Nekem egy kérdésem lenne mi az a VL?<---- vasto lord akar lenni? Ha igen akkor milyen belépő?xDD Én nem tudok olyan lordról akit Aizen az uralma alá hajtott volna. Tervezni tervezte de nem derült ki a végeredmény. Így nem hiszem, hogy nagy belépő leszxDD. Maximum meglepetésxDD.
Inkább Aizenék villantanak valamit illetve IchimaruxDD.
Egyetértek, nem lesz itt semmiféle VL belépő, mostanában biztos nem...azt se értem miért erőltetné őket annyira mindenki, annyira úgy se lesznek erősek hiszen akkor senki se tudná őket leverni, Ichigo se harcolhat folyton, pláne hogy még nem is tudja irányítani azt az "új" erejét...nah mind1 majd meglátjuk, egyelőre go go vizards Nyelvesít
Naplózva

Matten
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D

« Válasz #5084 Dátum: 09 aug 29, 18:41:45 »

A másik: Ha észrevettétek, Aizenen szemüveg van...
Ám mikor elmegy Sereitei-ből akkor lenyalja a haját és széttöri a szemüveget. Plusz azt sem értem, mi volt Barrangan manipulálásának lényege. Nagyon kusza volt.
Asszem Ulquiorra VL-volt, és valszeg Barrangan is az, mivel Ő volt a király. De a többiekről nem tudok...

http://www.youtube.com/watch?v=2-iZP6bHHRc&fmt=18 Nevet
Naplózva

Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi ikszdé
Oldalak: 1 ... 337 338 [339] 340 341 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins