Nah, conról visszatérve, újra itt^^
A manga nekem tetszett, örülök, hogy végre vége Barragannak... legalábbis remélem, hogy ebből már nem tud feltámadni... de úgyse
Kár, hogy Hacchi fél keze bánta...
És mostmár kíváncsi leszek, hogy mivel folytatódik a sztori... HM? Karakura? Ha maradunk, akkor megtudunk végre valamit szerencsétlen Ukitakéről? Mert abban biztos vagyok, hogy nem halt meg... Amikor valaki meghal, azért elég látványos, de legalábbis egyértelműen megrajzolt képeken tér örök nyugalomra, és ez az Ukitake-átdöfős képen szerencsére nem így volt...
Ukitake- Lillinette: Érdekes lett volna látni őket harcolni, főleg, hogy Ukitake tuti a minimumra visszafogta volna magát... sosem bántana kislányokat:D De hogy ezek után mi lesz vele? Meggyógyítják és újra beálll harcolni? Kicsit furán venné ki magát... De végülis, nem bánnám, ha egészségesen láthatnám...
Most én egy Stark-os fightot szívesen megnéznék... Bár először szerintem Halibellel végeznek... Már őt azért
majdnem elkapták, így valószínűleg rövidebbidő alatt azért ki lehet nyírni... Ezért gondolom, hogy először ő jön, aztán a jelenleg még sértetlen Stark.
Hogy Aizen-re valaha sor kerül-e? Azt is kétlem, hogy Gin-re sor kerül... Legalábbis itt és most, Karakurában.
SZVSZ a sorrend most így lesz:
-Halibel vs. Hiyori és Lisa
-Stark vs. Kyouraku
-Tousen vs. Komamura és Hisagi
OFF: Conon jó volt látni a sok Bleach-cosplayest... bár kicsit sokan voltak.
Láttam egy Orihime-Rukia párost, de náluk nem volt párna, Urahara-sapkában pedig túl sokan mászkáltak:D
Ami viszont felháborított- és a rögtönzött, baráti körben végzett közvéleménykutatás szerint nem csak engem- hogy se Stark, se Ukitake cp nem volt. Ami meg még rosszabb, hogy ha pl. google-ön rákeresel starkra, kb. 3 különböző képet hoz ki, és ennyi... OKé, hogy nem sok semmit tudunk róla, de azért ennyire...
Szombaton viszont láttam a világ legédesebb Hitsugayá-ját:D A kissrác volt vagy 12 éves, olyan pici volt, mint amekkorának Hitsugayát képzelném a valóságban, és folyamatosan komoly képet vágot---mint HitsugayaXD Naaagyon tetszett^^
És még muszáj megemlítenem az átváltozott Nel-cosplayt:) Szerintem baromi jó volt... bár az igaz, hogy állandóan vinni kellett utána a fenekét, de annyi baj legyenXD
~nem kezdett el folyni a nyálam, mikor eszembe jutott a félmeztelen Renji-cosplayes, neeeeeeeeeeeem~
a hosszú, csúnya
OFF-nak ezennek
VÉGE