Szerintem Yoruichi felbukkanása logikus volt, mivel neki nincs kardja (vagy, csak nem hordja?), ez a zanpakutou-buli nem fogja annyira földhöz vágni, mint a többieket.
A három plüssnyomi tényleg nem hiányzott, de ami igazán kiborító volt, az Kon visítozása - örültem, mikor a csirke odébbrúgta, csak az a kár, hogy Rukia eltűnése után nem taposta meg senki.
asthi - Most nem szeretlek annyira, mert át kellett írnom a szöveget.
Pont azt írtam én is, hogy Ukitake már majdnem harcolt, aztán megint nem lett belőle semmi. Valahogy nem szoktuk látni, pedig én naaagyon szeretném!
Tényleg, ezek ketten össze vannak nőve, vagy mi?
Mióta elkezdtem újranézni a régebbi részeket, Kirát is megkedveltem. Tetszik a zanpakutouja, a súllyal a vállán - mint a különleges képessége, nem enyhe célzás a tulajdonos személyiségére. Egyébként a frász jön rám tőle, mert még mindig a kiscsajra emlékeztet a Kör-ből, ráadásul kész hányinger ahogy kinéz.
Viszont ha jobban meggondolom, a képessége durva, mert csak úgy lehet harcolni ellene, ha nem érnek a pengéhez. Nem rossz.
Kazeshini nagyon király - kifejezetten ijesztő lett! Szerintem az eszelős röhögése miatt bírom annyira - az már Shirosaki-nál is bejött.
Mayuri "kiskedvence" meg gázos - szó szerint.
Zaraki vajon hol a bánatban van? Karakurában nincs, a SS-ben meg mindenhonnan lehetett látni ezt a rumlit, úgyhogy már rég vissza kellett volna jönnie.
.
Unohanáéknál elég nagy most a tömeg. Szerintetek hogy tudták benyomorítani a gyenguszra a fél Seireitei-t?
Szegény Byakuya jól megszívta a Senbonzakurával - nem ilyesmi az, amikor a hóhért akasztják?
Bosszant, hogy igazából ő se nagyon tudott harcolni, mert egyből legyakták. Megint egy dolog, ami véget ért, mielőtt elkezdődött volna.
És igen, csak Byakuyának van esze.
Az, hogy Ichigo átmegy a SS-be, egy különdíjat érdemlően idióta ötlet. Nem hogy örültek volna, hogy a Muramasa fazon hókuszpókusza nem ért el Karakurába! Most komolyan önként odasétál a srác, hogy Zangetsu is beálljon a cirkuszba?
Még lehet, hogy más is piszkálni fogja a csőrömet, de ahhoz előbb talán magyar felirattal is meg kellene néznem, mert így sokminden nem volt világos.