Valaki írta hogy nincs meg az összhang, csodálkozunk. Ahogy előhívják, nem hogy megkérnék őket hogy harcolnának e mellettük mint Ichigo tette anno, hanem BANKAI! oszt bumm durr bele, lásd ál-Karakurában Komamurát.
Mintha a tisztelet a két fél között kicsit elkopott volna. Lehet ezért is leckésztetik emg a gazdájukat.
Az én voltam ,de milyen beteg lenne már van shikai,bankai meg lehetne a 3. szint ahol duó-ban nyomják a harcot a kardjukka és olyankor is testet öltenek.
Vagy ha tudnának mindig egyes embereknél.
LOL Isshin biztos piálna,együtt ökörködne a kardjával,megvitatnák Ichigot.
Amúgy föllázadt az össze zanpaktou elvileg.
Azt Aizené meg nem? Nem értem valahogy ő rájuk sose hat semmi. Ilyenkor felszívódnak ,mintha béke idő volna és nem létezne a trió.
Vannak képek már és hoszabb spoiler itt megnézhetitek a képeket.
http://mangahelpers.com/forums/showthread.php?t=51564Az oldalakhoz egy kis magyarázat.
Uraharshop fordítás:annak aki nem tudna angolul. Mint olvasható elég vegyesek az érzelmek meg a fogadtatás.
1 Oldal:
Wonderwice: Gu…Giii
2 oldal:
Mashiro: Jupppííí! Győzelem! (DD Note:Ennyi volt? Belehalt egy találkába Mashiroval? Pedig olyan bőszen nyúlt át Ukin ,mintha kemény lenne.
Ha Gin ilyet fűz hozzá akkor lehet belehalt WW.
)
Gin: Áhh. Szegény kisember.
3 oldal:
Hitsugaya: Rendben lesz ha rátok hagyom ezt? Én Aizennel akarok harcolni…. (Note: Na mi van keményítünk már megint Shiro-chan? Pedig ez az Aizen vert le téged anno és ha nincs ott Unohana meghalsz.
)
Hiyori: Micsoda?! What are you talking about? Are you stupid?! Csak azért jöttünk ide hogy leszámoljunk a kopasz Aizennel. Mielőtt megmentettünk, amit nem igazán akartunk, már harcolhattál volna Aizennel!
Hitsugaya: Igazad van. Kicsit leragadtak az érzéseim....felejtsétek el.
4 oldal:
Hiyori: Felejtsük el?! Mért nem azt mondod hogy bocsánat?!
Hitsugaya: Bocsánat.
Hiyori: Micsoda?! Nem hallottalak! És nézz ide rám!! ÉS hogy lehet hogy egy olyan kölyök mint te kapitányi haorit visel Tényleg kapitány vagy?! Bár szeritnem csak eljátszod?! (Note: Ez az anyázás rohadt nagy!
Pont Hiyori beszél akiről azt hitték fiú a pendulumban.
)
Megütlek! Ezért hívlak kopasznak. Kopasz!(vagy 30 szor elmondja)
5 oldal:
Hitsugaya: Te meg egy garnéla rák vagy!
Hiyori: O-oh?! Mi van kisgyerek?! Harcolni akarsz?! Ha bunyó kell tőlem megkapod!!
Hitsugaya: Hiszen te akarsz verekedni! Én bocsánatot kértem,d e te mégis folytatod….
Lisa: Majd én harcolok vele.
Hiyori: Micsoda?! Várj Lisa!!
6 oldal:
Harribel: Szóval te vagy az első? Pedig azt hittem hárman jöttök majd ellenem.
Lisa: Az igazságtalan lenne, nem?
7. oldal:
Oomaeda: Ismeri?!Ha igen, miért nem mondta? Ki ez a hatalmas pasas?! Mondja el-
Soi Fon: Sohasem láttam eddig.
Hacchi: Gondoltam hogy ezt mondod….persze nem gondolsz ránk vissza szívesen.
Barragan: Nevetséges