24 nov 27, 17:55:43 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 300 301 [302] 303 304 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1772327 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
gyalogbagoly
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #4515 Dátum: 09 júl 20, 16:16:53 »

Nem tudom pontosan, hogy mennyi idő telt el azóta, hogy Aizenék dobbantottak, talán egy év nem, de hónapok. Ennyi ideig nem hiszem, hogy irányítás nélkül hagyták volna a SS-t. Biztos, hogy már odaültettek a régiek helyére egy rakás "új" vénembert.
Az engem is meglepett, hogy rögtön végezni akartak Hirakoékkal, meg sem próbáltak segíteni rajtuk. Abban a felállásban a tanács elég idióta egy banda volt. Az viszont még meglepőbb, hogy a főkapitány nem volt ott, mivel mégis az ő embereiről szólt a dolog.
Nagyon hiányzik, hogy mi történt Uraharáék szökése és a jelen között. Csak mert ha már eddig is mindenki úgy állt Uraharához, ahogy most, akkor miért nem figyelték Aizent. Ha meg azóta van így, hogy a három gyík lelépett, akkor miért nem mehet vissza a SS-be? Valahogy ez a dolog körülötte nem világos. Nem a póttestek miatt akarták száműzni, szerintem még a Hógolyót is elnézték volna neki, igazából a társai megtámadása miatt ítélték el. Arról meg már bebizonyosodott, hogy nem ő tette. Akkor mit keres még mindig Karakurában?
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 20, 16:18:20 írta gyalogbagoly » Naplózva
uchiha tamás
Osztag Vezető
*

« Válasz #4516 Dátum: 09 júl 20, 16:21:03 »

Hát szerintem már neki sincs kedve vissza menni ezek utn
Naplózva

\"Uchiha klán tagja vagyok\"

\"This is usually the part when people start screaming\"

deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
Nikol
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Trollhercegnő 3:)

« Válasz #4517 Dátum: 09 júl 20, 16:24:07 »

Szerintem se nagyon akar visszamenni... plusz most jól jön, hogy az emberek világában is van valaki, aki kézben tartja a dolgokat...
Naplózva

gyalogbagoly
Chuunin
*

« Válasz #4518 Dátum: 09 júl 20, 16:30:30 »

Én azért gondolom úgy, hogy visszakívánkozik, mert miután Ichigoékat átküldte a SS-be, megérintette a kaput, és bambán bámult ki a fejéből, mint aki szeretne átmenni, de nem mehet.
Naplózva
Ichigo Dave
Chuunin
*

« Válasz #4519 Dátum: 09 júl 20, 16:45:21 »

Bizony (lehet hogy azóta már nem) de akkor Urahara ki volt úgymond zárva SS-ből. Mikor megérinti a kaput akkor az megrázza vagy megégeti (valamelyik a 2 közül vagy valami más).
Ez alapján felvetődik a kérdés hogy:
           1. Yoruichi akkor hogy hogy át tudott menni a kapun (elvileg mivel segített Kisukenek megszöktettni Hirakoékat elvben őt is így kellett volna kitiltani).
           2. Ha most esetleg a Vaizardokon is túllép Aizen akkor sem jöhet Urahara a már fennt említett okok miatt.

Persze azóta változtak az ídők úgy hogy lehet hogy már nincs kitiltva SS-ből vagy esetleg valamilyen úton , módon de visszajut SS-be (pl HM-on keresztűl Mosolyog  )   
Naplózva
Nikol
VIP

Trollhercegnő 3:)

« Válasz #4520 Dátum: 09 júl 20, 17:11:23 »

Szerintem azt, hogy Yoruichi segített nekik, a mai napig nem tudják az SS-iek, ezért nem is okozhat gondot átmennie a kapun.

Urahara most vajh' hol van egyáltalán? Városiakkal őt is átküldték SS-be, vagy ő a védőpajzson belülről figyeli az eseményeket?

Mert szvsz valahol és valahogy úgyis belebonyolódik ebbe a harcba... de milyen módon?
Naplózva

uchiha tamás
Osztag Vezető
*

« Válasz #4521 Dátum: 09 júl 20, 17:16:10 »

Szerintem gargantát próbál csinálni.

Soi fong nem tudta miért ment el Yoruichi szóval lehet hogy más se.
Naplózva

asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #4522 Dátum: 09 júl 20, 17:44:52 »

Jah egyébként nekem is feltűnt, szegény Uraharát elég komolyan sikerült kizárni SSből... Kiváncsi lennék mia  helyzet a Vaizardokkal ők képesek úgy be ki járkálni mint Yourichi... S milyen teknikával zárták ki Uraharát?Amit még nagy agyával sem képes kiküszöbölni...

Sztem is Urahara Yourichi és a Tessai épp azon mesterkedik h. Gargantát nyisson s sztem sikerülni is fog. Remélem ott mesterkedik a két papa is:)MosolyogMosolyog
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Dancsa
Szerver-admin

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #4523 Dátum: 09 júl 20, 18:11:19 »

Elvileg Yoruichi egy szó nékül lelépett...
Tudtommal fél év telt el Aizen óta, szóval simán találhattak 46 hülyét... Yamáról csak annyit tudunk, hogy az akadémiát ő alapította, arról nem volt szó, hogy a Gotei 13-at is. Az is megerősíti ezt, hogy Yama mondta, hogy a király kulcsának a helyét egyik főtaichou a másiknak mondja szóban (Mivanha megföglik az előző? Feláldoznak egy halom lelket?).
Yama-Hitsu-Rangiku beszélgetésből tudjuk azt is, hogy az SS királya tojik rá, hogy mi van az SS-el.
Vaizardokkal kapcsolatban (2 oldallal elöbb), nem az volt, hogy "Ha hollowwá alakulnának, akkor elpusztítjuk" hanem az, hogy "Elpusztítjuk őket, mint ha hollowok lennének."
Az, hogy Uraharát nem cseszegették részben annak is betudható, hogy olyan gigai-ikat csinált, ami komplettül elfedi a reiatsuját ugyan ilyeneket csinált Tessainak, és a Vaizardoknak is.
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
uchiha tamás
Osztag Vezető
*

« Válasz #4524 Dátum: 09 júl 20, 19:06:43 »

Rukia tudta hol van Urahara .
Naplózva

Tora-chan
Gennin
*

« Válasz #4525 Dátum: 09 júl 20, 19:11:55 »

Sokan találgattátok már itt a Bleach-időszámítást.
Számításaim szerint még egy év sem telt el a történet kezdete óta, mert:
1) a 8-9. rész magasságában van június 16., Masaki halálának évfordulója,
2) az SS saga a nyári szünetben volt,
3) és most van tél (winter war, ahogy azt Yama beharangozta).

+1) ugyan ez a mostani fillerekben volt, hogy a -1. rész tavasszal, cseresznyevirágzáskor volt; de ha ezt nem is számítjuk, akkor is valamikor még a jelenlegi tanévben kezdődött a cselekmény (hiszen Japánban tavasztól tavaszik tart egy tanév), tehát valahol 8-9 hónap körül lehetünk most az 1. rész óta
Naplózva

GIMP antitálentum
uchiha tamás
Osztag Vezető
*

« Válasz #4526 Dátum: 09 júl 20, 19:14:57 »

Most akkor nem úgy volt Aizen korában támadott? Szóval tél sincs
Naplózva

asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #4527 Dátum: 09 júl 20, 19:34:04 »

Előbb támadott mint tél, hiszen Ukitake amikor jöna  támadás híre pont azon álmodozik h. milyen kevés aza  pár hónap ami hátra vana  téli csatáig erre abbana  pillanatban szinte megkezdődik....Hizsen Orihime elrablása után nem hinném h. hónapok teltek volna el...
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Tora-chan
Gennin
*

« Válasz #4528 Dátum: 09 júl 20, 19:35:56 »

Hát, Ken-chan azt mondta Ichigónak, hogy az öreg kapásból kiadta a feladatokat Kisukének (garganták, fake Karakura) [ch. 314];
én nem hiszem, hogy olyan nagyon hamar kész lett volna ez a sok minden

de ha igen, akkor még így is olyan ősz közepén-végén lehetünk
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 20, 19:39:08 írta Tora-chan » Naplózva

GIMP antitálentum
szannya22
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #4529 Dátum: 09 júl 20, 19:55:51 »

Szerintem ez azért elég cink. Nekem az jött le az egészből hogy kényszerű "száműzetése" óta SS nem nagyon foglalkozott Uraharával, most meg a vén Yama csak úgy hipp-hopp parancsokat osztogat neki. Ha nem ilyen lenne a helyzet, mint most, Urahara helyében jól elküldtem volna Yamát a büdös francba.
Naplózva

Gyere közelebb, érints meg... de megfizeted az árát! (Császárnő)
Nézz az égre, fentről csapok le! (Torony)
Ne ezt a kezemet nézd, hanem a másikat! (Mágus)
Íme, a Kétségek Hozója! (Hold)
Rettegd a mélységet! (Főpapnő)
Oldalak: 1 ... 300 301 [302] 303 304 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins