24 nov 05, 09:20:24 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 298 299 [300] 301 302 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1743322 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
Narutoclone
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #4485 Dátum: 09 júl 19, 21:54:21 »

Miért lenne Unohana rossz főkapitánynak? Aizen és Yama-tata után ő a legerősebb a kapitányok közül.

Zaraki tényleg állati lenne abban a szerepben! Na és Mayuri milyen lenne (horroron kívül)?
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 19, 21:55:18 írta Narutoclone » Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Thulya
Gennin
*

« Válasz #4486 Dátum: 09 júl 19, 23:04:31 »

Azon gondolkodtam visszaolvasva a mangát (175), hogy ott Aizen azt mondja, hogy azért rúgták ki Uraharaurat mert olyan gigait csinált a hógolyó segítségével, hogy az leszívja a Sinigami enyergicskáját, aki aztán emberré lesz. Ismerünk-e vkit akivel valami hasonló történt?
Ugyan Aizen szerint az adott simber (sinigami ember) már nem tudja használni az erejét, dehát ez csak Aizen elmélete ugye esetleg UK-é, dehát hosszú távon (sok év), mondjuk ők sem tudhatták mi történik.
Na, ez egy tipp Ishinre, bár jó kérdés, hogy miért szedték volna ki belőle a hógolyót... hacsak nem ő akarta úgy a nejesége halála után.  Gondolkozik
Naplózva
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #4487 Dátum: 09 júl 20, 08:09:48 »

Ukitake mint főkapitány nálam azért nem jött szóba, mert habár ő is bölcs és átérzi mások érzéseit ráadásul roppant segítőkész, csak hát folytonosan betegeskedik még a kapitányi feladatoknál is szüksége van segítségre, márpedig egy főkapitánynak szerintem állandóan talpon kell lennie. Ukitakénak hatalmas tapasztalata van, de Wonda támadását még csak észlelni is képtelen volt, így a másik probléma vele hogy nem elég erős harcban...Unohana nem is lenne rossz. Elég határozott és komoly személy, aki elég tapasztalt is. De Shinji mellett labdába sem rúg.

« Utoljára szerkesztve: 09 júl 20, 16:24:55 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Dancsa
Szerver-admin

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #4488 Dátum: 09 júl 20, 10:22:41 »

Nem a Hógolyó miatt ment el Rukia ereje... lsd: Aizen magyarázata Ichigonak a syoukokunál
A gigai szívta le Rukia erejét, de ezt a gigait megsemisítették Aizen parancsára, amikor visszatért Rukia a Soul Societybe.
Isshinnel is hasonló szitu lehetett, de akkor hogy lett ismét shinigami?!

Thulya:
Tudtommal nem volt szó arról, hogy Kisuke a hógolyó segítségével alkotta meg azokat a gigai-ikat. Azért rugták ki, mert tiltott kisérletek folytatott a hógolyóval, félrevezette a társait, és súlyos sérüléseket okozott, valamint megalkotott egy lenyomozhatattlan gigai-it ami nem tetszett a 46nak. (Utóbbi okot Aizen mondta, a Turn back the pendulum-ban csak annyit mondtak hogy tiltott anyagal kapcsolatos kutatás)
Am. csak elméletben rugták ki, gyakorlatilag Yoruichi miatt elmenekültek.

Isshin, mint hógolyótartó valószínütlen szerintem.
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
swadawa2
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

?????

« Válasz #4489 Dátum: 09 júl 20, 12:18:20 »

Amugy én ugy hallotam más bleach fan-tol hogy Zaraki kenpachi (vagy mi is a neve) a leggyengébb kapitány,

szerintetek?
én nagyon birom mert olyan mint Hidan+Kakuzu keverve,  én nem birok dönteni,

szoval a tapasztalaitokat kérem, szerintetek hányadik legerösebb szereplö ill. kapitány?
Naplózva

kankurou0124
Gennin
*

Lőtéri döglött kutya xD

« Válasz #4490 Dátum: 09 júl 20, 12:24:52 »

Sztem a Kenpachi nagyon de nagyon nem Kakuzu és Hidan, ugyanis, ő az elején igaz, elég gonosz, de miután Ichigo legyőzte ,,jó" lesz.
És nem ő a leggyengébb kapitány...
Viszont vmit nem értek...
Ugye bár mondta h  a Zanpaku-tojának nincs neve, az csak 1 sima kard. De kkésöbb mégis lesz neve. Ohh My God
Ezt hogy? Pirul
Naplózva
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #4491 Dátum: 09 júl 20, 12:26:42 »

Hát leggyengébb közel se de azért nem is a legerősebb. Kapitányoknál nehéz megmondani hanyadik lenne, ha nem nézzük a 3 árulót akkor olyan 3.-4.-5. legerősebb kb. Egész szereplőstábot tekintve is ilyen erősebbik középmezőnyös az ereje kb.

A zanpijának van neve csak Kenpachi nem tudja.
Naplózva

kankurou0124
Gennin
*

Lőtéri döglött kutya xD

« Válasz #4492 Dátum: 09 júl 20, 12:34:51 »

Ohh igen? Köszi Pirul
De a nézők tudhatják nem?  smirksweat
Naplózva
Thulya
Gennin
*

« Válasz #4493 Dátum: 09 júl 20, 12:41:10 »

Nna, csak elírtam, illetve először helyesen: tehát lehet, hogy Ishin is olyan gigait kapott ami elfedte őt az égiek elől, simber lett, de való, hogy nem volt benne a hógolyó (mert akkor nem kellett volna kirukkolni Rukiával). És igazad van Dancsa, nem írták, hogy a lenyomozhatatlan anyagot hógolyóval hozta volna létre Kisuke.
Naplózva
Den
*

« Válasz #4494 Dátum: 09 júl 20, 13:01:13 »

Ohh igen? Köszi Pirul
De a nézők tudhatják nem?  smirksweat
Nem, mi sem tudhatjuk. 1x Kenpachi próbált beszélni a kardjával de nem járt sikerrel így senki se tudja a nevét.
Naplózva

kankurou0124
Gennin
*

Lőtéri döglött kutya xD

« Válasz #4495 Dátum: 09 júl 20, 13:22:07 »

De hát valahol hallottam már a nevét....
én ezt hallottam:
Heavyarms
de itt a link:
http://www.youtube.com/watch?v=qV_E30g9g4g&feature=PlayList&p=0AB2A795B1998ADF&playnext=1&playnext_from=PL&index=25
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 20, 13:23:00 írta kankurou0124 » Naplózva
Bontakun
Akadémiai tanár
*

Bonta

« Válasz #4496 Dátum: 09 júl 20, 13:25:55 »

én ezt hallottam:
Heavyarms
de itt a link:
http://www.youtube.com/watch?v=qV_E30g9g4g&feature=PlayList&p=0AB2A795B1998ADF&playnext=1&playnext_from=PL&index=25

Ez kamu, de a kommentekbe is le van írva. Zaraki bának sajna nem tudjuk a kardja nevét, bár durva lehet a bankaia.
Naplózva

Den
*

« Válasz #4497 Dátum: 09 júl 20, 13:29:34 »

én ezt hallottam:
Heavyarms
de itt a link:

"Here's a hint. Use your ba...brain"

Ne hidj az ilyesmiknek, ilyet még paintel is lehet csinálni. Kenpachinak nincs bankaia és még a kardja nevét se tudja...olvasd a mangát és ne dőlj be az ilyen b*romságoknak kacsint
Naplózva

gyalogbagoly
Chuunin
*

« Válasz #4498 Dátum: 09 júl 20, 13:31:46 »

Unohana erejéről szinte semmit nem tudunk, viszont volt valami pontszámos összehasonlítás, amiben egyből Yama után sorolták. Hogy ez mennyire volt hivatalosnak mondható, azt már nem tudom. Zaraki pontszámait nagyon lenyomta, hogy nem tud kidout használni(?), meg gondolom az is, hogy nem tudja a kardja nevét, de már nem nagyon emlékszem rá. Nem is tudom, hogy hol láttam azt a pontozós nyavaját. Tudja valaki? Gondolkozik
Ha már Zaraki kardjánál tartunk, láttam egy amv-t, amiben adtak neki bankait - vigyorogva aprítja az ellent valami böhömnagy forgótáras gépfegyverrel. Jól állt neki.  Nevet
Különben szerintem Ukitake még betegen is lenne olyan jó főkapitány, mint a vén szivar (az angol fordításban Zaraki "vén fing"-nak hívja a háta mögött - úgy röhögtem, hogy lefordultam a székről).  Nevet Csak sajnos az ereje meg sem közelíti az öregét.
Engem az érdekelne, hogy mi történ azután, hogy Urahara lelépett. Eredetileg száműzni akarták, és elvenni az erejét, de úgy látom, az még megvan neki. Hogy lehet, hogy SS-ben mindenki tudja, hogy hol található a fickó, mégsem piszkálják (lehet, hogy már rájöttek,hogy nem kéne?  Ördögi ), még üzletelget is velük, ráadásul többnyire ő a Jolly Joker, akit elő lehet húzni, mikor sz..ban a bicikli (pl. át kell költöztetni egy fél várost). Nevet
Naplózva
kankurou0124
Gennin
*

Lőtéri döglött kutya xD

« Válasz #4499 Dátum: 09 júl 20, 13:32:13 »

ohh... Köszikeee bow bow
Naplózva
Oldalak: 1 ... 298 299 [300] 301 302 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins