24 nov 05, 13:26:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 293 294 [295] 296 297 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1743604 alkalommal)
0 Felhasználó és 20 vendég van a témában
asthi
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #4410 Dátum: 09 júl 15, 17:54:00 »

Oh...Ne hülyéskedj Ukitake a kardjával van aki elvileg nő... Nevet Nevet Nevet
Nekem is nagyon tetszene egy Unohana Ukitake páros... Unohana nem is olyan amilyennek képzeltem...
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Nikol
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Trollhercegnő 3:)

« Válasz #4411 Dátum: 09 júl 15, 17:56:32 »

Ukitake- Unohana? hm... én valahogy nem tudnám őket együtt elképzelni... bááár...ahogy a google eredményeit elnézem, más fejében is megfordult ez a párosítás
Rukia-Renji és Rukia- Ichigo... ilyenekben igazából nem szoktam gondolkodni (jaj, istenem mit fogok én kapni, hány meg hány beszólást, de na, jobb az őszinteség:yaoista vagyokXDDHamarabb jut eszembe a Renji-Ichigo)

gyalogbagoly: Yumichikát imádom, úgyhogy szívesen láttam volna őt is ott... de tuti a víztükörben csodálta volna magát...Nevet

Én még az Espadákat képzeltem el tengerparton..mindegyikükön átfolyna a vízXD

Tetszik ez a fejezet, mert szeretem a harcokat, de nekem így óriási képekkel és szinte 0 szöveggel egy hétre nem elég... elvonási tüneteim lesznek...

Go, Shinji, Go!! Pusztuljon a férgese!(szép álom...mi lenne itt, ha a főgonosz kipurcanna egyetlen csapástól..ehh... vajon mi leszmég itt...)

a mai filler-rész volt mangában, vagy mi a manó? mármint...  ezmiez?:
http://img2.ak.crunchyroll.com/i/spire4/563af36b90f5d2ace703e9b12966a1741232503838_full.jpg
jaj, úgy érzem, hülyeséget kérdeztem...
>>>>>ÁÁáááááááááá, megvvaaaaaaaaaaaan, külön fejezet... látszik, hogy nem az elejétől olvasom a mangát... gomen, gomen!
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 15, 18:08:24 írta Nikolka17 » Naplózva

rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #4412 Dátum: 09 júl 15, 18:02:03 »

Nokolka17: egy hentai doujinshi készült ahol őket állítják össze mint férj és feleség. Nevet

Ez a rész nagyon tetszett, Kubonak ezt a kis special mangáját nemrég olvastam. Nagyon lol volt már akkor is, csak a mangában Ichigo szidja le Rangikut hogy mégik mikre tanítja Orihimét. Nevet
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
gyalogbagoly
Chuunin
*

« Válasz #4413 Dátum: 09 júl 15, 18:19:38 »

Átfolyna rajtuk a víz?  Nevet Nevet Nevet Nevet

Tényleg, Yumicika tükör nélkül is megtalálná a módját, hogy csodálhassa önmagát! Nevet

Hentai velük? Jujj! Ez viszont meghaladja a képzelőerőmet. Pirul
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 15, 18:22:23 írta gyalogbagoly » Naplózva
Don Davido
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Realista

« Válasz #4414 Dátum: 09 júl 15, 18:46:19 »

A 228-as rész egy pár lapos szösszenetből volt megcsinálva és még kipótolták azzal: a watermelon szörnyekkel.  Nevet
Felkapta a csajokat az nagyon kemény volt. Renji meg Ichigo meg örülhetett a látványnak ,mert elvörösödtek.  Nevet Yachiru a titkos bázist Byakuya házához építette. ikszdé
A a Rangikus rész (tudjátok a melles) kicsit másképp volt ott Ichigo fakadt ki eredetileg nem Nanao ,de így sokkal röhejesebb volt.  Mosolyog
Ezek a manga spoilerek meg ami várható. Hát... Kőkemény erőbemutató lesz ahogy nézem. Aizen viszont nem hinném ,hogy le lesz ütve. Ugye  az utolsó lapon arra készül Shinji ,hogy levágja. Szerintem itt kapunk egy HM-et vagy valami trükk lesz. Nem hiszem ,hogy a mindenki által utált és kinyírásra szánt "főfőfő" ennyi volna ,mert az gáz. Az is gáz ha Shinji kardját simán megfogná ,mert akkor már túl erős lenne.  smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 15, 18:52:28 írta Don Davido » Naplózva

"Intelligence without ambition is a bird without wings." -Salvador Dali
Nikol
VIP

« Válasz #4415 Dátum: 09 júl 15, 18:55:12 »

Hát, Ichigo kardját is megfogta, pedig ő már akkoris kapitányi szintű volt... ráadásul shinji levette a maszkját, szóval én még azt is el tudom képzelni, hogy megfogja... de remélem nem... vagy megpróbálkozik vele, és meglepődve tapasztalja, hogy hoppá, ez vág...
Naplózva

Don Davido
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Realista

« Válasz #4416 Dátum: 09 júl 15, 19:08:06 »

Levette ,de mikor lecsapná Aizent újra fölvehetné hozzá ,mert ez így gáz. Nem hinném ,mintha azt olvastam volna ,hogy mosolyra nyílik a szája Aizennek.  >.<# Elég ismerős helyzet. Vagy jön lehet Tousen ,mint hű csatlós esetleg Ichimaru is bekeményíthet.  Gondolkozik
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 15, 19:23:57 írta Don Davido » Naplózva

"Intelligence without ambition is a bird without wings." -Salvador Dali
con
Jounin
*

« Válasz #4417 Dátum: 09 júl 15, 19:11:17 »

Szerintem is valamelyik talpnyaló bele fog szólni,aztán meg jön kensei és elkezd ő is aprítani...várom már! Ördögi
Naplózva
szannya22
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #4418 Dátum: 09 júl 15, 19:16:43 »

Ha Aizen mosolyog az már régen rossz... Kíváncsi vagyok mi lesz még itt. Aizen részéről sok jó nem az biztos...
Naplózva

Gyere közelebb, érints meg... de megfizeted az árát! (Császárnő)
Nézz az égre, fentről csapok le! (Torony)
Ne ezt a kezemet nézd, hanem a másikat! (Mágus)
Íme, a Kétségek Hozója! (Hold)
Rettegd a mélységet! (Főpapnő)
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #4419 Dátum: 09 júl 15, 20:24:30 »

Szerintem Aizen egyszerűen tudatában van annak, hogy a zanpakutoja képessége miatt szinte lehetetlen őt legyőzni és ebben sajnos igaza is van és ha Shinji nem képes átlátni az illúziós trükkjén, már pedig erre nem sok az esély, akkor eleve reménytelen az ellene vívott harc... :/
Naplózva

Senpai
Chuunin
*

"Sorry Tobi!"

« Válasz #4420 Dátum: 09 júl 15, 21:55:05 »

Most csak én vagyok úgy vele, h  megszeretném nézni a Yammi fightot és utána akarok csodálkozni a Vizárdok erejében?
Naplózva
Nikol
VIP

« Válasz #4421 Dátum: 09 júl 15, 22:06:00 »

igazából az lenne a legjobb, ha mindent egyszerre láthatnánk, de ilyen megoldás úgysincs, szóval én rábízom magam(magunkat) Kubo-samára. úgysem tudnék dönteni, hogy most HM vagy vaizardok...
Naplózva

Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #4422 Dátum: 09 júl 15, 23:40:57 »

Hát én elég könnyen tudnék dönteni Nevet
De egyébbként ahogy Nikolka is írta, majd Kubo-sama eldönti hogy folytatja a mangát.

Az espadás üdülés is nagy lenne Nevet Ginböl kinézem hogy vmi homokvárat építene, Aizen ülne vmi kis magaslaton és szokás szerint vigyorogna, Hali pedig megvédené a rokonait a vadászoktol miközben bízik benne hogy nem feszül szét a cucca...Stark meg Ukitakésra venné a figurát csak neki nem hagynák Ördögi
Naplózva

Srodack
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4423 Dátum: 09 júl 16, 01:57:10 »

jáájj, ez meredek rész volt, Bleach on the Beach, Isane-t máshogy képzeltem, de nem volt rossz Nevet
Naplózva
Senpai
Chuunin
*

"Sorry Tobi!"

« Válasz #4424 Dátum: 09 júl 16, 12:15:46 »

http://www.onemanga.com/Bleach/366/01/ tessék nézegetni. Szinte az összes képkockát láthattuk a spoilerekben...kevés szöveg...háát nemtom...én nem ájultam el ettől a fejezettől! Technikai KO
Naplózva
Oldalak: 1 ... 293 294 [295] 296 297 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins