cyberwolf21
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4350 Dátum: 09 júl 14, 10:49:21 » |
|
Orihime számomra roppantul idegesítő, mert hatalmas erővel bír, mégis csak tesze-toszáskodik, Hime ereje valoban hatalmas vaszont harcra alkalmatlan.
Orihime ereiben vhol shinigami vér folyik? Nos erre is van esély, mert Ukitake-Hisagi beszélgetés alatt (amikor Rukia-Himével edz SS-ben miután Urahara eltiltja a harctol) Uki mondja hogy megvan az esélye hogy Hime shinigamivá váljon. +minden shinigami ereje (a zanpakutora utalok) lényegében a simigami lelkének egy része ezért van az hogy a kardok személyisége nagyon hasonlit tulajdonosa személyiségéhez, Hachi is megjegyzi hogy Hime csatjai olyanok mint egy zanpakuto.Csak ne lenne annyira idegesítő a nyavajgása! Nos abban egyetértek hogy egy kicsit idegesitő ugyanakkor normális reakcio. Gondolj bele abba hogy egy 16éves( tipikusan hisztis horszak) lány szeme láttára verik agyon vagy ölik meg azt/azokat az embereket akiket a legjobban szeret. Teljesen biztos vagyok abban hogy tesem és senkisem gondolna egy ilyen pillanatban arra, hogy ki nem sz@rj@le hogy meghalt majd ugyis feltámasztom. Ha ebböl a szemszögböl nézed Hime reakcioi nem is olyan vészesek sokkalerösebb lélekjelenlétet tükröznek mint ami elvárhato lenne egy korabeli lánytol. Nos, ha valaki másképp látja a szitut örömmel várom válaszát!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 14, 11:01:52 írta cyberwolf21 »
|
Naplózva
|
"Éljél úgy, mintha holnap meghalnál, de tanulj úgy, mintha örökké élhetnél." (Mahatma Gandhi)
|
|
|
Ver
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4351 Dátum: 09 júl 14, 11:51:02 » |
|
Orihime engem is idagesít, mivel én általában a "keményebb" női karaktereket kedvelem (Yoruichi, Lisa, stb). Nekem túlságosan lányos lány. Mindig a szőke hercegre vár (jelen esetben narancssárga ), hogy megmentse. Mondjuk ezt ő is észreveszi, hisz többször utal arra, hogy nem tartja magát elég erősnek. Az ő erejét valóban nem harcra találták ki, ez tény. Viszont a folytonos bizonytalanságával sok mindent elszúr(persze lehet, h ez teszi kissé életszerűvé). Mindezek ellenére, amikor egy-egy harcnál 25-ödszörre kiááltja kétségbeesetten, h "Kurosaki-kun"... Nos, akkor kezdek ideges lenni
|
|
|
Naplózva
|
"Like always, your fashion sense is hella' lackin'"
|
|
|
cyberwolf21
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4352 Dátum: 09 júl 14, 12:24:21 » |
|
Ver írta: amikor egy-egy harcnál 25-ödszörre kiááltja kétségbeesetten, h "Kurosaki-kun"... Nos, akkor kezdek ideges lenni Szeretném ha megneveznéd azt a harcot amikor akár csak EGYnél többször is kimondj hogy "Kurosaki-kun" mert szerintem még nem fordult elő(azt hogy magában hányszor teszi kimondatlanul azt én nem számolom belle)?!
|
|
|
Naplózva
|
"Éljél úgy, mintha holnap meghalnál, de tanulj úgy, mintha örökké élhetnél." (Mahatma Gandhi)
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #4353 Dátum: 09 júl 14, 12:29:50 » |
|
cyberwolf21 írta: Teljesen biztos vagyok abban hogy tesem és senkisem gondolna egy ilyen pillanatban arra, hogy ki nem sz@rj@le hogy meghalt majd ugyis feltámasztom.
Amikor azt írtam, hogy van ilyen képessége nem arra gondoltam, hogy így kellene gondolkodnia...Az kicsit vicces lenne Hanem inkább arra hogy a Bleachben innentől kezdve tulképpen senki nem halhat meg, mert jön Hime és feltámasztja... Sztem Orihime nagyon is valóságos karakter hiszen vannak ilyen kicsit határozatlan döntésképtelen személyiségek, azzal nincs baj, csak amit Ver is említett amikor már 60szorra hallom a szívszorító Kurosaki-kunt akkor kicsit ideges leszek (amikor Grimmjow ellen harcolt többször mondja)....De az is unalmas lenne ha mindenki olyan határozott és erős lenne mint Lisa vagy Yourichi. Viszont sztem mindez nem a 16 éves életkorral hanem egyszerűen a személyiséggel magyarázható, ha Orihime nem keményedik meg valahogy egész életében ilyen marad, akkor is amikor túl van a hiszti korszakon...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 14, 12:58:13 írta asthi »
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Ver
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4354 Dátum: 09 júl 14, 13:13:33 » |
|
Szeretném ha megneveznéd azt a harcot amikor akár csak EGYnél többször is kimondj hogy "Kurosaki-kun" mert szerintem még nem fordult elő(azt hogy magában hányszor teszi kimondatlanul azt én nem számolom belle)?!
Szinte minden harc ahol Ichigo és Orihime is jelen vannak. Plussz én beleszámolom a magában kimondottakat is Orihime ezen szokása nem csak nekem tűnt fel( http://www.youtube.com/watch?v=51wyaVnJhrA), de sajnos engem kifejezetten idegesít. Nem azt mondom, h teljes egészében utálom Himét,mert vannak jó megnyilvánulásai is, de egyes tulajdonságaival nem tudok megbarátkozni. Lehet, h az én egyéniségemmel van baj?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 14, 13:16:27 írta Ver »
|
Naplózva
|
"Like always, your fashion sense is hella' lackin'"
|
|
|
cyberwolf21
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4355 Dátum: 09 júl 14, 13:45:43 » |
|
asthi írta: (amikor Grimmjow ellen harcolt többször mondja) asthinak és Vernek: Valoban a Grimmjowval való harc alatt 4szer mondja ki, ebböl az elsö kettö amolyan megdöbbenést probál kifejezni, a harmadik pedig megszolitás (muszáj a nevet használni, japan nyelvtan nemtatlmaz személyes névmásokat)és ezekután a 4.-el éri el azt a hatást ami ahoz kel hogy Ichit felrázza. Ezenkivül a gondolataiban is töbször elhangzik, itt szintén a zázojelben leirtak miatt muszáj a mondatba helyezni! Ezért az erösen tulzó számokat kerüljétek mégha nyomatékositásra is használod!
Egyébként a folytonos kurosakizás inkább az Ulki eleni harcnál jellemzö de ot Ichi kijukasztása után ahol a képekböl itélve nem pici sokkot kapott(mármint Hime). Én inkább azt nem értem hogy mi a bánatér szolítják még mindig egymást a vezetéknevükön?Valamint elnézést kérek! Amikor megkérdeztem mikor fordult elő többször hibáztam nem emlékeztem pontosan valszeg azért mert az volt a két edigi legjobb harc és ez valszeg elvonta a figyelmemet erröl az aproságrol.asthi írta: Amikor azt írtam, hogy van ilyen képessége nem arra gondoltam, hogy így kellene gondolkodnia...Az kicsit vicces lenne, Hanem inkább arra hogy a Bleachben innentől kezdve tulképpen senki nem halhat meg, mert jön Hime és feltámasztja... Azthiszem egy kicsit elragattadtam magam, elnézést a sarkitásért, nem szándékosan fogalmaztam igy csak igy sikerült!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 14, 14:22:07 írta cyberwolf21 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4356 Dátum: 09 júl 14, 14:12:18 » |
|
Gondolj bele abba hogy egy 16éves( tipikusan hisztis horszak) lány szeme láttára verik agyon vagy ölik meg azt/azokat az embereket akiket a legjobban szeret. Teljesen biztos vagyok abban hogy tesem és senkisem gondolna egy ilyen pillanatban arra, hogy ki nem sz@rj@le hogy meghalt majd ugyis feltámasztom. Ha ebböl a szemszögböl nézed Hime reakcioi nem is olyan vészesek sokkalerösebb lélekjelenlétet tükröznek mint ami elvárhato lenne egy korabeli lánytol. Nos, ha valaki másképp látja a szitut örömmel várom válaszát!
Nem tudom...ha a realitást akarja érzékeltetni Kubo, akkor szerintem elég gyermetegen teszi. Ahogy írtad...szeme láttára ölik meg/bántják a számára kedveseket. Én ilyenkor már egy hangot nem tudnék kinyögni, sőt, ha a szerelmemet a szemem láttára végzik ki, valószínűleg vagy azzal lennék elfoglalva, hogy szétszedjem a gyilkost, vagy sokkot kapnék és nem tudnám eldönteni, merre fussak. Engem is idegesít, nem a nyavalygás, mert istenem, van ilyen karakter. De miért kell mindig ugyanúgy nyavalyognia?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 14, 14:13:05 írta Ritka »
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
cyberwolf21
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4357 Dátum: 09 júl 14, 14:27:27 » |
|
Ritka: Azt kel mondjam van benn igazság. és hogy mért kell mindig ugyanugy nyavajognia? Hát ez azért lehet mert ezen a téren Kubonak szegányes az ötlettára!
OFF:mellesleg király az avatarod!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 14, 14:30:05 írta cyberwolf21 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Srodack
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4358 Dátum: 09 júl 14, 14:36:19 » |
|
Den: azt vedd figyelembe, hogy Ichi csak vagy 1,5 éve halálisten ezzel szemben Shinjiék meg 150 éve! A tapasztalat nagyobb, de reiatsu-ban tuti lenyomná őket, mert még mindig nem képes uralni az erejét, se a hollow-t!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #4359 Dátum: 09 júl 14, 15:36:18 » |
|
és hogy mért kell mindig ugyanugy nyavajognia? Hát ez azért lehet mert ezen a téren Kubonak szegányes az ötlettára!
Hát ebben nem értek egyet, szerintem egyszerűen arról van szó, hogy Kubo sensei ilyennek képzelte el Orihime karakterét, ő egy ilyen tipikusan buta, naiv és együgyű leányzó, aki élte a maga kis egyszerű hétköznapi életét amíg bele nem botlott a hollowá vált bátyjába, de ettől függetlenül nekem semmi bajom nincs vele és különben is minden shounan mangában van valaki aki állandóan nyavalyog a főhős közelében, szóval igazából nem értem mi vele a probléma...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4360 Dátum: 09 júl 14, 15:42:55 » |
|
Én figyelembe veszem...de attól még hogy a tapasztalatlansága mentségnek van felhozva gyengébb náluk, lehet szépíteni hogy 150 év és a többi de ez akkor is így van...nyílván idővel Ichigo lesz a legerősebb hiszen főszereplő és Kubo kitalál majd még neki kismillió formájú belső hollowot meg ilyen-amolyan keverék stb... A spoiler meg tetszik, legalább nem tér vissza HM-be
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikol
|
|
« Válasz #4361 Dátum: 09 júl 14, 15:51:19 » |
|
Öhm... Orihime...
1) Orihime- ha jól emlékszem- amikor Aizen felvilágosította arról,hogy mi is az ereje, azt tervezte, hogy egyszerűen eltünteti (a létezése előtti állapotba alakítja, vagyis semmibe) a Hógolyót... Nem lehetne ugyanezt megcsinálnia az ellenséggel? És akkor támadhatna is, lenne is ereje, és nem is ilyen leszúrom-folyikavér-sokkotkapok módon végezne velük, csak szépen eltörölné a föld színéről... Vagy ez nagy hülyeség?
2) Orihimében engem az zavar, hogy mindig eldönti, hogy most ő milyen erős lesz, és nemkell majd megvédeni, de egy csepp vér látványától szívbajt kap. Amúgy én a 6 fős "legjobb baráti" társaságomban kapásból 3 lány tudok, aki -biztos vagyok benne- ha valami történne valakivel, nem kezdene el sipítozni, hanem nyugodtan végiggondolná, mit is kell tennie... szóval Orihime még egy átlagos lányhoz képest is túl sokat rinyál...
(Ja, és amit korábban felvetettem vele kapcsolatban-miszerint az espadakhoz tartozik- nem arra godnoltam,hogy orihime felvette a ruhát, és hogy mit mondott Aizennel kapcsolatban, hanem arra, hogy Ulquiorra is folyton ezt hajtotta. Mármint- mintha tényleg lenne valami benne...de biztos csak képzelgekXD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cyberwolf21
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4362 Dátum: 09 júl 14, 16:34:43 » |
|
Nikolka17: Himével kapcsolatos elsö ötleted nagyon érdekes ugyanakkor sok kérdést vetne fel hogy ez mivel járna(pl:ezzel lehet alapjaiban változtatná meg a multat és a jelent is).
A második gondolat: az remek hogy ilyen klassz csajok vannak körülötted de ebben nem lehetsz biztos addig amig egy ilyen esemény nem történik velük(REMÉLEM SOHA NEM KERÜLNEK HASONLO HELYZETBE)!
Arrol pedig amit Ulki hajtogat: nos az csak Ulki képzelgése:gondolj bele, ha velük lenne gondolkozzna azon, hogy hogyan semmisitheti meg a "Hogojot"? Viszont ha arra gondolsz hogy tet-e Aizen Himével valamit a "Hogojo" segitségével, hát az már más szitu lenne de én ezt nem tartom valoszínünek viszont lehetetlennek sem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #4363 Dátum: 09 júl 14, 16:58:28 » |
|
Aizennek több hónapig ott volt 'hime, és tudjuk, hogy Aizen szereti keverni amit kell.... Izébizére(ha nekem is engeded, hogy így hívjalakXD) válaszolva pedig létezésének kitörlése nem jó ötlet.. Akire nem is létezett, arra nem lehet emlékezni (lsd bleach movie 1, Senna). Egyébként, ha belegondolsz mi is a baj a Kvínsikkel? Az, hogy nem a SSbe juttatják a lelkeket, hanem elpusztítják azokat, ezátal felborítják a világ egyensúlyát....(lsd Bleach, kicsit másképpen pedig a Shakugan no Shanában is ez van, hogy nem lehet, csak úgy egy lelket elpusztítaniXD)
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
cyberwolf21
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4364 Dátum: 09 júl 14, 17:08:45 » |
|
Söt ha jobban belegondolsz akkor a "hogojo" eltörlésével, ha ez tényleg kihatna a multra a Vaizardok lehet hogy nind meghalnának, mert öket Aizen kisérlete változtatta meg de Kisuke és a "Hogojo" nélkül valszeg meghaltak volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|