Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3450 Dátum: 09 máj 05, 14:30:01 » |
|
az tuti de akkor lesz az hogy én nem nézem az animét már nagyon elegem van a filler epizodokból
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Srodack
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3451 Dátum: 09 máj 05, 14:35:17 » |
|
Nagyon jó ötletek, de sajnos senki nem nyert!! Kubo nyilatkozta, hogy nem szeretne több fillert, a Vaizardok érkezéséig, addig megy a manga szerint és utána jön egy hosszabb akár Bounto méretű filler, azzal indokolva, hogy nincs értelme folyamatosan megszakítani, és hogy legrosszabb esetben is 2:1 arányban meg lehet csinálni az Anime-t (2 manga 1 rész)! A kapitányok harca viszont húzható, és bele lehet tenni olyan elemeket, amik megnyújtják az anime-t, de rontják az élvezeti értékét!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pein95
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Monster
|
|
« Válasz #3452 Dátum: 09 máj 05, 14:41:25 » |
|
Nekem mindegy húzzák el akkor a részeket csak ne fillerezenek mert már nem bírom őket a Narutóba is a fillert kell bámulni akkor leglább a Bleach menjen az eredeti vonalon még ha húzzák is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Atomkoponya
Chuunin
Nem elérhető
msn: n.adam97@hotmail.com
|
|
« Válasz #3453 Dátum: 09 máj 05, 14:45:42 » |
|
Nekem mindegy húzzák el akkor a részeket csak ne fillerezenek mert már nem bírom őket a Narutóba is a fillert kell bámulni akkor leglább a Bleach menjen az eredeti vonalon még ha húzzák is.
Igaz a narutoba is egy csomó filler van...bár én most pont azt nézem,de ne menjünk át naruto-ba a bleach-ből.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 05, 14:50:14 írta Atomkoponya »
|
Naplózva
|
|
|
|
katsuyu-chan
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #3454 Dátum: 09 máj 05, 14:47:54 » |
|
No, ezt nem is tudtam Srodack, kösz az infót. Mondjuk meglepne, ha tényleg nem lenne addig filler, mivel a jogok a Shounen Jump-nál vannak, úgy hallottam. Ashen, mindkettőnknek igaza volt, csak én a WSJ-t alatt a SJ-t értettem, el is felejtettem, hogy van havi megjelenésű "testvére".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3455 Dátum: 09 máj 05, 15:10:01 » |
|
Eddig erről nem is hallotam, nemtudom hogy akarják megoldani hisz legjobb tudásom szerint egy anime részt megcsinálni egy hónap de mivel hetente adják több csapat is dolgozik rajta így egy fél évre kb. megvannak a részek előre....csakhogy a mostani állás szerint nemtudom miből lenne meg ez. Lehet máshogy akarják megoldani de itt szerintem is jön a filler habár remélem neked lesz igazad
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Atomkoponya
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3456 Dátum: 09 máj 05, 17:06:51 » |
|
De lecsendesett az egész téma:S És a lényeg h aizen még hátra maradt meg tousen meg gin is...Ő velük mikor lesz küzdelem??Kiváncsi vagyok gin hogy produkál:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pein95
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Monster
|
|
« Válasz #3457 Dátum: 09 máj 05, 17:08:04 » |
|
Hát gondolom akkor mikor már lerendezték az espadakat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Atomkoponya
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3458 Dátum: 09 máj 05, 17:12:07 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pein95
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Monster
|
|
« Válasz #3459 Dátum: 09 máj 05, 17:14:01 » |
|
Nem dehogy úgy értem csak akkor kerül majd sor az aizen elleni harcra mikor már leverték az espadakat, persze ez nem biztos.
Atomkoponya: itt nézd meg "Hírek,közlemények,szabályzat/Fórum Rang kiosztás" de szerintem ez itt egy kicsit OFF
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 05, 17:36:23 írta Pein95 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Atomkoponya
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3460 Dátum: 09 máj 05, 17:15:39 » |
|
Aha,értem:D de jóóó chounin letteeem:DHány hozzászólás kell h chonin tól 1el nagyobb legyek??:O HMMM?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 05, 17:29:12 írta Atomkoponya »
|
Naplózva
|
|
|
|
balkovics33
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3461 Dátum: 09 máj 06, 15:20:19 » |
|
http://forum.onemanga.com/showthread.php?t=39727Ha ezek a spoilerek igazak akkor, akkor Soi Fangnak búcsút inthetünk:( , Lehet ő banki szinten is ha az idő úra Barragon. Úgy hogy viszlát Soi (Pedig úgy bírtam nézni, ahogy közelharcban küzd.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3462 Dátum: 09 máj 06, 15:25:53 » |
|
Azért nem kell temetni. Nyílván van valami oka annak hogy Barragan így tud babrálni az idővel, Soi Fonnak rá kell jönnie hogyan csinálja és meg kell benne zavarnia(talán pont olyan bankaia lesz ami segíti őt ebben)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 06, 15:26:32 írta Den »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #3463 Dátum: 09 máj 06, 15:27:53 » |
|
Nanee....Soi még nem halhat meg O_o Látnunk kell a bankaiját is :\\ Meg ha már jónak kell meghalnia akkor haljon meg a hadnagya...ő úgyis mindenkit idegesít De ne Soi Fong T_____T
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3464 Dátum: 09 máj 06, 15:30:37 » |
|
Hát még csak a keze sérült meg . Ámbár ez is valami olyan lesz, mint Ulquiorra-nál Ichigo valami, atom képességet felvillant azt nyer . De ez kezd kicsit unalmas lenni, azért Barragan kicsit más szinten áll, hogy olyan egyszerűen leverjék . De azért a bankaiját még megmutathatja..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 06, 15:31:42 írta Train »
|
Naplózva
|
|
|
|
|