Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3375 Dátum: 09 máj 02, 15:14:25 » |
|
Barrangan tényleg kicsit húzós:D. Én sem becsülném le Soi-Font, de most ha használna bankai-t is szerintem, konkrétan nincs egy szinten az öreggel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3376 Dátum: 09 máj 02, 15:51:50 » |
|
hát én is kiváncsi vagyok hogy Soi Fong mit kezd Barragannal
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Srodack
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3377 Dátum: 09 máj 02, 16:54:17 » |
|
Ashen: ez nem lebecsülés, csak egyszerűen, ahhoz az ellenfélhez ő kevés, talán Hali ellen lenne egy szemernyi esélye, de még ott se. Sőt továbbmegyek megkockáztatom, hogy még Ukitake, és Kyoraku is ki fog kapni még ha virítanak is egy bankai-t!! Szerintem is te vagy az egyetlen, akit hidegen hagynak a Vaizardok, tekintve, hogy Ukitake-val egy idősek, ergo régi motorosok, plusz mindegyikük vagy hadnagy vagy kapitány, és csak egyikük kardjának láttuk a shikai-t, igen érdekes kis harc lehet belőle, még ha csak Aizen-Tousen-Gin trióval fognak harcolni akkor is!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Atomkoponya
Chuunin
Nem elérhető
msn: n.adam97@hotmail.com
|
|
« Válasz #3378 Dátum: 09 máj 02, 17:35:56 » |
|
Öcsém,de izgi lehet ez a manga...lehet h elkezdem olvasni:P
Tudnátok segíteni h melyk manga fejezettől kezdjem el olvasni?És akk elkezdem;)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 02, 19:43:50 írta Atomkoponya »
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3379 Dátum: 09 máj 02, 20:53:13 » |
|
Mivel a kedvenc szereplőm is az így nyílván engem se hagynak hidegen a vizardok viszont a többiben egyetértek Ashenel. Már korábban is leírtam hogy a kapitányok szerintem segítség nélkül elverik az espadát habár kicsit irreálisnak tartottam de mára azt mondom hogy simán beleférne. Hogy miért is? Azért mert a Yama-Shunsui-Ukitake trió erejét nem lehet a többi kapitányéhoz hasonlítani hiszen ők már akkor taichok voltak mikor a többiek valószínűleg még meg se születtek(leszámítva ugye a rémisztő captaint ) Nameg ott van még Soi Fon akiröl már leírtam hogy szerintem miért is nem olyan esélytelen mint amilyennek sokan látják. Atomkoponya: 322. fejezettöl
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 02, 20:54:05 írta Den »
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #3380 Dátum: 09 máj 02, 21:40:14 » |
|
Lehet, hogy Ukitake veszi át Soi Fong helyét, elvégre Lilinetet pillanatok alatt ágybaküldi, ha akarja.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3381 Dátum: 09 máj 02, 21:59:44 » |
|
De most álljunk már meg,miért kéne soinak segítség? Mint már emítve lett ,még csak bankait sem láttunk tőle!
Hitsut most vágták szét,aztán mégis itt vágja a komoly arcot a spoiler képeken! Szerintem ha soi fong nem is győz,de hogy meg tudja szorongatni barrangant az tuti! Nem véletlenül lőtte el az öreg a release-t ilyen hamar,meg a bleach-ben elég régi az a szabály,hogy azé a győzelem,aki végérvényesen elpusztítja a másikat,most itt egy karlevágás,meg eltőrés eléggé eltörpül!
Szal várjunk még azzal,hogy jöjjenek a vaizardok stb,közel sincsenek még olyan padhelyzetben a shinigamik!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 02, 22:00:21 írta con »
|
Naplózva
|
|
|
|
Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3382 Dátum: 09 máj 03, 13:50:44 » |
|
hej.... spoiler képeket nézve jónak ígérkezik. Barragan releaseje kemény... sztem jób mint ichigo hollow alakja. Halibel és Baragan realeseje közt azért elég nagy a kontraszt ... Ha a 3 espada kikapna .. elég kiábrándító lenne.. maga Aizen mondta h nekik egy ujjat se kell mozdítaniuk . Ekkora balfék nem lehet Aizen h ennyire lebecsülje a taichokat. Kérdés: Aizen kardja ügye tud hipnotizálni annak elmúlt már a hatása ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3383 Dátum: 09 máj 03, 14:04:52 » |
|
Miért most is hipnotizál valakit? A spoiler képen szemétség volt grimjowot mutatni
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3384 Dátum: 09 máj 03, 14:49:19 » |
|
Nem tom , én arra vagyok kiváncsi h Aizen gondol egyet az mindenki azt látja h Halibel piros tangában táncol vagy már nincsenek a hipnotizáló kardjának befolyása latt. miért szemétség grimjowt mutatni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3385 Dátum: 09 máj 03, 15:03:35 » |
|
Mert még van 0.00000000000000000000001 % esélye annak hogy él és most mikor megláttam a képet egy pillanatra felment 1%-ra de azután jobban megnéztem
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
balkovics33
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3386 Dátum: 09 máj 03, 15:22:45 » |
|
Azt nem értem miért kellett Barrangan , hogy kiengedje a kardját, ez annyira nem következett az eseményekből. A formája elég brutális lett, amit vártam tőle hozta. Izgalmasnak néz ki a következő manga. Ez most akkor kedden fog kijönni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Atomkoponya
Chuunin
Nem elérhető
msn: n.adam97@hotmail.com
|
|
« Válasz #3387 Dátum: 09 máj 03, 16:21:18 » |
|
Nem tom én nem olvasom de elkezden mindjárt Am. soi fongnak kiváncsi vaok a bankai-ára.. És még 1 utolsókérdés (Den részére) honnan tudnám letölteni,vagy ti honnan szoktátok?:O Ui.: Den:arigatou koseimasta xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 03, 16:25:29 írta Atomkoponya »
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető