24 nov 23, 23:43:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 216 217 [218] 219 220 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1764980 alkalommal)
0 Felhasználó és 27 vendég van a témában
Don Davido
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Realista

« Válasz #3255 Dátum: 09 ápr 23, 18:56:03 »

Morimoto-kun: Az inkább vigjáték felé megy el úgy tudom. Képzeld én nem ismerem annyira a nevét már láttam meg olvastam ismertetőt ,de nekem speciel nem tetszik nem rejtem véka alá.  Nem lehet a ketőtt őssze hasonlítani. Te is abba a hibába esel ,hogy egyik mangát szidod másikat egekbe magasztalod. Most leírhatod ,de nekem lehet más a véleményem. Honnan veszitek ,hogy nem lesz egyeltalán shinigami meghalás pl?
Naplózva

"Intelligence without ambition is a bird without wings." -Salvador Dali
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #3256 Dátum: 09 ápr 23, 19:15:54 »

Egekbe magasztalom....nem dehogyis...csak a műfajon belül mutatok egy másikat,ami azért megérdemli a dícséret.... vígjátékba? akkor te vmit nagyon összekeversz......
Shinigami meghalás: lássuk cska,egy shinigmai halt meg Kaen,aki már inkább Hollow volt mint Shinigami,de ez léynegébne mind1.....a másik meg,eddig mindig vhogy megmenekült az összes shinigami....ha nem mostnia példa kell ott vna a SS saga,ahol Aizen öt centiről rátámad Hinamorira és semmit nem ér? u.a. Hitsunál is.....
Naplózva
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3257 Dátum: 09 ápr 23, 19:27:28 »

Hát azért ebben van valami vastagon. Már szörnyen unalmas és sablonos az egész, de ha már egyszer elkezdtem nem hagyom abba de, túl sok reményt nem fűzök hozzá.
Naplózva
Pein95
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Monster

« Válasz #3258 Dátum: 09 ápr 23, 19:55:32 »

Én már elfogadtam hogy a Bleach ilyen. Tudom hogy a gonosz akár milyen übertáp a jó úgyis bedarálja és ezt persze tele tűzdelve egy csomó sablonos elemmel, tudom hogy a jót akár ketté vágják, akár egy lyukat vájnak a mellkhasába, vagy akár a testéből kiszakítanak egy darabot úgy sem hal meg mert hát Kubo biztos nem kockáztatja azt hogy például megöli xy jó karaktert annak mit tom' én van pár száz ezer fangörlje és a halála miatt abba hagyják a Bleach olvasását persze vannak merész mangakák de látthatóan Kubo nem ilyen.
És szerintem ez tipikusan az a fajta manga amiben a jók nem halhatnak meg, csak is a gonoszok.
Persze még változhat a felállás.
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 23, 21:01:59 írta Pein95 » Naplózva
uchiha tamás
Osztag Vezető
*

« Válasz #3259 Dátum: 09 ápr 23, 20:06:12 »

Akkor jöjenek új szereplők akik csinálnak valami fontosat és mielött még sokan megkedvelnék őket meghalnak.De valakinek már csak azért is meg kéne halni mert nekem Aizen totál retardáltnak tünik hogy kinyirják az öszes emberét ő meg vigyorog
Naplózva

\"Uchiha klán tagja vagyok\"

\"This is usually the part when people start screaming\"

deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
Slane
Osztag Vezető
*

So long suckers! :)

« Válasz #3260 Dátum: 09 ápr 23, 20:42:19 »

Slane:mert  Aizen nem valami sablon főellenség rohadtul eszes húzásai vannak. Central 46-ot megölte és orruknál vezette  a shinigamikat.

Aizen baromira sablon karakter már nem azért. Ettől függetlenül cool. Ugyebár tucatnyi könyvben, más mangában van egy háttérből irányító, elrejtett személyiségű főgonosz, aki kisujjal lealáz mindenkit, de majd a végén a főhős legyőzi. Az meg hogy jön a személyiségéhez, hogy tápos, és legyak mindenkit? Sehogy.
Naplózva
Belnir
Chuunin
*

Nem félek a haláltól, akkor mitől féljek?

« Válasz #3261 Dátum: 09 ápr 23, 20:49:10 »

Háát azért Aizen annyire nem SAblon, jó persze valamennyire az..
De én minden kis részletre szoktam figyelni és észre is veszem....
De Aizen-re nem igazán gondoltam mint főő gonosz
először Jama -apóra hittem hogy főgonosz...
DE eléggé meglepődtem hogy őő a BAAD   ..mármint Aizen...
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 23, 20:49:43 írta Belnir » Naplózva

éljen az aszimmetrikus internet Nevet
uchiha tamás
Osztag Vezető
*

« Válasz #3262 Dátum: 09 ápr 23, 21:07:52 »

Hát azárt a többi fő gonosz nem bonyolitja túl ennyire fölöslegesen a terveit
Naplózva

Pein95
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Monster

« Válasz #3263 Dátum: 09 ápr 23, 21:20:34 »

Mondjuk én sem gondoltam hogy Aizen lesz a fő boss, talán csak ez az egy dolog tudot meglepni a mangában.
De vajon őt ki fogja bedarálni Gondolkozik, én Isshinre vagy Uraharára tippelnék bár gondolom Ichigo is benne lesz a harcban de hát az még hol van ööööö
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 23, 21:21:08 írta Pein95 » Naplózva
uchiha tamás
Osztag Vezető
*

« Válasz #3264 Dátum: 09 ápr 23, 21:22:58 »

Ki tudja lehet nem lesznek új espadák és akkor hipp-hopp itt van a végső harc.
Vagy ami még jobb lenne ha Aizent is írányitaná valaki vagy legyőznék és egy vl uralná hm-et és ő lenne a főgonosz
Naplózva

Pein95
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Monster

« Válasz #3265 Dátum: 09 ápr 23, 21:29:11 »

Na még az ütne be bár nem elképzelhetetlen. >.<#
Naplózva
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #3266 Dátum: 09 ápr 23, 21:35:04 »

Én nagyon nem örülnék egy ilyesminek, maradjon csak Aizen a főgonosz.
Vagy ha mindenképp váltani kell akkor vagy Gin szúrja hátba és vegye át a helyét vagy ami még érdekes gondolat hogy a vaizardoknak saját terveik vannak és Shinji lesz az új csúnya bácsi...
Egyébként pedig a hollow akit a vaizardok püföltek míg Ichi vívódott nem adjuchas volt, egy olyan köpni-nyelni nemtudott volna ellenük hisz még Hitsu is mondta hogy egy adjuchas nemokozhat gondott még egy átlagos kapitánynak sem akkor nehogymár pont őket izassza meg...
Naplózva

Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #3267 Dátum: 09 ápr 23, 23:03:58 »

És mondtam én akár 1 szóval is, hogy utálok bárkit? O_O
 |
 |
 v
Mondjuk, halj meg te? ^^

Lehet, csak nekem vannak értelmezési problémáim

Handy...ugyan...nehogy azzal takarózzatok, hogy 14 évesek vagytok Mosolyog

Nálam is az volt A fordulat, hogy kiderült Aizenről a főgonosz mivolta. Azóta különösebben le sem tud kötni. Volt pár látványosabb harc, de összesen ennyi, amit fel tud mutatni. És igazából nem értem, miért.
Volt egy egész eredeti ötlet és ezt egy harcos-shounen környezetbe bújtatta. Ez idáig jó. SS saga: jó. De utána mi történt ezzel az emberrel? Komolyan, mintha egy focimeccsen lennék

HM:0 - SS:0
HM:0 - SS:1
HM:1 - SS:1
HM:1 - SS:2
HM:2?-SS: 2
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 23, 23:04:42 írta Ritka » Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
Aysee
ANBU Kapitány
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Maknae Taemin. <3

« Válasz #3268 Dátum: 09 ápr 23, 23:52:03 »

Hát...az, hogy felidegeltem magam rajta nem azt jelenti, hogy utálom ^^
De mostmár lenyugodtam...kicsit felb*szták az agyam...nem itt fórumon, hanem magánéletben...emiatt kicsit hirtelen reagáltam mindenre ^^

1-2 ilyen mangával az a baj, hogy elfogy ugye az ihlet és nem tud mit tenni, kitalál valami unalmas izét, hogy húzza az időt...(Pl.:Kishimoto húzza az időt ezekkel a rohadt flashbackekkel).
Naplózva

SHINee <3 ~ Taemin Szeretet Dancing machine~ <3
Anyu: Sabaku no Temari Szeretet Apu:Dani Szeretet
Sensei: Aemy Szeretet
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #3269 Dátum: 09 ápr 24, 08:15:41 »

Aizen baromira sablon karakter már nem azért. Ettől függetlenül cool. Ugyebár tucatnyi könyvben, más mangában van egy háttérből irányító, elrejtett személyiségű főgonosz, aki kisujjal lealáz mindenkit, de majd a végén a főhős legyőzi. Az meg hogy jön a személyiségéhez, hogy tápos, és legyak mindenkit? Sehogy.

Ebben egyetértek, Aizen nem egy rossz karakter, de üvöltően sablonos, láttam már más történetekben is hozzá hasonló fő gonoszt, egyébként pedig akármilyen lángelme meg akármennyire táp, úgyis meg fogja szívni mint minden hasonszőrű fűgörény. xD

Am meg az egész Bleach hemzseg a sablonoktól, kezdve azzal, hogy az egész baromira hajaz a Yuu Yuu Hakushora. Mosolyog
Naplózva

Oldalak: 1 ... 216 217 [218] 219 220 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins