Red13
Vendég
|
|
« Válasz #195 Dátum: 07 aug 02, 20:23:26 » |
|
Valahol fentvannak a mangák magyarul?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #196 Dátum: 07 aug 02, 20:59:26 » |
|
ez fogós kérdés mert énsem találtam.. ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nihilus
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #197 Dátum: 07 aug 02, 23:24:07 » |
|
Most olvasom a mangát és van egy kérdésem mikor a Chad-Ishida-Ichigo triumviátuselmegy hueco mondoba az hanyadik chapter?Mert nekem chapter 239-nek van írva,de nem vagyok benne bztos,hogy jól van-e számozva ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #198 Dátum: 07 aug 02, 23:50:48 » |
|
Nincs magyarul Bleach manga sajna ehhez angol tudas kell sracok . Nos nalam 240 es tuti jol van szamozva , ez a chapter ugy kezdödik ho Urahara megnyitja a kaput/atjarot.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 02, 23:53:38 írta Kroni »
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #199 Dátum: 07 aug 03, 10:14:22 » |
|
Rájöttem, hogy a legnagyobb arc, akkoris Ichigo apja Én nagyon bírom az öreget Egy kérdés: Ichigo megtanulja majd irányítani a Hollow-ot magában?Mondtam, hogy a Hollow Zangetsu része! már az elején lelepleztem!!!! Amikor úgy visszaszivárgott belé és mondta, hogy itt végeztél...tudtam én!!!! :jupije: :jupije: :jupije: Ehh...ezek is tudják, hogy hol kell abbahagyni a 124. részt
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 03, 12:19:37 írta Ritka »
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #200 Dátum: 07 aug 03, 14:47:51 » |
|
Naja a faterja jo fej en is birom de amugy az csak ugy tesz mint aki hülye de mind1 nem nan szerepel csak ien mellék szereplöcske. Egyébként azt szerintem mindenki fel fedezi akkor Ritka . És menj mar mangazni!
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #201 Dátum: 07 aug 03, 14:51:15 » |
|
Jólvanna, attól még én örülök, hogy sikerült fényt derítenem a dologra Nah, mindjárt vége az aimenek és utána megyek, sztem jól nézett ki, mikor teljesen Hollow volt, én az animet preferálom...de utána...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #202 Dátum: 07 aug 03, 15:38:50 » |
|
Szerintem szarul volt megcsinalva, de ha megnezned esetleg a mangaban lehet te is igy gondolnad .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #203 Dátum: 07 aug 03, 16:52:00 » |
|
Engem nagyon idegesítenek mostmár ezek az összefoglalók a részek elején...huh... ÉS Hitsugaya tök jól néz ki farmerben és fekete pólóban Amúgy most kb részenként fogom ezt módosítani...már a hozzászólást, nem a véleményem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 03, 16:59:09 írta Ritka »
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #204 Dátum: 07 aug 03, 20:02:46 » |
|
Tölem modositgathatod is, de figyelj a mangaban ezek a reszek mar jobban vannak megcsinalva szerintem meg most terj at ra és holnap max holnap utan mar jön is ki az uj manga .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #205 Dátum: 07 aug 04, 20:05:49 » |
|
De ezek a fillerek...baromi nagy poénok vannak benne Nagyon komoly és Hitsugaya is sokat van benne és vicesen...én sokat röhögök rajtuk Nekem tetszenek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arisa
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #206 Dátum: 07 aug 04, 21:08:52 » |
|
A mostani fillerek szerintem nagyon jók, főleg a 132. rész
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #207 Dátum: 07 aug 04, 21:20:42 » |
|
Jaja...és Hitsugaya benne...ahogy mindig begurul...kész nah...végeztem a fillerekkel anime részen most akkor azt kérdezném, hogy hol van olyan oldal, ahonnan mangát lehet letölteni és hánytól kéne leszednem a mangákat, ha most fejeztem be animeben a 135. részt?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 04, 21:51:11 írta Ritka »
|
Naplózva
|
|
|
|
bmate17
Vendég
|
|
« Válasz #208 Dátum: 07 aug 06, 19:28:44 » |
|
van bleach magyarul a manga.hu-n meg az animefon is forgatja lefele
és Ritka a 225-től
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #209 Dátum: 07 aug 07, 20:46:13 » |
|
Jo de ök még az animot se igen ertek be ;D. Egyebkent meg szerintem a mostani fillerek nan xarok mert semmi köze a történethez meg magahoz az animehoz ien bohockodasrol szol az egesz es a bleach nem vifjatek ;D.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|